Усі статті Образ наречених Образ нареченої на будь-який бюджет. Частина 2: від 6000 грн

Образ нареченої на будь-який бюджет. Частина 2: від 6000 грн

Кожна наречена мріє виглядати ідеально у свій важливий день, але як залишатися не тільки стильною, а й економною? Ми попросили персональну стилістку Дар'ю Кущеву зібрати добірки образів для наречених на будь-який бюджет. У цій частині ми розглянемо образи від 6 тисяч гривень. Як і раніше, усі посилання на магазини і актуальні ціни знайдеш у статті під ілюстраціями :)

Душа вимагає свята

Якщо у вашій програмі окрім церемонії розпису передбачено також розкішне застілля та запальна вечірка, або просто хочете створити розкішну фотосесію, то однією сукнею не обійдешся. Давайте оберемо більш складні та багатокомпонентні образи, які можна легко трансформувати для різних частин програми. Бюджет таких аутфітів може сягати 5-10 тисяч гривень. 

Обов'язково відмічайте @darya.nonsize і @yesyes_ua на своїх фото в Інстаграмі, щоби похизуватися своїми нарядами :) 

Романтична натура

Легка сукня із незвичним принтом гриби у ніжно рожевому кольорі від Vovk із знімними об’ємними рукавами стане чарівним вибором для вашого ідеального весілля без забобонів. А також допоможе виділитися  серед наречених у білосніжних вбраннях. Якщо ви не тільки романтична, але й креативна натура, то спробуйте додати короткий білий корсет від «27&friends», який пізніше можна буде використовувати і з іншими сукнями або футболками (топами, сорочками тощо). Наостанок спробуйте продіти під корсетом колоски пшениці або живі квіти, які будуть гармоніювати із весільним букетом та порою року. Додаємо довгу двошарову весільну фату від «Gepur» та лишається обрати взуття. Без чарівної пари із сіточкою та масивними підборами, які створили «By Me», просто не обійтись :)

Активні посилання на речі: сукня, корсет, взуття

Іншим цікавим варіантом для романтичної натури може стати сукня максі з довгими рукавами. Створити таку красу може за вашими мірками «Ilen wedding brand». Референсом для доопрацювання може стати одна з діснеївських принцес, адже саме такий настрій навіює ця сукня. Отож доповнити можна зібраним волоссям та вплетеними у зачіску квітами або чокером ручної роботи із патріотичними жовто-синіми серденьками. Завершуємо чарівний образ витонченими босоніжками від «Vitto Rossi» та зовсім не боїмося обирати чорний колір, адже чорне взуття нічим не підтримане в образі - тренд як у повсякденному житті, так і у весільній моді. 

Активні посилання на речі: сукня, взуття, чокер

Костюм завжди у моді

Чому б не спробувати костюм або комплект? А ніхто і не забороняв :) 

Якщо бажаєте підкреслити свої довгі ноги та статуру, тоді твідовий костюм із міні-спідницею та модним вкороченим жакетом з бутику «Fashioninsta» саме для вас. Підтримати строгий настрій допоможуть класичні човники від «Kacharovska», які ви безумовно будете використовувати мільйони разів, тож оберіть той колір, який підійде саме до вашого гардеробу. Найбільш доречними до будь-якого аутфіту будуть бежеві або білі, але оригінальним образ зроблять сині, чий колір можна підтримати у кольорах весільного букету. Якість українського бренду та лаконічність форм зроблять свою справу. Образ завершити короткою фатою і ви неперевершена. 

Активні посилання на речі: короткий костюм, взуття, фата

Якщо ваше свято планується у більш прохолодний час, то можливо вас зацікавить теплий костюм від «O.TAJE» з елементами української вишиванки. Поєднання актуальних фасонів, традиційного орнаменту та затишного теплого матеріалу робить цей комплект неймовірно привабливим. Продовжити настрій святкового та традиційного образу зможуть ніжно рожеві сабо від «Vitto Rossi». Але й окремо спідницю можна використати для другого виходу на запальний вечір, доповнюючи корсетом від «27&friends». 

Активні посилання на речі: теплий костюм, взуття, корсет

Якщо вам ближче брючні костюми, то рекомендую звернути увагу на білий варіант від «Gepur» із брюками з високою посадкою. Такі брюки більш доречні для урочистих подій, ніж мега актуальні занижені, а також творять дива із фігурою, адже підкреслюють талію навіть там, де її нема, та видовжують ноги. Прибрати фльор офісного костюму і додати свята допоможе білий корсет з пір’ям, який також можна знайти у «Gepur». Такий корсет стане вашим улюбленим і після весільної церемонії. Завершуємо образ оригінальними чорними босоніжками на підборах від «Circul». Прості та лаконічні форми разом із гламурним пір'ям точно підкреслять вашу індивідуальність. 

Активні посилання на речі: брючний костюм, корсет, взуття

Оригінальне бохо

Неймовірна сукня у весільній колекції «Gepur», яка має коротку спідницю із цікавими подовженими вставками по боках, поєднує досить простий шовковий верх на тонких бретелях із сіткою з мерехтливим напиленням. Вона справді захоплює. Доповнити її двошаровою фатою та легкими босоніжками – найпростіший шлях до створення образу класичної нареченої. А якщо ви не прагнете лишатися в межах класики, то пропоную додати елементи стилю бохо і створити власний неповторний образ. Отож замість фати обираємо капелюх у білому кольорі. Замість босоніжок чи класичних човників, обираємо ковбойки, що лишаються актуальними та ще знадобляться у наступних сезонах. Не вистачає букету із польових квітів або сухостою із додаванням соняшників – оригінальний образ нареченої готовий.    

Активні посилання на речі: сукня, взуття, капелюх

Короткий варіант зі схожим настроєм можна створити завдяки сукні від бренду «ELESEL», яка закохує з першого погляду. Закритий верх із легкими і тендітними рукавами у поєднанні із довжиною міні створює неймовірний весільний образ. Доповнюємо короткими білими ковбойками від «Kacharovska» та сухими квітами в букеті. Ваш оригінальний бохо образ буде ідеальним. 

Активні посилання на речі: сукня, взуття

Отакими вийшли ваші весільні образи у моїй уяві. А наскільки надзвичайними вони будуть в реальності я зможу дізнатися лише через відмітки в Інстаграмі: відмічайте @darya.nonsize і @yesyes_ua, щоби похизуватися своїми нарядами :) 

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Весільні келихи для молодят: варіанти на будь-який смак від YesYes
НАСТУПНА СТАТТЯ Патріотричні весільні торти: солодкі ідеї оформлення
Читайте також
Ідеї весняного манікюру: тренди на весілля і на кожен день
Образ наречених
Ідеї весняного манікюру: тренди на весілля і на кожен день
Догляд за волоссям: все, що треба знати нареченій
Образ наречених
Догляд за волоссям: все, що треба знати нареченій
Как организовать свадьбу на берегу моря? Самые важные детали
Планування і організація
Как организовать свадьбу на берегу моря? Самые важные детали
Время зажигать – и семейный очаг тоже!
Весільні традиції
Время зажигать – и семейный очаг тоже!
Тут молодята шукають спеціалістів

Створено вже 4233 тендерів на YesYes

  1. Створюй оголошення (тендери)
  2. Отримуй пропозиції від спеціалістів
  3. Обирай кращих
Тендери допомагають заощадити безліч часу на пошуки.

Переглянути тендери Створити тендер

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу