Все статьи Образ жениха и невесты Українські бренди весільних суконь: добірка від YesYes

Українські бренди весільних суконь: добірка від YesYes

Досі шукаєш весільну сукню у закордонних дизайнерів? Українські виробники вже давно виготовляють продукцію, яка не поступається світовим конкурентам ані за якістю, ані за дизайном. А от ціни у наших співвітчизників приємніші :) Для тебе YesYes зібрав добірку українських брендів весільних суконь, а також етнічного одягу, який підійде для весільної церемонії. 

Mywony

Сайт бренду: www.mywony.com

Неземна легкість тканин, елегантність крою та казкові силуети – ось що асоціюється з моделями весільних суконь від українського бренду Mywony. Тільки поглянь на світлини з лукбука колекції Midsummer Night’s Dream!

Наш особистий фаворит – весільна сукня Sif з колекції Norse. Модель натхненна богинею землі і дружиною Тора зі скандинавської міфології. Елегантний у своїй простоті крій в богемному стилі доповнюється легкістю тканини та декоративним поясом, що додає сукні цікавості. Ідеальний вибір, якщо тебе полонить природність і холодна північна краса. Готова відчути себе богинею? :)

Cathy Telle

Сайт бренду: www.cathytelle.ua

Весільні сукні від Cathy Telle завоювали серця наречених по всьому світу своєю казковістю та увагою до деталей. Створені вручну елементи роблять сукні унікальними та змушують роздивлятися їх ніби справжні витвори мистецтва – як ексклюзивний парфум, їхня краса розкривається поступово. 

Колекція бренду Ethno наповнена посиланнями на українські культурні коди: ручні розписи, що імітують вишивку, переосмислюють етнічні мотиви і дарують новий погляд на традиційні елементи. 

WONÁ Concept Group

Сайт бренду: wonaconcept.com

Український бренд WONÁ достойно представляє нашу країну у світовій весільній моді. Цей бренд класу люкс надає широкий вибір шикарних весільних суконь для наречених по всьому світу. Нашу особисту увагу привернула колекція, створена у колаборації з брендом the COAT дизайнрки Каті Сільченко. Колекція вийшла дуже різноманітною і тому задовольнить потреби дуже різних за характером дівчат: тут є і закриті лаконічні сукні, і елегантні комбінезони, і екстремальне міні з пір'ям! Різномаїття елементів одягу дозволяє комбінувати його і створювати абсолютно унікальні поєднання, які ідеально підійдуть саме для тебе і твого характеру. 

Тим часом колекція Stardust Couture дуже відрізняється за характером: тут ти знайдеш весільні сукні, що приголомшують своїм шиком та розкішшю. Складні фактури, ручна вишивка, преміальні тканини і безліч декоративних кристалів задовільнять найвимогливиших наречених.  

Ariamo

Сайт бренду: ariamobridal.com

Заснований у Києві бренд весільного одягу Ariamo створює сукні, надихаючись вінтажною класикою та сучасною чуттєвістю. Окрім традиційних фасонів, в асортименті присутні і більш сміливі моделі: чорний колір, довжина міні та, звісно, елегантні брючні костюми. 

Особисто наше серце підкорила колекція у стилістиці Бохо Bohemian Rhapsody. Летючі тканини, тонке мереживо, легкість у поєднанні зі сміливими вирізами – як тут не закохатися з першого погляду?

Gaptuvalnya 

Сайт бренду: gaptuvalnya.com

Гаптувальня – бренд вишитого одягу, що народився в Івано-Франківську. Філософія бренду полягає в оспівуванні самобутньої української вишивки, зв’язку з корінням, традиціями та багатовіковими цінностями. 

Весілля – це дуже родинне свято, тому якщо хочеш відчути підтримку роду і зв’язок з минулими поколіннями, весільна вишиванка стане ідеальним вибором. Окрім окремих весільних колекцій, бренд пропонує індивідуальний пошив, тож ти можеш створити власний дизайн і абсолютно унікальну сукню. 

Etnodim

Сайт бренду: etnodim.com.ua

Etnodim представляє широкий вибір сучасних вишиванок, суконь і сорочок з традиційними орнаментами. Особливу увагу зверни на художню колекцію бренду: при створенні моделей, дизайнери надихалися роботами відомих українських митців – витинанками Корчинського, керамікою Гушул, картинами Малевича, Задорожного та інших. Поєднання надбань художників та багатовікових традицій видалося просто неймовірним!

У комплект до сукні не забудь придбати віночок – такий елегантний і водночас традиційний аксесуар точно впишеться у твій святковий образ. 

Окрім готової продукції, Etnodim продає набори для створення вишиванки: у комплект входить сорочка, набір необхідних інструментів і зрозумілі відеоуроки. Тільки уяви, як це – власноруч вишити своєму нареченому сорочку, у якій він буде у день, коли ви офіційно станете родиною. Тягне на справжню родинну реліквію :)

Foberini

Сайт бренду: foberini.com

Foberini з 2014 року переосмислює багатовікові традиції українського національного одягу у своїх моделях та надає їм сучасної практичності. У колекціях бренду ти знайдеш речі, які підходять і для повсякденного життя, і для урочистих приводів – чого варта ювелірна колекція з використанням натуральних перлів! Усі моделі розшиті вручну, що робить одяг унікальним. 

Ornament

Сайт бренду: ornament.in.ua

Магазин українських вишиванок Ornament має широкий асортимент суконь, сорочок, блуз та навіть аксесуарів у традиційному стилі – від сережок з китицями до поясів-корсетів і капелюхів з українськими орнаментами. Хоча у Ornament і немає окремих весільних колекцій, проте є різномаїття довгих білих суконь в етнічній стилістиці за демократичною ціною. 

Тут ти зможеш знайті і сукню на весілля, і фемілі-луки для патріотичної фотосесії, а також цікавинки для повсякденного гардеробу. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Як підтримати себе під час війни? Психологічні поради
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Образ української нареченої 2022: тренди та натхнення
Читайте также
Свадебный костюм: рекомендации для жениха
Образ жениха и невесты
Свадебный костюм: рекомендации для жениха
Шпильки, ободок, тиара? Выбираем свадебные украшения для волос
Образ жениха и невесты
Шпильки, ободок, тиара? Выбираем свадебные украшения для волос
Как испортить свадебный торт: главные ошибки и как их избежать
Еда, торты, кейтеринг
Как испортить свадебный торт: главные ошибки и как их избежать
Зимовий букет нареченої: поради і натхнення
Декор и флористика
Зимовий букет нареченої: поради і натхнення

100 шагов свадебной подготовки от YesYes.ua

Чтобы вы ничего не забыли во время подготовки к свадьбе и чтобы не пришлось “рыться” по всему интернету в поисках информации о подготовке, YesYes сделал для вас ОЧЕНЬ ПОЛЕЗНУЮ ШТУКУ - Список дел невесты.

Там уже собраны в одном месте все свадебные дела! Если хочется больше информации по каждому шагу, просто щелкните по пункту - раскроется статья. Выполненные пункты отмечайте галочками. Все очень просто :)

Перейти в Список дел

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала