Все статьи Еда, торты, кейтеринг Патріотричні весільні торти: солодкі ідеї оформлення

Патріотричні весільні торти: солодкі ідеї оформлення

Війна як ніколи спонукає нас звертатися до свого коріння та символів національної ідентичності. Це стосується не тільки літератури, одягу та згадування традицій – цікавість до самобутності проявляється і у неочікуваних дрібницях, як-то весільних тортах! YesYes підготував фотодобірку дизайнів весільних тортів (і не тільки) за українськими мотивами, щоб тебе надихнути :)

Національний шик

Українська культурна спадщина дійсно багата автентичними візерунками, вишивками та кольоровими гамами з прихованим символічним змістом. Це стане чудовим ґрунтом для створення унікального десерту для такого важливого дня! Ось кілька неймовірних варіантів оформлення весільних тортів, що натхнені самобутніми традиційними мотивами українства. 

Яскраві соняшники

Одним із важливих українських символів є соняшник – не тільки красивий, яскравий і життєрадісний, але й безумовно корисний. Є багато варіантів, як використати символ сонця і родючості у торті – це і декорування нейтральної основи справжніми живими квітами, і імітація розпису олійними фарбами, що зробить десерт витвором мистецтва. Для більшого об’єму підійде декор з мастики, а ідеальним кольоровим поєднанням, звісно ж, лишається жовто-блакитна гама.  

Дизайни тортів з маками

Продовжуємо тему знакових українських квітів червоними маками. Ці рослини чудово доповнять як мінімалістичний білий дизайн торту, так і справжній кремовий пейзаж рідних серцю ланів. 

Колосся пшениці

Завершуючи флористичну частину ідей декору весільних тортів, не можемо обійти увагою пшеницю. Безумовно, надважлива для української культури рослина, не дарма їй виділили аж половину прапору :) Пшениця може прикрасити як сам торт у якості візерунку чи додаткового акцентного елементу, так і стати частиною оформлення підставки під весільний торт.  

Патріотична гама

Найпростіший спосіб вшанувати українську символіку у весільному торті – це використати жовто-блакитну гаму у його декорі. Тим паче, що використання визначених кольорів зовсім не обмежує вас стилістично – ви можете оформити ними як мінімалістичні тортики, так і справжні витвори мистецтва у стилі ар-деко, складні геометричні конструкції, декор з імітацією кришталю і взагалі будь-які інші варіанти вигляду десерту. Цікавою ідеєю буде зробити кольорові коржі, якщо зовні хочеться зберегти торт нейтральним за кольором чи однобарвним.    

Маленькі солодощі

Не забуваємо і про кенді-бар! Невеличкі десерти, як от макаруни, печиво або пряники, також можна виконати у кольорах українського прапору чи доповнити патріотичними написами. Маленькі солодощі підійдуть не лише для кенді-бару, а й у якості бонбоньєрок – невеличких подарунків гостям весілля. 

Бенто-торти для свята на двох

Через те, що багато пар відмовляють зараз від пишних святкувань і обирають свято на двох чи малесеньке камерне весілля, чудовим рішенням стануть бенто-торти. Це невеличкий десерт до 500 гр, який можна без проблем з’їсти вдвох :) Або замовити декілька таких тортиків різних смаків і пригостити ними близьких. Зазвичай, бенто роблять з простим декором: це може бути смішний або знаковий для вас напис, або простенький малюнок. 

Традиційні короваї

Здавна короваї займали надважливе місце у весільних обрядах українців, та й зараз багато пар про це не забувають. Тим паче, що окрім символічного значення, короваї можуть бути справжньою неймовірною прикрасою весільного столу! Тільки глянь, які варіанти декору пропонують сучасні майстри. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Образ нареченої на будь-який бюджет. Частина 2: від 6000 грн
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Як зберегти стосунки на відстані? 7 порад
Читайте также
Чем согреть гостей на зимней свадьбе: какао-бар, маршмеллоу и коктейли
Еда, торты, кейтеринг
Чем согреть гостей на зимней свадьбе: какао-бар, маршмеллоу и коктейли
Свадебное меню: идеи от А до Я
Еда, торты, кейтеринг
Свадебное меню: идеи от А до Я
Свадьба в стиле Минимализм: всё гениальное просто!
Цвет и стиль свадьбы
Свадьба в стиле Минимализм: всё гениальное просто!
Где найти свадебных специалистов?
Планирование и организация
Где найти свадебных специалистов?

100 шагов свадебной подготовки от YesYes.ua

Чтобы вы ничего не забыли во время подготовки к свадьбе и чтобы не пришлось “рыться” по всему интернету в поисках информации о подготовке, YesYes сделал для вас ОЧЕНЬ ПОЛЕЗНУЮ ШТУКУ - Список дел невесты.

Там уже собраны в одном месте все свадебные дела! Если хочется больше информации по каждому шагу, просто щелкните по пункту - раскроется статья. Выполненные пункты отмечайте галочками. Все очень просто :)

Перейти в Список дел

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала