Усі статті Гості, запрошення Подарунок молодятам на весілля: що дарувати не варто?

Подарунок молодятам на весілля: що дарувати не варто?

Вигадати хороші подарунки на весілля молодятам буває дуже непросто. Давай підемо від зворотного: YesYes підготував для тебе список подарунків на весілля, які краще не дарувати парі, щоб не потрапити в незручну ситуацію :)

Чергова салатниця

Є такі подарунки, які з якоїсь причини стали весільним кліше. Більше того, якщо за часів радянського дефіциту чи селянської бідності вони були чудовою підмогою для нової сім'ї, то зараз старомодні кришталеві сервізи, набори столових приладів чи постільна білизна вже не викликають такого захоплення у молодих.

Звісно, якщо пара сама згадувала у розмові чи вішлисті, що їм просто необхідний гарний набір столових приладів, наприклад, а грошей на нього зараз не вистачає – це інша справа. Такий самий “імунітет” набувають і фамільні цінності :)

Специфічний декор для дому

Домашні фонтанчики, декоративні тарілки на підставках, важкі канделябри – з такими речами краще не ризикувати, адже погляди гостей та пари на домашній затишок можуть сильно відрізнятися. Навіть звичайний подарунковий сертифікат не завжди буде вдалим рішенням: часто магазини декору спираються на певний стиль, так що асортимент може не підійти інтер'єру пари.

Якщо все ж таки хочеться додати сімейному гніздечку молодят чогось гарного та затишного, краще запитати заздалегідь і особисто: наприклад “хочемо подарувати вам щось гарне для дому. Подивіться на цьому сайті, може щось сподобається:)”.

Дитячі речі

Народження дитини може здаватися логічним продовженням весілля, але квапити пару – не найкраще рішення. Повір, ще буде час подарувати милі сорочечки, книги з батьківства та річний запас памперсів :) У день весілля краще сконцентруватися на молодятах особисто, а не на гіпотетичних спадкоємцях.

Атрибути для спальні

Є деякі речі, які не дарма стали табу. "Влазити" в спальню пари не варто: постільну білизну нехай краще вони вибирають самі, а іграшки для дорослих підійдуть як жартівливий подарунок на дівич-вечорі або хлопчачій вечірці, а ось бентежити нареченого і наречену перед сім'єю на весіллі краще не варто. Щось має залишатися інтимним, наскільки б близькі ви з нареченими не були :)

Кухонні гаджети

Звичайно, хочеться допомогти молодій сім'ї якнайшвидше облаштувати їхнє гніздечко. Але зараз все частіше пари встигають з'їхатися і почати налагоджувати побут ще до пропозиції руки і серця, а до моменту весілля сімейне вогнище давно укомплектоване на повну :) Навіть якщо побутова техніка є у весільному списку бажаних подарунків, постарайтеся перед покупкою уточнити всі технічні характеристики, аж до кольору – так подарунок точно виявиться приємним та корисним.

Книги з порадами про відносини

Психологія – досить тонка тема, особливо коли справа стосується чужої сім'ї. Згадай: ну хто любить, коли хтось починає лізти з порадами та повчаннями? :) Та й думки про можливі сімейні проблеми майбутнього в день, коли ця сім'я тільки створилася – не найприємніше заняття.

Предмети мистецтва та хендмейд

Всі ми різні, і смаки на мистецтво можуть відрізнятися навіть у найближчих людей. Через це ймовірність підгадати картину чи скульптуру, яка точно сподобається молодятам, дуже мала. Це ж стосується хендмейду: навіть якщо ти професійно займаєшся якимось мистецтвом, це не дає гарантії, що подарунок приведе пару в захват. Зате це точно спровокує незручну ситуацію, і парі доведеться, наприклад, повісити у вітальні картину не до смаку, щоб не образити дарувальника.

Виняток можливий, якщо пара неодноразово говорила, що вони мріють про конкретну картину або фанатіють від якогось художника.

Передарування – не найкраща ідея

Не будемо говорити про всякі недоведені факти на кшталт енергетики речей тощо :) Але те, що отримувати в такий день подарунок, який просто комусь не став у нагоді до цього, не особливо приємно – факт однозначний. Краще не залучати молодят до естафети непотрібних речей, а все ж таки приділити трохи більше уваги і подумати, а що справді може стати в нагоді в новому життєвому етапі?

Домашня тварина

Пара і так робить важливий крок у своєму житті, давай не будемо додавати їм ще відповідальності цього дня :)

Домашня тварина – непросте рішення, яке потрібно добре зважити. Навіть якщо наречена любить котиків чи наречений обожнює грати з вашим лабрадором, це не привід ощасливлювати їх клубочком щастя та відповідальності.

Вихованець – теж член сім'ї, так що краще нехай молодята виберуть його особисто. Адже важлива не лише готовність до такого кроку та любов до певної породи! Момент першої зустрічі у заводчика чи у притулку дуже важливий. Адже наважуємося ми головою, а ось обираємо – серцем :)

Нічого

Приходити з порожніми руками на весілля – не найкраща ідея. Швидше за все, пара витрачає чималі гроші на банкет та розваги, щоб гостям сподобалося свято. Тож привітати з новим етапом та віддячити їм за старання просто необхідно.

Символічний подарунок або невелика сума в конверті набагато краща, ніж повне ігнорування подарунка молодятам.

Зроби перший подарунок молодятам ще до весілля! Дуже корисний, а головне – безкоштовний :) Покажи нареченій наш Онлайн-планувальник: Список справ нареченої, Каталог фахівців, Тендери, Таймінг весільного дня та багато інших корисностей допоможуть їй організувати весілля без зайвих турбот.

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Музика на весіллі: 12 найпоширеніших помилок
НАСТУПНА СТАТТЯ Як покращити стосунки з партнером? Гра "21 питання"
Читайте також
Як бути ідеальним гостем на весіллі? 11 рекомендацій
Гості, запрошення
Як бути ідеальним гостем на весіллі? 11 рекомендацій
Рассадка гостей: как создать идеальную атмосферу
Гості, запрошення
Рассадка гостей: как создать идеальную атмосферу
Дрон на свадьбе: как отснять крутые кадры с высоты
Весільне фото
Дрон на свадьбе: как отснять крутые кадры с высоты
Предложение руки и сердца: 5 правил, которые больше не работают
Весільні традиції
Предложение руки и сердца: 5 правил, которые больше не работают
Тут молодята шукають спеціалістів

Створено вже 4221 тендерів на YesYes

  1. Створюй оголошення (тендери)
  2. Отримуй пропозиції від спеціалістів
  3. Обирай кращих
Тендери допомагають заощадити безліч часу на пошуки.

Переглянути тендери Створити тендер

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу