Усі статті Образ наречених Ідеї весняного манікюру: тренди на весілля і на кожен день

Ідеї весняного манікюру: тренди на весілля і на кожен день

Весна – час яскравих фарб і сміливих експериментів! А манікюр – це поле для найбезпечніших з них :) YesYes зібрав для тебе найгарячіші тренди манікюру весни 2023, аби ти більше не мучилася вибором дизайнів у кріслі майстра. Читай, зберігай і надихайся.  

Кольоровий френч

Якщо ти прихильниця мінімалізму і класики, але душа просить яскравих весняних фарб – кольоровий френч саме те, що треба! Такий дизайн підійде під будь-яку довжину і форму нігтиків, і навіть найяскравіші кольори чи веселка не виглядатимуть “ту мач” через маленьку площу. Чудовий вибір на весну. 

Ненав’язливі квіти

Досі цураєшся квіткових дизайнів через жахливі флешбеки з двотисячних? :) Розуміємо ці спогади, але флористичні патерни справедливо завойовують популярність щовесни. Тепер вони простіші, не такі штучні і нав’язливі, тож виглядають акуратно і актуально. Обирай нескладні малюнки без перебільшеної деталізації та пастельні, не надто насичені кольори. 

Абстрактні хвилі

Плавні, м’які і ніжні – так весняно, що неможливо не зберегти собі кілька референсів. Аби додати свіжості дизайну, обирай весняні актуальні кольори: жовтий, блакитний, зелений і рожевий. А от соковиті і насичені чи м’які пастельні відтінки – обирати тобі. 

Срібні акценти

Разом з низькою посадкою і балетками у найгарячіші тренди повернулося срібло. І якщо з першими двома виборами стилістів ми погоджуємося без особливого ентузіазму, то до срібних елементів питань немає :) Любительки холодного блиску і елегантних дизайнів, беріть цей тренд до уваги. 

Весняний зелений

Час додавати кольору будням! Зелений не назвеш надто популярним відтінком для манікюру, але все змінюється з приходом весни: зараз цей колір один із найактуальніших. Особисто ми від таких дизайнів відчуваємо відьомський вайб – так і хочеться більше часу проводити на природі, споглядати, як вона прокидається від зими, і може трошки почаклувати заради скорішої перемоги :)

Грайлива пастель

З приходом тепла до нас повертається бажання чогось дитячого, трошки наївного і безмежно щирого. Порадуй свою внутрішню маленьку дівчинку милими пастельними дизайнами: хмарки, зірочки, великодні кролики, кольорові сердечка – чому б і ні? :)

Яскраві поєднання

Хто сказав, що яскравий акцентний колір може бути тільки один? Весна дозволяє нам вийти за усі припустимі рамки і обмеження: міксуй насичені тони разом і не бійся бути яскравою! Аби дизайн виглядав гармонійно, обирай:

  • комплементарні кольори. Ті, що розташовані один навпроти одного на кольоровому колесі – наприклад, жовтий і фіолетовий. 

  • аналогічні кольори. Вони розташовуються на спектрі поруч. Наприклад, рожевий, червоний і помаранчевий. 

  • розбавляй нюдом. Якщо камуфляжне покриття займатиме більше половини площі нігтиків, то зможе “заспокоїти” найяскравіші поєднання кольорів. 

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Як організувати маленьке весілля? Головні поради
НАСТУПНА СТАТТЯ 7 кроків, які збережуть іскру у довготривалих стосунках
Читайте також
Список запитань до візажиста і перукаря, які потрібно задати до весілля
Образ наречених
Список запитань до візажиста і перукаря, які потрібно задати до весілля
Осінні тренди для образу нареченої 2023: ідеї для макіяжу та зачіски
Образ наречених
Осінні тренди для образу нареченої 2023: ідеї для макіяжу та зачіски
Весільна церемонія: помилки, яких потрібно уникати
Планування і організація
Весільна церемонія: помилки, яких потрібно уникати
Легкость и естественность: 20 простых свадебных причесок
Образ наречених
Легкость и естественность: 20 простых свадебных причесок

100 кроків весільної підготовки від YesYes.ua

Щоб ви нічого не забули під час підготовки до весілля та щоб не довелося “копирсатися” по всьому інтернету у пошуках інформації про підготовку, YesYes зробив для вас ДУЖЕ КОРИСНУ ШТУКУ - Список справ нареченої.

Там уже зібрані в одному місці всі весільні справи! Якщо хочеться більше інформації по кожному кроку, просто клацніть по пункту - розкриється стаття. Виконані пункти відмічайте галочками. Все дуже просто :)

Перейти до Списку справ

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу