Все статьи Планирование и организация День до весілля: список справ нареченої

День до весілля: список справ нареченої

Тривала весільна підготовка завершена і залишається лише один день до такої довгоочікуваної події! Ми підготували для тебе список дрібниць, які потрібно зробити напередодні весілля, щоб уникнути форс-мажорів та нервових моментів. 

Обдзвони підрядників

Зв'яжися з усіма підрядниками, які будуть задіяні у день весілля. Уточни, чи все йде за планом, чи немає якихось форс-мажорів і чи вони знають всю необхідну інформацію. Сюди відноситься час приїзду, точна адреса майданчика, запасний контактний телефон (наприклад, головної подружки нареченої, яка зможе тебе підстрахувати в організаційних питаннях).

Підготуй оплати

Варто заздалегідь подбати про гроші, адже в день весілля голова буде забита зовсім іншими речами і буде просто допустити помилку в розрахунках. Знайди свої записи про вже внесені передоплати та підготуй окремі конверти з оплатою для кожного фахівця. Краще доручити передачу грошей після завершення весілля відповідальній людині та заздалегідь передати конверти, щоби тобі не потрібно було відволікатися.

Не забути важливі деталі та тримати фінанси під контролем тобі допоможе Калькулятор бюджету від YesYes!

Збери сумочку

А якщо ти дуже завбачлива, то цілу валізку :) Ось підказки, що може тобі знадобитися в день весілля:

Булавки. Вони допоможуть екстрено врятувати сукню, якщо якийсь із елементів декору несподівано відвалиться.

Нитки в колір вбрання та голка. Стануть в нагоді не тільки білі нитки, а й у приблизних кольорах костюма нареченого.

Ножиці та пилка. Несподівано зламаний ніготь не тільки зіпсує настрій, але й може залишити зачіпки на колготках, фаті або сукні, так що пилка просто необхідна. Маленькими ножицями можна буде відрізати нитки, що відійшли.

Ліки. Пластир, пігулки від головного болю, спазмів, переїдання та алкогольного отруєння, засоби жіночої гігієни – все це може знадобитися не тільки тобі, а й подружкам нареченої чи гостям.

Косметичка. Попроси у візажиста пробник помади, якою тебе фарбуватимуть, щоби поправити макіяж після їжі. Стануть в нагоді матуючі серветки, які приберуть блиск шкіри без руйнування макіяжу, лак для волосся (ним також можна реанімувати колготки, по яких пішла стрілка), шпильки для волосся і гребінець.

Підготуй сукню та аксесуари

Напиши список того, що тобі потрібне для завтрашніх образів. Сюди входить не лише весільне плаття та взуття, а й комплект для ранкової фотосесії та зборів, змінне взуття, прикраси, дрібниці для предметної зйомки. Перевір стан усіх речей, адже поки що є час щось виправити або замінити якийсь із аксесуарів.

Особливо детально перевір сукню: на ній не повинно бути зачіпок, ниток, що стирчать, та інших пошкоджень. Також не забудь відчепити всі цінники та бирки з речей.

Подзвони особливо важливим гостям весілля

Виділили час на дзвінки всім гостям, які допомагатимуть тобі у день весілля. Проговоріть зони відповідальності, часові рамки та інші організаційні дрібниці – так ти будеш спокійна, що помічник точно знає про всі деталі. Якщо хтось із гостей приїжджає на ваше весілля з іншого міста, їм буде приємно, якщо ти подзвониш і дізнаєшся, чи добре вони дісталися.

Крім того, розмови з мамою чи подругами можуть допомогти тобі відволіктися. Якщо поділити хвилювання з близькими, з напругою набагато простіше впоратися.

Перевір дрібниці

Картки розсадки, бонбоньєрки, подарунки гостям, реквізит для розваг – перевір, щоб усе було на місці, у хорошому стані та у потрібній кількості. Якщо за ці предмети відповідає хтось із подружок нареченої чи інших помічників, переконайся, що з усім реквізитом все добре, і заздалегідь передай його відповідальному. Краще разом зі списком, щоб у завтрашній метушні нічого не забути.

Побудь з нареченим

Так-так, сьогодні ваш останній день перед абсолютно новим етапом стосунків, і цю думку потрібно переварити :) Приділіть час один одному, можливо, сходіть на побачення, адже у вас останній шанс зробити це в ролі просто хлопця та дівчини, а не чоловіка та дружини. Не обговорюйте підготовку та весільні організаційні дрібниці, краще відволічіться на приємні спогади, а може навіть напишіть собі лист у майбутнє або зніміть відео. Повір, через кілька років, на річницю весілля, буде дуже кумедно переглянути його і разом посміхатися з милих переживань напередодні весілля :)

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Фотодобірка: ідеї для готичного весілля в стилі Гелоуін
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ 6 справ, якими ви не повинні займатися на весіллі
Читайте также
Свадебная прогулка: с гостями или без?
Планирование и организация
Свадебная прогулка: с гостями или без?
Які бувають формати весілля? Обери свій!
Планирование и организация
Які бувають формати весілля? Обери свій!
Організація весілля під час війни: на що звернути увагу?
Планирование и организация
Організація весілля під час війни: на що звернути увагу?
Как испортить свадебный банкет: вредные советы
Советы и идеи от YesYes
Как испортить свадебный банкет: вредные советы
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала