Все статьи Советы и идеи от YesYes 6 справ, якими ви не повинні займатися на весіллі

6 справ, якими ви не повинні займатися на весіллі

YesYes поспішає зняти з тебе особисту відповідальність: ось список обов'язків, які тобі потрібно однозначно делегувати в день весілля.

Стежити за особистими речами

Телефони, зарядки, косметичка та мільйон необхідних дрібниць на зразок пластиру, невидимок та лаку для волосся – відповідальність за ці речі в день весілля краще передати вашим найвідповідальнішим друзям. Не перетворюй сумочку нареченої на валізу :)

Окремо потрібно продумати, хто допоможе вам простежити за обручками, коробочкою та свідоцтвом про шлюб до та після церемонії. Вирішіть, де повинні зберігатися ці речі і хто з довірених осіб цим займеться, тому що ви з нареченим маєте насолоджуватися церемонією, а не думати про цю відповідальність.

Вирішувати дрібні проблеми

У подружки нареченої пом'ялася сукня перед спільною фотосесією? Квіткова композиція на столі стоїть на два сантиметри лівіше від належного? У мами нареченого розрядився телефон, і вона не може знайти розетку? Такі питання точно не повинні лягати на ваші плечі!

Найкращим рішенням буде найняти весільного координатора: за невелику оплату він зніме з вас безліч турбот і зможе усувати проблеми ще до того, як ви про них дізналися. Якщо ж немає можливості найняти спеціаліста, то заздалегідь домовся з подружками нареченої та друзями нареченого, щоб вони могли у разі чого взяти на себе відповідальність за вирішення дрібних питань. Також потрібно попередити гостей та підрядників, щоби вони знали, до кого звертатися за допомогою, і не смикали вас по дрібницях.

Координувати гостей

Як би ви не доносили всю важливу інформацію до гостей, у день весілля напевно виникне мільйон питань. Хтось не зможе знайти правильний заїзд на весільну локацію та дзвонитиме для уточнень; інші затримаються через пробки; комусь може знадобитися допомога під час бенкету. Дбати про гостей дуже важливо, але у вас із нареченим точно не вистачить часу на вирішення всіх проблем.

Напередодні весілля попередьте запрошених, що з усіма питаннями вони можуть звертатися до відповідальної особи – це може бути головна подружка нареченої чи весільний координатор, – та передайте номер телефону. Так гості знатимуть, у кого попроситимуть допомоги, і не відволікатимуть вас із нареченим у найнезручніші моменти.

Оновлювати соцмережі

На весіллі відбувається стільки моментів, які хочеться залишити не тільки в пам'яті, а й у профілі в Інстаграм. Коли ще спамити мільйоном сториз, як не в такий день :) Однак не поринай у цю справу занадто сильно – краще попроси допомоги у подружок, а перегляд фоток від гостей залиш на наступний день.

Аби не втратити публікації гостей, перед весіллям придумайте спеціальний хештег для соцмереж. Так ви швидко зможете знайти сториз та пости від кожного запрошеного та побачити безліч моментів, які ви пропустили.

Більше порад із цифрового етикету під час весілля читай у нашій статті “Весілля та соцмережі”.

Нянчити дітей

Маленькі гості на весіллі дарують багато розчулення та позитивних емоцій, проте й вимагають чимало уваги. Якщо ви хочете запрошувати гостей з дітьми на весілля, потрібно грамотно спланувати нюанси: окреме меню, дитячий стіл і, звичайно, розваги, щоб малюки не занудьгували.

Але найголовніше – повинні бути люди, які простежать за дітьми на весіллі. І це ні в якому разі не маєте бути ви з нареченим, навіть якщо це ваші діти! Навряд чи ви зможете відволіктися від виголошення обітниць на весільній церемонії, щоб змінити дитині підгузник або заспокоїти капризи. Краще попросити про допомогу близьких друзів чи родичів або навіть найняти няню та аніматора.

Контролювати оплати і чайові

Грошові питання – справа тонка, але це не означає, що переживати про оплату наприкінці вечора повинні ви з нареченим. Найкращим рішенням буде підготувати все заздалегідь, а сам процес передачі конвертів делегувати комусь із батьків або вашим найвідповідальнішим друзям.

Напередодні весілля заходь у вкладку Бюджет і переглянь, які частини оплат ви маєте передати весільним фахівцям та менеджеру ресторану саме у день весілля. Також окремо врахуй чайові офіціантам, які обслуговують банкет. Потім розподіли гроші конвертами і підпиши їх, щоб потім передати відповідальному. Для зручності також можна написати список, щоб “скарбник” міг відзначати передані оплати та нікого не забув у метушні :)

Аби не забути жодної важливої дрібниці у весільній підготовці, скористайся нашим Списком справ нареченої. Ми створили покроковий план, який допоможе тобі самостійно організувати весілля своєї мрії. Детальні інструкції, зручний інтерфейс та важливі поради від експертів – все, щоб зробити твою підготовку до весілля простіше :)

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ День до весілля: список справ нареченої
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Весільний парфум нареченої: головні поради
Читайте также
До свадьбы одна неделя – на панику нет времени!
Советы и идеи от YesYes
До свадьбы одна неделя – на панику нет времени!
Зіркові весілля 2022
Советы и идеи от YesYes
Зіркові весілля 2022
Фотодобірка: ідеї для готичного весілля в стилі Гелоуін
Советы и идеи от YesYes
Фотодобірка: ідеї для готичного весілля в стилі Гелоуін
Фотозона на свадьбу: оформление и советы от YesYes
Свадебное фото
Фотозона на свадьбу: оформление и советы от YesYes

100 шагов свадебной подготовки от YesYes.ua

Чтобы вы ничего не забыли во время подготовки к свадьбе и чтобы не пришлось “рыться” по всему интернету в поисках информации о подготовке, YesYes сделал для вас ОЧЕНЬ ПОЛЕЗНУЮ ШТУКУ - Список дел невесты.

Там уже собраны в одном месте все свадебные дела! Если хочется больше информации по каждому шагу, просто щелкните по пункту - раскроется статья. Выполненные пункты отмечайте галочками. Все очень просто :)

Перейти в Список дел

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала