Все статьи Декор и флористика Флористика на осінньому весіллі: які квіти використати восени?

Флористика на осінньому весіллі: які квіти використати восени?

Восени багато рослин вже відцвітає і при підготовці до осіннього весілля може закрастися думка: а чи залишиться хоч щось для букету? :) У цій статті YesYes розкаже, які сезонні квіти можна використати на осінньому весіллі. 

Альстромерія

Ніжні альстромерії додадуть різноманіття вашій весільній палітрі завдяки своїм незвично "весняним" у цю пору року відтінкам. 

Амарантус 

По-перше, насичений колір амарантусу якнайкраще вписується в оформлення осіннього весілля. По-друге, сама його форма точно знадобиться, щоби додати букету або квітковим композиціям об'єму і особливої родзинки. Особливо круто амарантус буде виглядати на підвісних композиціях з квітів і у весільній арці.

Кали

Найкращий кандидат для монобукету на елегантному весіллі – це кали. Вони не потребують підтримуючих елементів у вигляді інших квітв або зелені і виглядають дуже самодостатньо і довершено.  

Келозія

Найчастіше келозія в оформленн слугує фоном або кольоровим акцентом через свою пишність і однорідність. І хоча монобукет з келозії – рідкісне явище, але виглядає дуже сміливо, яскраво і по-осінньому :)

Хризантема

Пишні, масивні і яскраві – ці квіти, що символізують сонце, стануть хорошим рішенням на осінньому весіллі. Хризантеми чудово поєднуються з трояндою, гвоздикою та альстромерією, а також просто шикарно виглядають у монобукеті. 

Гербера

Гербери з легкістю впишуться у флористику весілля з будь-якою кольоровою гамою – палітра відтінків у цієї квітки просто величезна: від ніжних пастельних до насичених яскравих тонів. 

Чорнобривці

Ми звикли недооцінювати чорнобривці, уявляючи їх хіба що на міських клумбах або дачних садках. Однак їх цілком можна використовувати в оформленні весілля, особливо у жовто-помаранчевій осінній палітрі. Чорнобривці гарно виглядають не тільки у букеті, але й ідеально пасуватимуть для яскравих гірлянд. 

Братки

Через свій невеличкий розмір братки навряд підійдуть для монобукету або створення крупних композицій для центру столу. Проте чудово впишуться у декорування торту, посадкових місць і у весільну поліграфію.

Деревій

Пишний жовтий деревій навряд чи стане зіркою твого букету, але втім чудово виглядатиме на других ролях, вносячи яскравий акцент у композицію. Кольорова палітра різноманітна: від білих і пастельних відтінків до насиченого жовтого і малинового.  

Геленіум

Чарівна осіння квітка з крупною серединкою у формі шарика. Завдяки червоним і помаранчевим тонам у забарвленні, геленіум чудово підійде для осіннього весільного букету. 

Жоржини

Витривалі морозостійкі жоржини можна використовувати навіть з настанням перших сильних холодів. Зверни на них увагу, якщо весілля планується у листопаді, коли почнуться перші заморозки. 

Ротики

Ротики квітнуть влітку і до середини осені, тож цілком можна встигнути додати їх в оформлення вересневого або жовтневого весілля. Рослина чудово впишеться в букет, і так само стильно виглядатиме наодинці у композиціях на столах. Ротики можуть у висоту сягати 50-80 см, тож за їх допомоги можна візуально "витягнути" букет. 

Настурція

Ніжна кучерява настурція стане чудовим доповненням до букету нареченої або інших квіткових композицій. Її витягнуті м'які стебла додадуть трохи розслабленості та легкої недбалості.

Пізньоцвіт 

Пізньоцвіт, або колхікум, виглядає приголомшливо і навіть трохи містично. Якщо хочеш створити загадковий образ, то додай пізньоцвіт у свій букет нареченої.

Гладіолус

Схожий на меч, гладіолус отримав своє ім'я саме від латинської назви цієї зброї. Це досить велика квітка, яка може не підійти для букету через розмір та довжину. Тому краще використовуй його у вертикальних квіткових композиціях, щоби візуально їх витягнути та додати пишноти.

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Тепер наречена: що не треба робити після пропозиції руки та серця?
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Українські ювеліри: добірка від YesYes
Читайте также
Свадебный декоратор: всё по полочкам
Декор и флористика
Свадебный декоратор: всё по полочкам
Букет невесты: вопросов не останется!
Декор и флористика
Букет невесты: вопросов не останется!
Вредные советы: как превратить свадебную подготовку в кошмар?
Советы и идеи от YesYes
Вредные советы: как превратить свадебную подготовку в кошмар?
Цвет свадьбы – сказочное Серебро
Цвет и стиль свадьбы
Цвет свадьбы – сказочное Серебро
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4202 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала