Все статьи Советы и идеи от YesYes Тепер наречена: що не треба робити після пропозиції руки та серця?

Тепер наречена: що не треба робити після пропозиції руки та серця?

Ти нещодавно стала нареченою і вже не дочекаєшся розпочати підготовку до весілля? Чи тільки підозрюєш, що обранець приховав колечко і готується задати тобі важливе запитання? :) YesYes підготував для тебе список речей, які точно не слід робити одразу після пропозиції руки та серця. 

1. Не кидайся викладати мільйон сторіз 

Спокуса дуже велика, ми знаємо :) Але є як мінімум дві причини цього не робити відразу після пропозиції:

  1. Приділи час новоспеченому нареченому. Він, напевно, довго готувався до пропозиції руки та серця і дуже переживав (навіть якщо зараз він це не показує). Відсвяткуйте важливу подію вашого життя вдвох перед тим, як підключати до цього інших.
  2. Подумай про найближчих. Це дуже важлива новина для батьків та близьких друзів. Напевно вони засмутяться, якщо Маша-ноготочки-Дніпро дізнається про пропозицію руки та серця раніше. Тому спочатку порадуй маму та найкращих подруг, а потім уже і весь Інстаграм. 

2. Не біжи у салон за весільною сукнею

Примірка найкрасивіших нарядів, поки подружки п'ють шампанське і зі сльозами щастя на очах допомагають знайти “ту саму весільну сукню” – все це в тебе ще буде, зовсім скоро. Але не одразу після пропозиції :)

Щоб отримати в результаті ідеальне весілля, потрібно готуватися до нього спокійно та за планом. У нашому Списку справ нареченої цей пункт далеко не на першому місці після пропозиції руки та серця.

3. Не запрошуй гостей

Щастям хочеться ділитися, але не варто кликати кожного, хто привітав вас із заручинами. Раптом ти запросиш цю людину на емоціях, а потім ви з нареченим зрозумієте, що обмежені у бюджеті чи просто хочете маленьке камерне весілля для найближчих? Скасовувати запрошення дуже неприємно, тож не поспішай з обіцянками відразу після пропозиції руки.

4. Не бронюй нічого (і нікого)

Відхопити круте місце проведення весілля через добу після пропозиції – це, звичайно, подвиг! Але ми не радимо укладати договори, вносити застави і щось бронювати, доки у тебе в голові немає чіткої та продуманої картинки ідеального весілля.

Порахувати гостей, розписати бюджет, продумати концепцію – ці справи не такі веселі, але ти маєш зробити їх насамперед. Тоді підготовка піде планомірно та спокійно.

5. Не давай обіцянок

“Звичайно ми покличемо на весілля тітку Світлану з Ужгорода з усією родиною”, “У вас була класна тамада на корпоративі? Обов'язково зустрінуся з нею” та інші фрази, які ти можеш необережно кинути друзям та родичам в ейфорії від нещодавньої пропозиції руки та серця. Ми не говоримо відвернутися від усіх порадників та ігнорувати їх переживання, але не роби поспішних рішень. Відповідай, як Скарлетт з "Віднесених вітром": "Мабуть, ми подумаємо про це завтра" :)

Після невеликого тайм-ауту ти сама можеш звернутися за допомогою у весільній підготовці до близьких, якщо з'явиться таке бажання.

6. Не пірнай у підготовку з головою

Звичайно, після пропозиції руки та серця хочеться все й одразу: обдзвонити всі ресторани, фотографів, поліграфію, а потім мчати вибирати декор. Ти все це встигнеш (і навіть утомитися від підготовки). Дай собі час звикнути до нового статусу нареченої та насолодись цим етапом ваших стосунків. Тим паче потрібен час, щоб прийняти всі привітання зі швидким весіллям від близьких і попищати від щастя з подругами за келихом ігристого :) 

7. Не сідай на дієту (і не роби каре!)

Ох вже цей дівочий перфекціонізм: перед весіллям у процесі підготовки хочеться скинути половину ваги, обрізати (або наростити) волосся, відбілити зуби… Якщо якийсь блогер в Інстаграм запустить марафон "Як подовжити ноги в домашніх умовах за місяць", то й туди б з радістю вписалися:)

Стоп. Видихни. Подивися у дзеркало – там стоїть дівчина, яку люблять настільки, що готові провести разом із нею все життя. Не з моделлю Victoria's Secret, не голлівудською актрисою, а з нею.

Збалансовано харчуватися та пити більше води – це чудово. Мучити себе за кожну цукерку після пропозиції руки та серця – ні.

8. Не впадай в панику

Справи з весільної підготовки вміють нашаровуватись сніговою лавиною. Здається, що, коли ти виконуєш одне завдання, до списку додається ще п'ять. Не варто класти собі на плечі непідйомну відповідальність організувати весілля краще, ніж у Меган Маркл, та ще й самостійно. Не бійся просити і приймати допомогу: YesYes вже точно завжди з тобою!

Наш Онлайн-планер допоможе тобі розібратися з підготовкою до весілля з легкістю: чіткий поетапний список справ дасть тобі план, а докладні роз'яснення та поради допоможуть не зробити помилок. Разом ми влаштуємо тобі весілля мрії :)

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Як підготуватися до весілля із турботою про себе?
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Флористика на осінньому весіллі: які квіти використати восени?
Читайте также
Чим зайнятися з коханим при відключеннях світла?
Советы и идеи от YesYes
Чим зайнятися з коханим при відключеннях світла?
Творчі хобі як боротьба зі стресом: 10 ідей
Советы и идеи от YesYes
Творчі хобі як боротьба зі стресом: 10 ідей
Цвет свадьбы 2022 по версии Pantone
Цвет и стиль свадьбы
Цвет свадьбы 2022 по версии Pantone
Как организовать свадьбу на берегу моря? Самые важные детали
Планирование и организация
Как организовать свадьбу на берегу моря? Самые важные детали

100 шагов свадебной подготовки от YesYes.ua

Чтобы вы ничего не забыли во время подготовки к свадьбе и чтобы не пришлось “рыться” по всему интернету в поисках информации о подготовке, YesYes сделал для вас ОЧЕНЬ ПОЛЕЗНУЮ ШТУКУ - Список дел невесты.

Там уже собраны в одном месте все свадебные дела! Если хочется больше информации по каждому шагу, просто щелкните по пункту - раскроется статья. Выполненные пункты отмечайте галочками. Все очень просто :)

Перейти в Список дел

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала