Все статьи Советы и идеи от YesYes Українські ювеліри: добірка від YesYes

Українські ювеліри: добірка від YesYes

Де купити обручки? А може варто зробити їх на замовлення за індивідуальним дизайном? Такі питання рано чи пізно постають перед українськими молодятами. Ми вважаємо, що найкращий вибір – це каблучки від рідних брендів! YesYes підготував різноманітну добірку українських ювелірів: сімейні майстерні з довгою історією, творці з унікальним баченням і техніками та ще зовсім юні бренди з великим потенціалом – ти точно знайдеш когось до душі!

Ювелірний дім Oringo

Посилання на магазин: https://instagram.com/oringo_jewelry

Сімейна справа – це завжди щось особливе :) Ювелірний дім Oringo заснований мамою та сином, Оленою і Антоном Масловими з Харкова. Бренд успішно працює вже більше 10 років і спеціалізується на прикрасах зі срібла з небанальним дизайном і натуральним камінням. Нас причарували патріотичні роботи родини ювелірів: Oringo виготовляє персні з мотивами наших рідних міст – київський вокзал, харківський Держпром, одеський Оперний театр. Така прикраса стане символом зв’язку із домівкою, яку багато хто з українців був змушений покинути. 

Igor Pinigin Jewelry

Посилання на магазин: https://instagram.com/igorpinigin.jewelry

Унікальні каблучки з колекції “Міць” – це нібито справжній символ незламності українців. Персні виконані із золота і срібла, а головний задум ювеліра – “перетворити свої тріщини та слабкі сторони на міць”. Кожна пара неповторна і не відтворюється у тиражі, що робить їх ще більш ексклюзивними і цінними. 

Також цікавою є серія “Lava”: киплячий метал застигає, створюючи унікальний малюнок і проявляє свою істинну красу з мінімальним втручанням автора у процес. Загалом роботи Ігоря Пінігіна є дуже поетичними і сповненими метафор – заворожує!

Ingemar jewelry shop

Посилання на магазин: https://instagram.com/ingemar_jewelry_shop

Прикраси від невеличкої студії Ingemar точно підкорять серця тих, хто любить природні і магічні мотиви! Лунниці, кельтські і слов’янські міфологічні дизайни, натуральне каміння – все це ідеально підійде, якщо ви шукаєте не просто прикрасу, а справжній оберіг з надзвичайним дизайном. А щоби додати персоналізованості, ви можете замовити виріб за власним задумом.  

C&S Jewelry

Посилання на магазин: https://instagram.com/csjewelryua

Майстерня C&S Jewelry пропонує клієнтам прикраси ручної роботи зі срібла та золота, оздоблені дорогоцінними і напівдорогоцінними каменями. Ви можете не тільки обрати з наявних авторських прикрас, але й замовити витвір за власним задумом: майстри допоможуть втілити ідею спочатку в ескіз, а потім і в унікальну прикрасу. 

Lena Yastreb Jewelry

Посилання на магазин: https://instagram.com/yastreb.jewelry

Українська дизайнерка надзвичайних ювелірних прикрас Lena Yastreb вже багато років створює неймовірні дизайни у рамках власного бренду. Шикарні вироби як на кожний день, так і на визначні події полонять серце з першого погляду! Особливо нашу увагу привернула колекція Serpent, яка, за словами дизайнерки, уособлює “внутрішній пошук, природу гнучкості та неоднозначності, межі життя і погляди на нього”. Каблучки розробляються індивідуально під каміння клієнта, тож кожна прикраса унікальна. 

mavushka.mi

Посилання на магазин: https://instagram.com/mavushka.mi

Магазин mavushka.mi виготовляє доступні прикраси зі срібла: каблучки, браслети, жетони і кольє. А от унікальними їх робить оригінальна ідея – закодовувати імена і фрази у візерунок вишиванки! Це робить прикрасу не тільки патріотичною, а і таємничо персоналізованою. 

Alchemica Jewelry

Посилання на магазин: https://instagram.com/alchemica_jewelry

Київський ювелірний бренд, який велику увагу приділяє саме обручкам і каблучкам для заручин. Ви можете не тільки обрати з наявних дизайнів (а вони точно варті уваги!), але і створити разом із майстрами свій власний і неповторний. Ручна робота досвідчених майстрів, якісні матеріали і ваш особистий задум – ідеальний рецепт неймовірних обручок, що стануть сімейною реліквією. 

Levytska Jewelry

Посилання на магазин: https://instagram.com/levytska_jewelry

Магазин спеціалізується на срібних прикрасах ручної роботи з натуральним камінням: адуляри, цитрин, алмази, хризоліти і багато іншого – прикраси з цими камінцями ви знайдете у levytska_jewelry. Мінімалістичний і цікавий дизайн у поєднанні з натуральними мінералами підходить і для повсякденних образів, і для визначних подій. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Флористика на осінньому весіллі: які квіти використати восени?
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ 12 запитань, на які варто відповісти, якщо ви задумалися про батьківство
Читайте также
Продать свадебное платье: 6 секретов твоего успеха
Советы и идеи от YesYes
Продать свадебное платье: 6 секретов твоего успеха
Що подарувати на 14 лютого? Ідеї подарунків для Нього і для Неї
Советы и идеи от YesYes
Що подарувати на 14 лютого? Ідеї подарунків для Нього і для Неї
Составляем свадебный мудборд: советы от YesYes
Планирование и организация
Составляем свадебный мудборд: советы от YesYes
Осенний образ невесты: свадебное платье, обувь и верхняя одежда
Образ жениха и невесты
Осенний образ невесты: свадебное платье, обувь и верхняя одежда
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4200 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала