Усі статті Поради та ідеї від YesYes Українські ювеліри: добірка від YesYes

Українські ювеліри: добірка від YesYes

Де купити обручки? А може варто зробити їх на замовлення за індивідуальним дизайном? Такі питання рано чи пізно постають перед українськими молодятами. Ми вважаємо, що найкращий вибір – це каблучки від рідних брендів! YesYes підготував різноманітну добірку українських ювелірів: сімейні майстерні з довгою історією, творці з унікальним баченням і техніками та ще зовсім юні бренди з великим потенціалом – ти точно знайдеш когось до душі!

Ювелірний дім Oringo

Посилання на магазин: https://instagram.com/oringo_jewelry

Сімейна справа – це завжди щось особливе :) Ювелірний дім Oringo заснований мамою та сином, Оленою і Антоном Масловими з Харкова. Бренд успішно працює вже більше 10 років і спеціалізується на прикрасах зі срібла з небанальним дизайном і натуральним камінням. Нас причарували патріотичні роботи родини ювелірів: Oringo виготовляє персні з мотивами наших рідних міст – київський вокзал, харківський Держпром, одеський Оперний театр. Така прикраса стане символом зв’язку із домівкою, яку багато хто з українців був змушений покинути. 

Igor Pinigin Jewelry

Посилання на магазин: https://instagram.com/igorpinigin.jewelry

Унікальні каблучки з колекції “Міць” – це нібито справжній символ незламності українців. Персні виконані із золота і срібла, а головний задум ювеліра – “перетворити свої тріщини та слабкі сторони на міць”. Кожна пара неповторна і не відтворюється у тиражі, що робить їх ще більш ексклюзивними і цінними. 

Також цікавою є серія “Lava”: киплячий метал застигає, створюючи унікальний малюнок і проявляє свою істинну красу з мінімальним втручанням автора у процес. Загалом роботи Ігоря Пінігіна є дуже поетичними і сповненими метафор – заворожує!

Ingemar jewelry shop

Посилання на магазин: https://instagram.com/ingemar_jewelry_shop

Прикраси від невеличкої студії Ingemar точно підкорять серця тих, хто любить природні і магічні мотиви! Лунниці, кельтські і слов’янські міфологічні дизайни, натуральне каміння – все це ідеально підійде, якщо ви шукаєте не просто прикрасу, а справжній оберіг з надзвичайним дизайном. А щоби додати персоналізованості, ви можете замовити виріб за власним задумом.  

C&S Jewelry

Посилання на магазин: https://instagram.com/csjewelryua

Майстерня C&S Jewelry пропонує клієнтам прикраси ручної роботи зі срібла та золота, оздоблені дорогоцінними і напівдорогоцінними каменями. Ви можете не тільки обрати з наявних авторських прикрас, але й замовити витвір за власним задумом: майстри допоможуть втілити ідею спочатку в ескіз, а потім і в унікальну прикрасу. 

Lena Yastreb Jewelry

Посилання на магазин: https://instagram.com/yastreb.jewelry

Українська дизайнерка надзвичайних ювелірних прикрас Lena Yastreb вже багато років створює неймовірні дизайни у рамках власного бренду. Шикарні вироби як на кожний день, так і на визначні події полонять серце з першого погляду! Особливо нашу увагу привернула колекція Serpent, яка, за словами дизайнерки, уособлює “внутрішній пошук, природу гнучкості та неоднозначності, межі життя і погляди на нього”. Каблучки розробляються індивідуально під каміння клієнта, тож кожна прикраса унікальна. 

mavushka.mi

Посилання на магазин: https://instagram.com/mavushka.mi

Магазин mavushka.mi виготовляє доступні прикраси зі срібла: каблучки, браслети, жетони і кольє. А от унікальними їх робить оригінальна ідея – закодовувати імена і фрази у візерунок вишиванки! Це робить прикрасу не тільки патріотичною, а і таємничо персоналізованою. 

Alchemica Jewelry

Посилання на магазин: https://instagram.com/alchemica_jewelry

Київський ювелірний бренд, який велику увагу приділяє саме обручкам і каблучкам для заручин. Ви можете не тільки обрати з наявних дизайнів (а вони точно варті уваги!), але і створити разом із майстрами свій власний і неповторний. Ручна робота досвідчених майстрів, якісні матеріали і ваш особистий задум – ідеальний рецепт неймовірних обручок, що стануть сімейною реліквією. 

Levytska Jewelry

Посилання на магазин: https://instagram.com/levytska_jewelry

Магазин спеціалізується на срібних прикрасах ручної роботи з натуральним камінням: адуляри, цитрин, алмази, хризоліти і багато іншого – прикраси з цими камінцями ви знайдете у levytska_jewelry. Мінімалістичний і цікавий дизайн у поєднанні з натуральними мінералами підходить і для повсякденних образів, і для визначних подій. 

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Флористика на осінньому весіллі: які квіти використати восени?
НАСТУПНА СТАТТЯ 12 запитань, на які варто відповісти, якщо ви задумалися про батьківство
Читайте також
Во всеоружии: готовимся к первой встрече со свадебным специалистом
Поради та ідеї від YesYes
Во всеоружии: готовимся к первой встрече со свадебным специалистом
6 справ, якими ви не повинні займатися на весіллі
Поради та ідеї від YesYes
6 справ, якими ви не повинні займатися на весіллі
Свадьба в стиле Гламур
Стиль і колір весілля
Свадьба в стиле Гламур
Список запитань до візажиста і перукаря, які потрібно задати до весілля
Образ наречених
Список запитань до візажиста і перукаря, які потрібно задати до весілля
Каталог весільних послуг

Усі весільні спеціалісти, ресторани та салони

Дивись увесь Каталог

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу