Все статьи Свадебное фото Натхнення для осінньої лав-сторі: 11 ідей для фотосесії

Натхнення для осінньої лав-сторі: 11 ідей для фотосесії

Хочеш влаштувати оригінальну весільну фотосесію чи просто зйомку лавсторі восени, але не вистачає ідей? YesYes поспішає на допомогу! Ми зібрали для тебе 11 ідей для романтичної осінньої фотосесії та безліч прикладів для натхнення.

Фотостудія

Так, дійсно постановочні кадри в ідеальних та абсолютно неживих інтер'єрах вже давно вийшли з тренду. Але фотостудії не обмежуються заїждженими ялинками, камінами та дивного вигляду кріслами :)

Однак будьте готові, що позування у фотостудії вимагатиме від вас частки оригінальності, нагляду та вправності. Фотографуватися, наприклад, у лісі чи кафе набагато простіше – там ви оточені предметами, з якими можна взаємодіяти. З чистим тлом працювати важче.

Але не хвилюйся: лови натхнення в Пінтересті та журнальних зйомках, знайди цікаві референси і не соромся просити допомоги у фотографа. Тоді на вас чекає шикарний результат!

Не забудь: найкращих весільних фотографів ти можеш знайти у нашому Каталозі!

Місто

Трохи урбаністичної романтики? Прогуляйтеся з фотографом улюбленими вуличками, загляньте в тихі двори – абсолютно необов'язково перетворювати весільну фотосесію в тур найбільш заїждженими місцями рідного міста на кшталт центрального парку або меморіалу.

Кав'ярня

Вдосталь нагулявшись осіннім містом, забігайте погрітися в затишне кафе. Гаряча кава, пледи та один круасан на двох – ось і все, що знадобиться для романтичних осінніх фото з нареченим. В ідеалі вам потрібно сісти біля панорамного вікна, щоб фотограф міг зняти вас і зовні :)

Транспорт

Кохання красивае усюди: і в розкішних інтер'єрах, і у втомлених трамваях. Якщо ви шукаєте незвичайну естетику для лавсторі, то подумайте про громадський транспорт. У такій обстановці фотографу потрібно вичепити деталі: як ви меланхолійно дивитесь у вікно, торкаєтеся мізинцями, тримаючись за поручень, як наречений ніжно тримає тебе за талію, коли вагон різко гальмує.

Можливо, доведеться пошукати непопулярні маршрути або прокинутися на перший поїзд метро, але результат того однозначно вартий!

Поле

Колосся, свинцеве небо та пухка земля – як тобі така осіння естетика для зйомки лавсторі? Весільна фотосесія в полі підійде, якщо ви хочете додати кадрам трохи драматизму, а не концентруватися на солодкій романтичній картинці.

Море

Осіннє море – зовсім інше. Вже не таке тепле і лагідне, показує свій характер і укриває крижаними бризками. Якщо не боїтеся замерзнути і намочити взуття (і весільного фотографа), то обов'язково зробіть хоча б кілька кадрів на березі моря, що охололо – воно неймовірно надихає і зробить результат фотосесії унікальним.

Біля води

Якщо поблизу немає моря, то це не привід відмовлятися від атмосферних весільних кадрів: підійде і струмок, озеро чи водосховище – будь-що, що є поблизу міста. Особливий шик, якщо у вашому розпорядженні опиниться човен. Із цим атрибутом ідей для кадрів буде мільйон!

Під дощем

Як утриматися та не використовувати головний осінній спецефект у фотосесії? Поцілунки під дощем, стрибки по калюжах, мокрі локони, що прилипли до щок – все це так романтично і по-справжньому.

Головне будь обережна з образом, якщо туш, що потекла, не входить у твої плани. Хоча ми вважаємо, що в таких фото теж є своя дуже щира естетика :)

Ліс

Де ще можна повною мірою відчути осінню атмосферу, як не в пожовклому лісі? Одягайтеся тепліше, збирайте термос із гарячою кавою і вперед на пошуки мальовничих галявин найближчого лісу, а фотограф зловить найзатишніші кадри.

Кемпінг

Багаття, затишні пледи, м'яке світло гірлянд – нехай вас зігрівають не лише теплі почуття! Своєрідний кемпінг з наметом та автомобілем або навіть захований у лісі дерев'яний будиночок із просторою верандою стане чудовим тлом для лавсторі в оточенні пожовклого листя.

Робіть дурниці, пийте какао, смажте зефір і багато-багато обіймайтеся. Хіба не для цього вигадали осінь?

Квартира

Осінь – час ховатися у теплі. У домашній обстановці можна зробити багато затишних та природних кадрів. Менше думайте про позування і більше – про ваші щирі почуття :)

Якщо переживаєш, що ваша квартира недостатньо фотогенічна, то є безліч студій із приємними домашніми інтер'єрами. Головне не прагнути вилизаних фонів, в яких вгадується постановочність, і сконцентрувати увагу камери на деталях.

Щоб не забути жодної важливої дрібниці у весільній підготовці, скористайся нашим Списком справ нареченої. Ми створили покроковий план, який допоможе тобі самостійно організувати весілля своєї мрії. Детальні інструкції, зручний інтерфейс та важливі поради від експертів – все, щоб зробити твою підготовку до весілля простіше :)

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Обираєш кольорову палітру для свого весілля? Уникай цих помилок
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Кулінарне побачення: прості і затишні рецепти, які варто повторити з коханим
Читайте также
Аэрофотосъёмка: свадебные фото с высоты птичьего полёта
Свадебное фото
Аэрофотосъёмка: свадебные фото с высоты птичьего полёта
Фотосессия лав-стори: 17 идей от YesYes
Свадебное фото
Фотосессия лав-стори: 17 идей от YesYes
Свадебная церемония: не забудь об этих покупках
Планирование и организация
Свадебная церемония: не забудь об этих покупках
Подарок родителям на свадьбу  –  идеи от YesYes
Свадебные традиции
Подарок родителям на свадьбу – идеи от YesYes

100 шагов свадебной подготовки от YesYes.ua

Чтобы вы ничего не забыли во время подготовки к свадьбе и чтобы не пришлось “рыться” по всему интернету в поисках информации о подготовке, YesYes сделал для вас ОЧЕНЬ ПОЛЕЗНУЮ ШТУКУ - Список дел невесты.

Там уже собраны в одном месте все свадебные дела! Если хочется больше информации по каждому шагу, просто щелкните по пункту - раскроется статья. Выполненные пункты отмечайте галочками. Все очень просто :)

Перейти в Список дел

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала