Все статьи Советы и идеи от YesYes Знаки зодіаку як етапи підготовки до весілля

Знаки зодіаку як етапи підготовки до весілля

Вимикаємо серйзоні вирази обличчя, дістаємо кришталеву кулю та пророчимо – який етап підготовки найкраще підходить для твого знаку зодіаку? Ще можна згадати дату народження нареченого, аби і йому підкинути роботи :) 

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вибір конкурсів і розваг

Непосидючі Овни часто (або майже завжди) стають душею компанії та додають веселощів будь-якій вечірці. Конкурси від Овнів розтормошать навіть найспокійніших гостей. Головне слідкувати, аби вони не відбирали мікрофон у весільного ведучого надто часто і все ж інколи поверталися до свого столу :) 

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вибір ресторану і складання меню

Тельці розуміються на гедонізмі та насолоді краще за будь-який інший знак зодіаку. Тож ці гурмани зможуть розробити шикарне і збалансоване за смаками меню страв і напоїв, а також прискіпливо обиратимуть ресторан за його кулінарною репутацією. В пошуках ідеалу дегустації можуть затягнутися, але Телець точно знайде найкращий варіант, що задовольнить найвитонченішого гурмана.   

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Пошук підрядників

Близнюки можуть знайти друзів будь-де, навіть вийшовши в магазин за хлібом. Тож у їхній телефонній книзі можна знайти і кого запросити на весілля будь-якого масштабу, і кому це свято довірити організовувати :) Завдяки своїй природній комунікабельності, Близнюки з легкістю знайдуть підрядників, вибудують з ними дружні стосунки, а може навіть домовляться про додаткові знижки чи кращі умови. 

Рак (22 червня – 22 липня)

Організація церемонії

Романтичні Раки – справжні взірцеві сім’янини, для яких важливі традиції та глибина почуттів. Тож найчуттєвіші промови, що пробирають до сліз, ви почуєте саме від них. Але тільки за умови, якщо ці романтики не вирішать зробити обмін обітницями приватним, а саму церемонію – таємною, аби втекти з коханням свого життя від чужих очей. 

Лев (23 липня – 22 серпня) 

Вибір шоу-програми

Леви уособлюють артистизм, творчість і мистецтво, а ще обожнюють шокувати публіку великим розмахом і театральністю дійства. Тож до складання шоу-програми вони підійдуть прискіпливо, аби їхнє весілля запам’яталося на все життя кожному гостю. Але обережно з бюджетом – в гонитві за видовищами Леви можуть забути про такі приземлені концепції, як гроші :) 

Діва (23 серпня – 23 вересня)

Складання таймінгу

Ми перефразуємо відому присказку: якщо хочете, аби справа була виконана добре, довірте це Дівам :) Уважні до деталей, прискіпливі і багатозадачні, вони з усією точністю підійдуть і до такого важливого завдання, як складання таймінгу. Перфекціоністи Діви обов’язково прорахують усі можливі форс-мажори та складуть план Б, план В та навіть план Г за потреби, аби все пройшло досконало. 

Терези (24 вересня – 23 жовтня) 

Вибір весільних нарядів

Естети з тонким почуттям смаку та талантом до пошуку гармонії – Терези точно зроблять образи молодят стильними та незабутніми. Як і Тельці, вони керовані Венерою, планетою кохання, задоволення та краси, тож цей дар від зірок обов’язково треба застосувати, коли йдеться про естетику і стиль.   

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Загальне планування і організація

Скорпіони обожнюють брати на себе відповідальність та керувати людьми, навіть якщо їх не просили, тож краще віддати їм цю роль з самого початку :) Як фіксований знак, вони мають талант до стратегічного бачення, тож можуть впоратися і з організацією такого багатокомпонентного свята. 

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Планування весільної подорожі

Непосидючі мандрівники Стрільці обожнюють дізнаватися нове та знайомитися зі світом в усіх його фарбах. Тож і весільна подорож, яку довірено організувати їм, буде неочікуваною, трохи екстравагантною, але обов’язково незабутньою та сповненою новими враженнями. Головне, аби Стрільці все ж дочекалися дати весілля, а не махнули на інший континент зарано від нетерплячості :)

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Складання бюджету

Козероги люблять гроші, а гроші – люблять їх! Матеріалісти Козероги завжди ставляться до фінансів з увагою і прискіпливістю, що вже казати про таку масштабну інвестицію, як весілля. Саме тому вони з точністю визначать, скільки грошей потрібно, де їх знайти і де заощадити без втрати якості. 

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вибір концепції 

Водолії славляться своїм оригінальним баченням світу та певною екстравагантністю. Якщо Рустик і Бохо вже поднабридли, просто зверніться до Водоліїв – вони здатні мимохідь створити концепцію такої глибини і розмаху, що оточуючі охнуть! Головне знайти підрядників, які зрозуміють їхні задуми та зможуть втілити у життя будь-яку примху :)

Риби (21 лютого – 20 березня)

Підбір декору

Мрійливі та романтичні Риби вміють бачити красу будь-де та надавати предметам неабиякого шарму своїм особливим світоглядом. Якщо ви хочете перетворити весільну локацію на ілюстрацію до казки – найкраще з цим завданням впораються саме вони! 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Як обрати весільні туфлі для нареченої? Головні поради
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Весільна фотосесія: ТОП порад, які допоможуть уникнути помилок
Читайте также
Свадьба за границей – где регистрируют брак украинские молодожёны
Советы и идеи от YesYes
Свадьба за границей – где регистрируют брак украинские молодожёны
Обручальные и помолвочные кольца: все, что ты хотела знать
Советы и идеи от YesYes
Обручальные и помолвочные кольца: все, что ты хотела знать
5 звездных свадеб: роскошь и помпезные традиции
Советы и идеи от YesYes
5 звездных свадеб: роскошь и помпезные традиции
Питомец на свадьбе: что нужно учесть?
Планирование и организация
Питомец на свадьбе: что нужно учесть?
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4203 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала