Усі статті Поради та ідеї від YesYes Осінні фільми та серіали: створюємо настрій

Осінні фільми та серіали: створюємо настрій

Життя складається з маленьких радощів, тож давай створюватимемо їх самі. Діставай м’який плед, відправляй в духовку сінабони за рецептом з ТікТоку (кориця для аромату обов’язкова!) і обирай фільм чи серіал з осіннім вайбом з нашого списку. Ми підібрали різні жанри, аби ти змогла обрати щось під свій настрій – від сентиментальної романтики до іронічних детективів. 

“Твін Пікс” (1990-1991, 2017)

Культовий, загадковий і ностальгічний. Похмурий ліс, туман і містична атмосфера роблять цю роботу Девіда Лінча безпрограшним вибором для холодних вечорів, якщо ти полюбляєш заплутані розслідування в декораціях маленьких містечок, що виглядають спокійними лише з першого погляду. 

“Добре бути тихонею” (2012)

Іноді хочеться знову зануритися в ностальгію за шкільними часами, підлітковими переживаннями та кризами без карикатурних черлідерш і зірок старших класів. “Добре бути тихонею” якраз для випадків, коли є настрій співпереживати і спостерігати за становленням особистості. Меланхолійно, осінньо, з шикарною Еммою Уотсон – рекомендуємо :)  

“Це ми” (2016-2022)

Сімейна драма, яка розповідає історію родини Пірсонів у різні періоди їхнього життя. Серіал майстерно переплітає минуле і сьогодення, досліджуючи складні сімейні відносини, особисті драми та радощі. Те, що треба, якщо хочеш зануритися у хитросплетіння стосунків та глибоких персонажів. 

“Диявол носить Prada” (2006)

Тільки не кажи, що ми маємо рекламувати тобі цю класику! Культовий фільм про боротьбу принципів і мрій і, звісно, про жорстокий, але такий привабливий світ високої моди. Тут тобі і шалений темп Нью-Йорка, і романтичні паризькі краєвиди, і просто надзвичайний підбір костюмів для натхнення. 

“Смерть їй личить” (1992)

І знову Меріл Стріп, але вже в ролі спокусливої акторки у пошуках вічної молодості. Її героїня не єдина прагне безсмертя – конкурувати доводиться з заклятою подругою, у якої акторка вкрала чоловіка. Чорний гумор, елементи фентезі і хорору, сатира на культ молодості – такий коктейль вартий уваги! 

“Дівчата Гілмор” (2000-2007)

Життя матері-одиначки з донькою-підлітком у декораціях маленького містечка припало до душі мільйонам глядачів. Серйозні теми дорослішання, пошуку свого місця у житті вдало переплітаються з невимушеними діалогами та теплою атмосферою. Епізодів багато, тож вистачить, аби зігріватися цілу осінь :) 

“Практична магія” (1998)

Три причини подивитися цей фільм: глибока тема сестринства, магічна атмосфера і незрівнянні Ніколь Кідман і Сандра Буллок. Сестри з відьомського роду отримали у спадок не лише здібності, а й родове прокляття – нібито, кожен, у кого закохаються сестри, приречений на смерть. Чи вдасться дівчатам примиритися зі своїми силами та знайти кохання без страшної розплати за почуття? 

“Незрівнянний містер Фокс” (2009)

Анімаційний фільм зі впізнаваною естетикою режисера Веса Андерсона. Візуальні гурмани нарешті можуть отримати задоволення разом зі своїми дітьми :) У глибокій історії про Лиса, який звикає до ролі батька сімейства і ностальгує про минулі авантюри, глядач кожного віку знайде щось своє. Але приємний післясмак гарантований кожному!

“Спілка мертвих поетів” (1989)

Якби осінню меланхолію і рефлексію перенесли на кінострічку, то вийшов би саме цей культовий фільм. Під керівництвом свого нестандартного вчителя, хлопці з консервативної школи відроджують таємний поетичний клуб. Проте їхнє прагнення самопізнання і свободи має свою ціну.  

“Ножі наголо” (2019)

Закритий будинок, велика родина і, звичайно ж, загадкове вбивство. Історія не нова, але так здається лише на початку. Цікаві персонажі, неочікувані повороти сюжету і дуже своєрідний гумор – чудовий детектив, про затишний вечір з яким точно не пошкодуєш. 

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Фотосесія лав-сторі: 17 ідей від YesYes
НАСТУПНА СТАТТЯ Оформлення осіннього весілля: натхнення для стилістики і декору
Читайте також
12 запитань, на які варто відповісти, якщо ви задумалися про батьківство
Поради та ідеї від YesYes
12 запитань, на які варто відповісти, якщо ви задумалися про батьківство
Фразы для гравировки на обручальных кольцах
Поради та ідеї від YesYes
Фразы для гравировки на обручальных кольцах
Вариант для смелых – фотосессия Trash the Dress
Весільне фото
Вариант для смелых – фотосессия Trash the Dress
Бьюти-процедуры перед свадьбой: как подготовиться без грустно-смешных ситуаций
Образ наречених
Бьюти-процедуры перед свадьбой: как подготовиться без грустно-смешных ситуаций
Тут молодята шукають спеціалістів

Створено вже 4233 тендерів на YesYes

  1. Створюй оголошення (тендери)
  2. Отримуй пропозиції від спеціалістів
  3. Обирай кращих
Тендери допомагають заощадити безліч часу на пошуки.

Переглянути тендери Створити тендер

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу