Усі статті Весільне фото Фотосесія лав-сторі: 17 ідей від YesYes

Фотосесія лав-сторі: 17 ідей від YesYes

Фотосесія лав-сторі – це не лише “репетиція” весільної зйомки, а й можливість отримати круті спільні кадри та спробувати сміливіші та незвичайніші ідеї. Адже, на відміну від дня весілля, у момент цієї фотозйомки у вас значно більше свободи дій і менше часових рамок! YesYes підготував для тебе величезну порцію натхнення та ідей, щоб зробити вашу зйомку лавсторі красивою, душевною та незвичайною.

Але спочатку кілька порад, як провести ідеальну лав-сторі та не розчаруватися в результаті:

Індивідуальність. Не варто бездумно копіювати красиві картинки з Пінтереста – нехай фотографії відображають саме вас. Натхнення можна шукати у ваших інтересах, стилі, маленьких деталях історії кохання. Так зйомка вийде особистішою.

Природність. Можна провести десяток годин у Гуглі за пошуком порад "як позувати на зйомці", але при цьому виглядати скутими та неживими. Ми радимо зберігати баланс між постановочними фото та випадковими знімками, спійманими у русі. Саме вони передають справжні почуття і виглядають чудово!

Продумайте маршрут. Зупиняючись лише на одній локації, ви позбавляєте себе різноманітних ідей. Ми радимо запланувати відвідати кілька місць за одну зйомку. Наприклад, якщо ви плануєте фотосесію у місті, то краще зробити пару зупинок: у ресторані, парку та на красивих вуличках. Так ви отримаєте різноманітні знімки за одну зйомку. Порадьтеся з весільним фотографом, які локації краще додати до маршруту та як правильно розподілити на них час.

Більше порад ти знайдеш у нашій статті "Як підготуватися до Love-story"

Ідеї для фотосесії лав-сторі

В оточенні книг

Бібліотека або книгарня може стати приголомшливою локацією для незвичайної зйомки, особливо якщо ви обидва книголюби. Прочитайте один одному вірші, ховайтеся між книжковими стелажами, але головне – не шуміть :)

Одні в цілому залі

Червоні килимові доріжки, порожня сцена та приглушене світло – у залі опери чи театру можна зробити чудові фотографії! Величний зал та архітектура виглядатимуть незвично та таємниче без звичного натовпу.

Тільки подивись на надихаючу зйомку Тетяни та Івана в одеському театрі від Анастасії Новоселової, ти точно захочеш відчути таку саму атмосферу :)

Біля води

Хто з наречених хоч раз не замислювався про весілля на березі моря? Шепіт прибою, теплий пісок та захід сонця – ідеальне тло для вашої особистої казки. Але якщо весілля біля моря не підходить вам через географію, обмежений бюджет або складнощі в організації, то лав-сторі на березі стане чудовим компромісом!

Якщо моря поблизу немає, підійде річка, озеро чи водосховище. Напевно, весільний фотограф зможе підказати вдалу водну локацію у вашій місцевості.

Ліс

Імітація походу з посиденьками біля вогнища з гітарою чи казкова історія про закохану лісову німфу – вибирайте стилістику до душі, адже у лісі можна знайти місце майже для будь-якої стилістики. А найголовніше те, що потрібну локацію можна знайти в кожному регіоні і зовсім неважливо, ви живете в мегаполісі чи невеликому селищі! Але бережіться комах :)

Найкращих весільних фотографів ти знайдеш у каталозі YesYes!

Поле

У полі можна зробити чудові кадри у стилі Бохо чи Рустик – атмосфера свободи, легкості та невимушеності вам забезпечена. Вибирай світлу бавовняну сукню, що летить, або вільну сорочку і натуральний мейк. Також не забудь капелюшок від сонця, адже сховатися від променів може бути проблематично! Щоб урізноманітнити фотографії, зберіть разом букет польових кольорів або навіть сплетіть тобі вінок з колосків.

Також чудовою локацією для фотосесії стане поле соняшників чи маків.

Міська романтика

Якщо заміські локації – не для вас, то пориньте у романтику міста! Чудові кадри можна зробити як на вузьких старовинних вуличках, так у нових висоток, і навіть занедбаних будівель і стін з графіті. У місті знайдеться місце для будь-якої стилізації!

Ресторан

У ресторані можна не лише влаштувати побачення, а й провести фотосесію. А краще поєднати і те, й інше:) При виборі закладу для зйомки лав-сторі зверніть увагу на освітлення – його має бути достатньо для якісних знімків. Також звертайте увагу на стилістику інтер'єру та завантаженість ресторану в той час, коли ви плануєте провести фотосесію лав-сторі.

Під дощем

Нехай негода не псує ваш настрій перед зйомкою лавсторі! Під час дощу можна отримати чудові незвичайні фотографії. Візьміть з собою гарну парасольку або зовсім ігноруйте настирливі краплі, звертаючи увагу лише один на одного. Головне подумати про водостійкий макіяж і не дуже перейматися зачіскою :)

Парк атракціонів

Час згадати дитинство :) Може на американських гірках і не вдасться зробити красиві кадри, зате вони вас підбадьорять і налаштують на потрібний лад. А ось французька карусель, колесо огляду, попкорн та солодка вата стануть чудовим доповненням для вашої лавсторі.

Супермаркет

Не забудьте зробити зупинку у великому супермаркеті, якщо хочете отримати кумедні фото в візку, заваленому солодощами, або влаштувати битву подушками, ховаючись від консультантів. Крім того, там можна знайти багато безкоштовного реквізиту, гарне освітлення та яскраві кольори для фону :)

Автомобіль

Шикарний кабріолет, вітер у волоссі та елегантні костюми – ось і весь рецепт фотосесії з блиском. А незвичайний ретро автомобіль допоможе створити вінтажну атмосферу. Не забудь високі рукавички, хустку на голову та червону помаду!

Шикарні весільні автомобілі шукай у нашому каталозі!

Домашній затишок

Щоб показати почуття, необов'язково витончуватися з локацією та образами, адже можна влаштувати домашню фотосесію хоч у в'язаних шкарпетках від бабусі :) Якщо ви проявлятимете ніжність у типових побутових ситуаціях, не сильно звертаючи увагу на фотографа, то вийде дуже затишна та щира зйомка.

На висоті

Поцілунки на даху з видом на захід сонця – воістину фотографії, які захоплюють дух! При цьому до такої зйомки підійдуть зовсім різні образи: джинси і грубі черевики підкреслять індустріальність локації, а ніжна довга сукня з шлейфом, що розвівається на вітрі, може створити приголомшливий контраст. Головне дотримуватися всіх запобіжних заходів!

Домашні улюбленці

Домашні тваринки швидко стають не лише нашими друзями, а й повноцінною частиною родини. Якщо у вашому житті вихованець займає важливе місце, то можна залучити його до зйомки лав-сторі! Це набагато простіше, ніж брати його з собою на церемонію або весь весільний день: у тварини не буде стресу від великого скупчення людей і шуму, а ви зможете зробити зворушливі фото вашої маленької родини.

Їжа

Якщо любиш - погодуй :) З їжею можна зробити забавні фотографії: погодуйте один одного, вимажте обличчя морозивом або повторіть кадр з мультика "Леді та Володяга"! Не бійтеся виглядати смішно чи безглуздо, адже це навпаки здається дуже милим на фото.

Спільна справа

Захоплююче заняття допоможе вам розслабитися, якщо ви не звикли до об'єктиву камери і почуваєтеся сковано. Готування, малювання, ліплення, танці - вибирайте, що душі завгодно, а потім насолоджуйтесь природними та динамічними фотографіями :)

Мерехтливі гірлянди

Гірлянди можуть перетворити не лише весільну локацію, а й ваші фотографії. Коли опустяться сутінки, використовуйте гірлянди, що світяться в зйомці: вони подарують атмосферність і незвичайне освітлення романтичним кадрам.

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Домашні тваринки на весіллі: що потрібно врахувати?
НАСТУПНА СТАТТЯ Осінні фільми та серіали: створюємо настрій
Читайте також
Поцелуй на камеру: рецепт сладких свадебных фотографий
Весільне фото
Поцелуй на камеру: рецепт сладких свадебных фотографий
Эстетика и никакой пошлости: вдохновение для будуарной фотосессии
Весільне фото
Эстетика и никакой пошлости: вдохновение для будуарной фотосессии
Шкідливі поради: як зіпсувати весільні образи наречених
Поради та ідеї від YesYes
Шкідливі поради: як зіпсувати весільні образи наречених
Свадебный день в подробностях – советы невестам
Поради та ідеї від YesYes
Свадебный день в подробностях – советы невестам
Каталог весільних послуг

Усі весільні спеціалісти, ресторани та салони

Дивись увесь Каталог

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу