Все статьи Советы и идеи от YesYes Осінній настрій: добірка фільмів для створення атмосфери

Осінній настрій: добірка фільмів для створення атмосфери

Спливають останні теплі дні, тож варто підготуватися до сезону дощів та вуличної мряки. YesYes потурбувався про твій затишок і дозвілля: лови добірку фільмів з надзвичайною осінньою атмосферою. Плед, чай і булочки з корицею обов’язкові для перегляду :)

Гордість та упередження

Якщо не знаходиться час перечитати класику англійської літератури, то радимо зануритися в атмосферу Англії 19-ого сторіччя за допомогою екранізації з чарівною Кірою Найтлі. Манірність, романтика та неймовірні осінні краєвиди незмінно захоплюють дух, скільки б разів ти не бачила цю історію. 

Зелена книга

Довга дорога, осінні пейзажі та важка тема сегрегації в Америці минулого сторіччя. Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про успішного музиканта, який їде в небезпечний тур південними штатами разом зі своїм новим охоронцем. Путівник для темношкірих, “Зелена книга”, допомагає спланувати безпечний маршрут, але чи все можна передбачити?

Осінь у Нью-Йорку

Одна зустріч раз і назавжди змінює життя Уілла Квіна, ловеласа і власника нью-йоркського ресторану. Юна і щира Шарлотта розтопила його серце, проте щастя закоханих під загрозою. Можна відмовитися від старих звичок, закрити очі на різницю у віці, але подолати невиліковну хворобу Шарлотти не вийде. Що зробить Уілл: втече від почуттів чи наповнить щастям останню осінь дівчини?

Коли Гаррі зустрів Саллі

Безглузда перша зустріч Гаррі та Саллі не обіцяла нічого серйозного, але призвела до довгої та міцної дружби. Вони пережили разом багато зльотів і падінь, підтримували один одного у важких життєвих ситуаціях, але і не задумувалися: може, ці стосунки можуть стати чимось більшим?

Коханий з майбутнього

Річард Кертіс точно знає, як знімати затишні фільми: на його рахунку “Реальна любов” і “Бріджит Джонс”, тож і цю працю додавай у свій список кіно, яке варто дивитися під пледом і з чаєм :) Головний герой Тім успадкував родинну здібність подорожувати у часі. Одного разу він зустрічає дівчину, заради якої готовий повертати час без перестанку, тільки б завоювати її увагу.  

Король повітря

Занурься у дитячі спогади з цим щирим і пронизливим фільмом. В ньому розповідається історія про школяра і його зустріч з найкращим другом, собакою Бадді. Пес допомагає хлопчику з його мрією – потрапити в шкільну баскетбольну команду. 

Джулі та Джулія: готуємо щастя за рецептом

Головна героїня Джулі все ніяк не може здійснити мрію стати письменницею, але при переїзді знаходить кулінарну книгу відомої Джулії Чайлд. Це наштовхує дівчину на ідею: вона заводить блог, де готує рецепти з книги і ділиться історіями зі свого життя. На фоні цього ми дізнаємося і про авторку книги та її важкі часи, коли і народилася книга рецептів.  

Амелі

Французька класика про любов до життя та пошук краси у буденності. Амелі – дівчина з надзвичайним світоглядом, але дуже прозаїчним життям. Одного разу вона підбирає дивний фотоальбом, наповнений невдалими фотографіями різних людей з фотокабіни. Амелі вирішує розшукати власника, мимохідь роблячи життя оточуючих трошки краще. 

Вік Адалін

Хто з нас не мріяв зупинити процес старіння та завжди залишатися молодою! Адалін перемогла старіння, але це не додало їй щастя, адже справжнього кохання жінка так і не знайшла. Чи зустріне вона того, з ким можна зістаритися?

Дім біля озера

Естетичні пейзажі пізньої осені стають тлом для надзвичайної романтичної історії. Кейт Форестер переживає важкий розрив стосунків і вирішує почати все з початку в іншому місці. Але жінці важко прощатися зі своїм будинком біля озера, тож вона залишає у поштовій скриньці лист для майбутніх мешканців. Скоро надходить відповідь, але щось в цих листах не сходиться…

Наречена-втікачка

Фільми з Річардом Гіром та Джулією Робертс обов’язково треба передивлятися хоча б раз на рік :) Але для осені радимо саме “Наречену-втікачку”. Репортер приїжджає у невеличке містечко, аби написати статтю про жінку, яка щоразу втікає з власного весілля. Під час свого розслідування журналіст не помітив, як і сам почав в неї закохуватися. 

Дюплекс

Якщо хочеш перемкнутися з романтики і меланхолії на чорний гумор – “Дюплекс” стане ідеальним вибором! Молода пара купляє квартиру, яка з затишного гніздечка перетворюється на камеру тортур через стареньку сусідку. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ 5 ознак токсичних стосунків
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Як розрахувати кількість алкоголю на весіллі?
Читайте также
Альтернатива обручальным кольцам с бриллиантами: выбирай свой необыкновенный вариант!
Советы и идеи от YesYes
Альтернатива обручальным кольцам с бриллиантами: выбирай свой необыкновенный вариант!
Шкідливі поради: як перетворити весільну підготовку у нічний жах?
Советы и идеи от YesYes
Шкідливі поради: як перетворити весільну підготовку у нічний жах?
Свадьба за границей – где регистрируют брак украинские молодожёны
Советы и идеи от YesYes
Свадьба за границей – где регистрируют брак украинские молодожёны
Свадьба в лесу: красота природы на вашей стороне
Цвет и стиль свадьбы
Свадьба в лесу: красота природы на вашей стороне

100 шагов свадебной подготовки от YesYes.ua

Чтобы вы ничего не забыли во время подготовки к свадьбе и чтобы не пришлось “рыться” по всему интернету в поисках информации о подготовке, YesYes сделал для вас ОЧЕНЬ ПОЛЕЗНУЮ ШТУКУ - Список дел невесты.

Там уже собраны в одном месте все свадебные дела! Если хочется больше информации по каждому шагу, просто щелкните по пункту - раскроется статья. Выполненные пункты отмечайте галочками. Все очень просто :)

Перейти в Список дел

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала