Все статьи Декор и флористика Тренди весільної флористики: що буде популярним у 2024 році?

Тренди весільної флористики: що буде популярним у 2024 році?

Вибір оформлення, декору і флористики – одне з улюблених занять наречених. Більше ажіотажу, зазвичай, викликає хіба що весільна сукня :) Завжди радимо орієнтуватися на свої смаки і вподобання, а для пошуку натхнення і нових цікавих ідей читай нашу статтю – YesYes підготував фотодобірку найгарніших трендів весільної флористики 2024!

Легкі композиції

Натуральність та невимушеність – чудовий настрій для весільного оформлення, проте складно поєднується з ідеально виміряними композиціями з троянд чи півоній. Польові квіти – як-от маки чи жовтець – цьогоріч також не радять доповнювати зеленню, аби залишити простір і свободу в композиції.  

Сміливі рішення

Задивляєшся на приглушені пастельні відтінки? А як щодо сміливих та яскравих вибухів кольору? Не обмежуйтеся білими та ніжно-рожевими квітами, і тоді флористи зможуть вас здивувати надзвичайно оригінальними та стильними рішеннями. Впевнені, вони будуть раді втілити цікавий незвичний проєкт :)

Квіткові інсталяції

Букет нареченої, арка, столи гостей… Наче ж ніде квіти не забули? А може повісити їх на стіну, влаштувати фотозону чи взагалі підвісити під стелю? :) 

Мінімум зелені

Ми звикли бачити у весільних (та й не тільки) букетах додаткову зелень. Вона дає об’єму, не відволікаючи від “зірок” композиції. Цьогоріч флористи-трендсеттери радять спробувати відійти від цієї звички і спробувати щось нове: відмовитися зовсім чи обрати інші варіанти – наприклад, плющ чи гілочки м’яти. 

Більше уваги не-квітковому декору

Квіти – це чудово і красивезно, але вони не єдина опція. Для декору можна використовувати стрічки, драпування, свічки, старі книжки, інсталяції з фотографій… Коротше кажучи, варіантів безліч, варто лише увімкнути фантазію. Для натхнення читай нашу статтю “Весілля без квітів: 16 ідей альтернативного декору

Міні-букети

Елегантний і вишуканий, або ж навпаки – наївний і романтичний, мінімалізм може стосуватися і весільних букетів. У тренди виходять моно-букети та невеличкі квіткові композиції. Виглядає дуже мило і охайно, але біцепс з такими не покачаєш :) 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Чим мама нареченої може допомагти в організації весілля?
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Як не дозволити технологіям і гаджетам зіпсувати стосунки?
Читайте также
Украшения на свадьбу своими руками: хенд-мейд в почёте!
Декор и флористика
Украшения на свадьбу своими руками: хенд-мейд в почёте!
Свадебный букет 2019: тенденции, которые тебя удивят!
Декор и флористика
Свадебный букет 2019: тенденции, которые тебя удивят!
Держи планку: йога-антистресс для невест
Советы и идеи от YesYes
Держи планку: йога-антистресс для невест
Экспресс-свадьба: на всё про всё 24 часа!
Планирование и организация
Экспресс-свадьба: на всё про всё 24 часа!
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала