Все статьи Советы и идеи от YesYes 5 дуже важливих якостей твого партнера, якщо ти хочеш прожити з ним усе життя

5 дуже важливих якостей твого партнера, якщо ти хочеш прожити з ним усе життя

Плануючи весілля, всі ми сподіваємося не тільки на красиве свято, але й на “довго і щасливо” після нього. Доля повертається по-різному, але ми підготували 5 ознак того, що з цією людиною можна побудувати щасливі стосунки довжиною у життя. Загинай пальці, скільки з цих якостей має твій наречений :)

Якщо якісь пункти раптом не у характері твого обранця, то не переймайся: ми вчимося і розвиваємося все життя, тож не бути ідеалом – абсолютна норма. Зверніть увагу на проблемні зони і пропрацьовуйте їх разом, щоби зробити стосунки ще більш міцними і комфортними для обох. 

1. Він любить виклики

Довготривалі стосунки – це вже виклик, а родинне життя постійно провокує складні ситуації, які потребують негайних і часто непростих рішень. Чудовою ознакою буде, якщо твій майбутній чоловік не боїться брати на себе відповідальність, з готовністю приймає виклики і не впадає у ступор від проблем. Звісно, стаються надскладні ситуації, коли відчувати апатію, розгубленість чи навіть безсилість – це нормально. Але тільки певний час. Потім потрібно вміти скласти себе до купи і взяти на себе відповідальність. 

У цей складний для всієї країни час багато пар мали змогу переконатися у спроможності (чи неспроможності) один одного діяти в найекстремальніших умовах. Маємо надію, що цей досвід укріпив вашу впевненість один в одному, і надалі такі надзусилля не знадобляться. 

2. Він вміє сваритись

Так, це також треба вміти :) І мова йде не про те, як майстерно він жбурляється тарілками чи скільки октав бере, коли переходить на крик – все зовсім навпаки. 

Конфлікти і сварки неминучі у будь-яких стосунках. Ви обоє маєте ставитися до цього як до норми і з готовністю в них йти. Але не за тим, щоби виплескати емоції та потренуватися у сарказмі, а для того, щоб доходити консенсусів і після кожного зіткнення виносити нові висновки, які зроблять спільне життя зручніше. 

Якщо ж твій партнер (або ти сама) боїться сварок, усіляко їх оминає та обирає замовчувати проблеми – це потрібно пропрацьовувати. Домовтеся, що маленькі сутички не призводять до розриву стосунків, не означають, що ви не кохаєте один одного, та взагалі не несуть жодних катастрофічних результатів. Та навчіться правильно миритися – про це у нас є окрема дуже корисна стаття: “8 запитань, які потрібно проговорити з партнером після сварки”

3. Він вміє бути у довгих стосунках

Це також навичка, яка здобувається досвідом. На жаль, деякі люди через свої страхи чи травми або ж нерозуміння сутності довгих стосунків можуть “перестрибувати” між партнерами, так і не знаходячи собі місця. 

Якщо ж ви разом вже досить тривалий термін (більше двох років) або твій обранець мав довгі стосунки у минулому, це як мінімум означає, що він знає про різні етапи у відносинах, вміє з ними справлятися чи хоча б готовий до цих викликів. Якщо ж ні – варто з ним поговорити про те, що родинне життя будується не тільки на закоханості, а метелики мають неприємну властивість періодично зникати, залишаючи нас наодинці з буденністю, списками покупок та планами на ремонт.  

4. Ти почуваєшся добре поруч з ним

Щоби відповісти на цей пункт, сконцентруйся саме на своїх відчуттях разом із партнером. Не на його якостях, цікавих хобі, чарівній усмішці та мільйоні інших речей, через які ти відповіла “так” на його пропозицію… А саме на собі. В ідеалі ти маєш почуватися з ним комфортно і захищено, мати змогу безпечно висловлювати свої почуття і емоції, не боячись його реакції, показувати свої слабкі місця і недоліки. Він же ж вже бачив тебе у старій піжамі, без косметики та з брудною головою? :) Якщо при цьому ти почувалася спокійно, відчувала (а краще – чула), що ти і так для нього найгарніша і найкоханіша, то з величезною вірогідністю все добре. 

Якщо ти обираєш партнера на все життя, то з ним ти маєш бути самою собою і не отримувати за це критику чи інші негативні сигнали, які б змушували тебе сховатися, “вирівняти спину” чи вибачатися. 

5. Він – хороша людина

Пункт останній і з не дуже чіткою назвою, але супер важливий. Чому? Бо ти заслуговуєш бути з класною людиною, особливо якщо це на все життя! Більшість дівчаток у підлітковому віці проходила етап любові до поганців, але це варто залишити позаду – добрі чуваки рулять :) Так, з ними менше адреналіну і емоційних гірок, але вони тобі лише заважатимуть у подальшому житті. Та і хто захоче жорстокого батька своїм майбутнім дітям?

Якщо твій партнер добрий, не цурається допомогти іншим, ласкавий до тварин і дітей – це чудовий знак. Внутрішня доброта завжди зачаровує, а на довгій перспективі допоможе вирішувати конфлікти і ставитися один до одного з повагою і ніжністю навіть у складні періоди у стосунках. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Весільна церемонія: помилки, яких потрібно уникати
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Зірки знають відповідь: весільна естетика знаків зодіаку
Читайте также
Кольоровий дим на весіллі: як використати правильно?
Советы и идеи от YesYes
Кольоровий дим на весіллі: як використати правильно?
Кулінарне побачення: прості і затишні рецепти, які варто повторити з коханим
Советы и идеи от YesYes
Кулінарне побачення: прості і затишні рецепти, які варто повторити з коханим
Что нужно знать об освещении свадебной локации? Разбираемся с YesYes
Декор и флористика
Что нужно знать об освещении свадебной локации? Разбираемся с YesYes
Самые модные идеи твоего свадебного маникюра 2018
Образ жениха и невесты
Самые модные идеи твоего свадебного маникюра 2018

100 шагов свадебной подготовки от YesYes.ua

Чтобы вы ничего не забыли во время подготовки к свадьбе и чтобы не пришлось “рыться” по всему интернету в поисках информации о подготовке, YesYes сделал для вас ОЧЕНЬ ПОЛЕЗНУЮ ШТУКУ - Список дел невесты.

Там уже собраны в одном месте все свадебные дела! Если хочется больше информации по каждому шагу, просто щелкните по пункту - раскроется статья. Выполненные пункты отмечайте галочками. Все очень просто :)

Перейти в Список дел

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала