Все статьи Советы и идеи от YesYes Зірки знають відповідь: весільна естетика знаків зодіаку

Зірки знають відповідь: весільна естетика знаків зодіаку

Давно читала свій гороскоп? Замість того, щоби знову перевіряти сумісність зі своїм нареченим за знаками зодіаку і шукати найприємніші прогнози, читай наш весільний гороскоп, щоби дізнатися, яку естетику пропонують тобі зірки. Не стався до цього надто серйозно – надихайся :)

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ось хто не боїться пробувати нові тренди, використовувати яскраві палітри і усіляко експериментувати на весіллі – то це наречена-Овен! Який би стиль не обрали представники цього знаку зодіаку, це буде з шиком і претензією, але без зайвих офіційностей і манірності: вогняний Овен не для того орендував шикарний готель і купував дорогий алкоголь, щоби соромитися обливатися шампанським чи їсти торт руками, якщо йому так заманеться на власному ж весіллі. Такі люди взагалі не бояться своїх почуттів, тож фотографії вийдуть емоційними і подекуди гарячими :)

Телець (21 квітня – 20 травня)

Комфорт, увага до деталей і насолода життям – ці життєві цінності Тельця матимуть прояв і на їхньому весіллі. Ідеальне свято для Тельців ми бачимо у саду орендованого маєтку, бажано десь у берегів Середземного моря, але і заміський комплекс у межах України теж підійде :) Приємне м’яке освітлення, довгі столи, заповнені різноманіттям їжі, що задовільнить справжніх гурманів, та живописні краєвиди на фоні – ідеальний рецепт весілля для Тельців.  

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Інтелектуальні мандрівники, які завжди готові спробувати щось новеньке і не відмовляться від раптової подорожі. У світі стільки всього цікавого, що Близнюкам навряд буде легко остаточно визначитися зі стилістикою весілля :) Але як би романтично не починалося свято, завершиться воно точно гучною вечіркою і спалахом емоцій, від яких Близнюки ніколи не можуть відмовитися! Тож якщо невтримні веселощі все одно не зупинити, краще до них підготуватися: запасіться змінним взуттям для танцполу та нічними перекусами для гостей (і обов’язково попередьте фотографа про неминучі стрибки у басейн). 

Рак (22 червня – 22 липня)

Для цього дуже сімейного знаку весілля має дуже особливе значення. Рак приділить багато уваги традиціям і ритуалам – продуманий текст церемонії, що нестиме прихований символізм, приватні обітниці, сказані віч-на-віч, унікальний обряд запалювання сімейного вогнища. Прив’язаний до свого близького кола Рак навряд зробить величезне святкування на півтори сотні гостей, а скоріш обере камерне весілля, щоби зберегти таїнство народження його нової родини. Образ нареченої, скоріш за все, буде дуже романтичним і легким, у стилістиці героїнь книжок сестер Бронте.  

Лев (23 липня – 22 серпня)

Королівським особам (а Леви небезпідставно себе такими вважають) потрібен розмах, тим паче на весіллі! Представники цього знаку дуже прискіпливо обирають партнера для серйозних стосунків і створення родини, тож коли вибір зроблено, Лев має похизуватися не тільки обранцем, а й розкішшю свята. Якщо ви запрошені на таке весілля, то будьте готові до епатажу, продуманих деталей і кричучої розкоші, яка втім залишається елегантною – не дивуйтеся кришталевим люстрам, найдорожчим сортам троянд і гіркам з елітного шампанського. Лев намагатиметься вразити гостей яскравими трендами, унікальними рішеннями та помпезністю події. Ну і звісно, сукня нареченої, головної зірки, має змушувати всіх затамувати подих, інакше навіщо це все? :)   

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Якщо вам колись і вдасться побачити весілля, на якому продумано ВСЕ – це точно буде весілля Діви :) Цей знак відомий своїм перфекціонізмом, прагненням до ідеалу і прискіпливою увагою до дрібниць. Діви отримують задоволення від порядку і “чистої” естетики, тож мінімалізм стане ідеальним вибором: цей стиль не дратуватиме зайвими речами, а у монохромній гаммі Діву не дратуватимуть питання поєднання кольорів. Головне правило як для образу нареченої, так і для декору – лаконічність і чистота ліній і форм. Недарма кажуть, less is more. 

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Цей знак зодіаку приділяє безліч уваги красі, вміє не тільки насолоджуватися нею, а й створювати самостійно. Саме тому наречена-Терези докладе усіх зусиль, щоби весілля виглядало краще, аніж найгарніші картинки з Пінтересту! Гармонійне, привабливе і романтичне – таким має бути її ідеальне свято. Чудовим прикладом такої естетики може бути церемонія на заході сонця на березі моря з чарівним банкетом під шепіт хвиль. Також варто очікувати, що образ самої нареченої буде продуманим і дуже трендовим, адже саме Терези вважаються модниками зодіакального кола. 

Скорпіон (23 жовтня – 22 листопада)

Далекі від астрології люди часто мають дещо упереджене ставлення щодо Скорпіонів. Ну правда, створили навіть жартівливе свято “День підтримки людей, одружених на Скорпіонах”. Насправді цей знак обдаровує своїх носіїв надзвичайною глибиною почуттів, яку не всі можуть зрозуміти і витримати. Також Скорпіонів вважають містичними і загадковими, і будьмо чесними, самі Скорпіони люблять підтримувати цей стереотип про себе :) Тому для весілля цих знаків підійдуть більш темні кольорові гами, приглушене світло свічок і трохи таємнича атмосфера. Романтична готика або “moody style” стануть чудовим рішенням. 

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Little party never killed nobody! Волелюбні та непосидючі Стрільці зазвичай живуть активним соціальним життям, тож весілля має бути гучним і багатолюдним. Представники цього знаку зодіаку з високою вірогідністю оберуть формат весільної вечірки з танцями до самого ранку, аніж офіціозну вечерю з прискіпливим етикетом. Ми рекомендуємо приділити на святкуванні особливу увагу освітленню та якості звукового обладнання, щоби запальні танці та скажені конкурси мали якісний супровід, а в декорі додати яскравих деталей: диско-шари і неон просто необхідні!

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Елегантно, дорого і з присмаком стилю old-money. Цілеспрямовані Козероги вміють працювати і заробляти і не менше полюбляють насолоджуватися плодами своїх старань. Проте це не означає, що вони бездумно обирають усе найдорожче – на весіллі все має бути елегантно і зі смаком. Саме тому Козерогам ми пропонуємо придивитися до класичної стилістики весілля, чорно-білої гами з золотими акцентами, розкішного сервірування столів і бездоганної білосніжної флористики. Ідеальним місцем для такого святкування стане готель – не тільки розкіш, але і комфорт. 

Водолій (20 січня – 19 лютого)

Креативні та епатажні Водолії не оминуть можливість вразити публіку своєю оригінальністю, тож класичні весільні формули тут не спрацюють. Пастельні кольори? Краще застосуємо непоєднувані кольори і побільше неону! Церемонія за стандартним сценарієм? А може краще обміняємося обручками під час стрибку з парашутами чи хоча б замінимо квіткову арку арт-інсталяцією? Замість романтичних локацій на природі Водолії скоріше оберуть лофт, де можна влаштувати вечірку, споглядаючи місто з висоти пташиного польоту. Ну і звісно образи наречених якщо не повністю відійдуть від весільних кліше, то точно будуть розбавлені неочікуваними деталями.  

Риби (20 лютого – 20 березня)

Романтичні Риби часто віддають перевагу світові своїх фантазій, а не буденній реальності. Тому весілля має бути просто казковим, ніби їхня улюблена історія з дитинства. Пропонуємо приділити найбільшу увагу оформленню локації, особливо її вечірній трансформації – хай вогники, гірлянди та свічки створять надзвичайну атмосферу дива. Також варто створювати кінематографічні моменти: наприклад, церемонія на заході сонця, перший танець під супровід живої скрипки – все це має виглядати трошки нереально, і тоді Риби будуть у захваті згадувати весілля ще довгі роки. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ 5 дуже важливих якостей твого партнера, якщо ти хочеш прожити з ним усе життя
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Список запитань до візажиста і перукаря, які потрібно задати до весілля
Читайте также
Мова кохання: українські вірші для весільних обітниць
Советы и идеи от YesYes
Мова кохання: українські вірші для весільних обітниць
Выбираем вино на свадьбу!
Советы и идеи от YesYes
Выбираем вино на свадьбу!
Заявление в ЗАГС онлайн – новый и удобный сервис в Украине
Планирование и организация
Заявление в ЗАГС онлайн – новый и удобный сервис в Украине
Где найти свадебных специалистов?
Планирование и организация
Где найти свадебных специалистов?
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала