Все статьи Свадебное фото Естетика і жодної вульгарності: натхнення для весільної фотосесії в білизні

Естетика і жодної вульгарності: натхнення для весільної фотосесії в білизні

Ранок нареченої – це момент солодкого передчуття та шанс зарядитись шикарним настроєм на весь день. А щоб відкритися по-новому і відчути себе справжньою королевою, не втрачай нагоди під час зборів влаштувати будуарну фотосесію. YesYes зібрав для тебе добірку порад та приклади кадрів для натхнення. Не хвилюйся: ніякої вульгарності, тільки елегантність та естетика!

Шукай натхнення

Підготовка – запорука успішної фотосесії. Наперед наберися натхнення бударними фотосесіями інших наречених, щоб почерпнути позування та цікаві ідеї, а також визначитися, яка стилістика фото тобі відгукується.

Вибери настрій

При плануванні будуарної фотозйомки дай відповідь собі на запитання: якою ти хочеш себе бачити на цих фото, який настрій передати? Яскрава сексуальність або ніжна скромність, а може навіть експериментальна зйомка в незвичайному антуражі – найголовніше, щоб тобі було максимально комфортно в обраному образі.

Не думай про сором'язливість

Відкинь сумніви та комплекси, адже сьогодні ти виглядаєш по-особливому чарівно: щасливі закохані очі прикрашають краще за професійний макіяж та продуманий образ :) Розслабся та отримуй задоволення від зйомки – професійний весільний фотограф обов'язково зробить усе потрібне, аби підкреслити у кадрі всі твої переваги.

Ідеальний комплект

Щоби почуватися на всі сто, тобі знадобиться розкішний комплект білизни. Вибери, що тобі імпонує більше: відкритий чи навіть провокаційний комплект, елегантний мереживний боді, а може, чоловіча сорочка на голе тіло? До речі, для самого весільного дня рекомендуємо вибрати запасний, зручніший комплект білизни, який не завдаватиме тобі дискомфорту.

Доповни образ

Не забувай про аксесуари! Вони допоможуть зробити образ більш довершеним та цікавим, а також урізноманітнять кадри. Пояс, гартнери, чокер, панчохи, підв'язка і, звичайно, твоя фата стануть у пригоді на будуарній фотосесії. Також реквізитом для створення атмосферних кадрів можуть служити твої прикраси, парфуми та туфлі.

Скромна будуарна фотосесія

Якщо ти не хочеш робити фото надто відвертими та еротичними, але від будуарного фотосету відмовлятися не хочеться, то ось кілька порад:

Закритий образ

Щоб бути сексуально, зовсім необов'язково роздягатися :) Зараз бутіки пропонують безліч варіантів халатів і накидок спеціально для ранкового образу нареченої. При виборі білизни також можеш звернути увагу на комплекти без провокаційних деталей: замість пір'я та сітчастих ліфів, вибирай щільне мереживо, більш закриті фасони. Замість пояса, панчох та портупеї можна вибрати щось більш ненав'язливе – наприклад, білий мереживний чокер.

Акцент на деталі

Якщо хочеш отримати елегантні будуарні фотографії, не обов'язково надто оголюватись у кадрі. Естетично виглядають фото з акцентом на певні частини тіла: наприклад, ключиці, відкриті плечі, щиколотки, що виглядають з-під подолу сукні, оголена спина та тонкі зап'ястя. Так тобі не доведеться оголюватися, але фотографії підкреслять твою жіночу сексуальність та витонченість.

Силуетні фото

Відмінним рішенням для скромних наречених стануть силуетні фотографії. Якщо правильно обіграти світло та фату в композиції, можна створити спокусливий кадр, який при цьому не виглядатиме надто відверто і не показуватиме надто багато.

Допоміжний реквізит

Реквізит стане чудовою підмогою, якщо в тебе мало досвіду у фотосесіях – придумати пози набагато простіше, обігруючи предмети. Використовуй те, що допоможе створити невинний образ. Наприклад, можна зробити фото за сніданком з вишуканим посудом, використати книги, зробити фото у квітах.

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Коли варто робити пропозицію руки та серця? Головні ознаки, що ви готові до весілля
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Ранок нареченої: поради і плейлист від YesYes
Читайте также
Love-story: где снимать и как выбрать одежду?
Свадебное фото
Love-story: где снимать и как выбрать одежду?
Фотосессия лав-стори: 17 идей от YesYes
Свадебное фото
Фотосессия лав-стори: 17 идей от YesYes
Як гостям одягнутися на весілля? 5 помилок, які варто уникнути
Гости, приглашения
Як гостям одягнутися на весілля? 5 помилок, які варто уникнути
Шпаргалка від YesYes: 5 найкращих стилістик для літнього весілля
Цвет и стиль свадьбы
Шпаргалка від YesYes: 5 найкращих стилістик для літнього весілля
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала