Все статьи Советы и идеи от YesYes Коли варто робити пропозицію руки та серця? Головні ознаки, що ви готові до весілля

Коли варто робити пропозицію руки та серця? Головні ознаки, що ви готові до весілля

Готовність до весілля – питання, де важко знайти єдиний правильний рецепт для всіх пар. Адже ця готовність не вимірюється ані тривалістю стосунків, ані якимись конкретними зовнішніми показниками. І хоча важко здобути цілковиту впевненість, ми сформулювали 7 головних ознак, які свідчать, що ваша пара готова до одруження. 

Ви розмовляли про шлюб

Звісно, хочеться, аби пропозиція руки і серця стала казковим романтичним сюрпризом! Хоча деталі (як-то місце, дата, конкретні обставини) можуть залишатися у таємниці, розмова про ваші погляди на шлюб та готовність до нього має відбутися до пропозиції. Варто проговорити, які очікування до ваших стосунків має кожен з вас, на якому життєвому етапі зараз перебуваєте і чи готові до такого відповідального (але неймовірно щасливого!) кроку. 

Заручини не викликають у вас паніку

Цілком нормально нервуватися перед важливими життєвими рішеннями. Заручини і майбутнє створення родини уж точно попадають в цю категорію :) Тож певне хвилювання, метелики в животі чи тремтіння в колінах не мають зупиняти перед таким кроком. Але якщо знервовані сумніви переходять в паніку чи завелику дратівливість, варто дати собі час і пошукати причини таких почуттів. 

Вам дуже комфортно один з одним

І мова не тільки про поїдання піци і перегляд серіалів у старих запраних спортивних штанях та брудній футболці. У стосунках ви маєте почувати достатню безпеку, аби демонструвати свої різні, але однаково справжні прояви: як хвороби, дратівливість, втому, так і більш приємні – мрійливість та легкість, наприклад. У молодої родини і так буде багатенько справ, щоб ще й прикидатися кимось іншим чи ховати різні сторони свого характеру :) 

Ви навчилися вправно комунікувати

Ми часто нагадуємо, що вміння розмовляти – один з найважливіших компонентів щасливої пари, а згодом родини. Якщо ви навчилися вирішувати конфлікти у розмовах, разом шукати рішення та компроміси, при тому не звинувачуючи та не приносячи біль один одному, то вже маєте величезні шанси ефективно проходити кризові моменти в майбутньому сімейному житті. 

Ви думаєте як одне ціле

Чим частіше лунає “ми”, а не “я”, тим ближче ви до апгрейду у стосунках. Звісно, важливо зберігати свою індивідуальність, але вміння думати про щастя обох та дбайливо обходитися з почуттями партнера даже важливо для створення родини. Також фрази по типу “наші плани”, “наш будинок” тощо демонструють наміри створювати майбутнє разом.

Ви поділяєте схожі цінності

Всі ми різні та унікальні, але дуже важливо, аби ваші з партнером головні цінності або поділялися, або не суперечили між собою. Обговоріть свої погляди на дітей, релігію, особисті кордони та інші речі, які вважаєте важливими, аби згодом ці питання не призвели до невирішуваних конфліктів. 

Ви подолали гострі кути

Ідеальні стосунки – це точно не про відсутність криз і суперечок. Бо це нормальні процеси та етапи, які проходить кожна пара. Питання тільки в тому, чи навчилися ви з цим справлятися і як саме це робите. Якщо ви вже подолали разом якісь труднощі та конфлікти і змогли вийти з цих ситуацій ще більш закоханими та довіряючими один одному, то можна подумати про наступний крок :) 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Діти молодят на весіллі: організаційні тонкощі
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Естетика і жодної вульгарності: натхнення для весільної фотосесії в білизні
Читайте также
Авто на свадьбу отменяется: 15 идей свадебного транспорта!
Советы и идеи от YesYes
Авто на свадьбу отменяется: 15 идей свадебного транспорта!
Шкідливі поради: як зіпсувати весільні образи наречених
Советы и идеи от YesYes
Шкідливі поради: як зіпсувати весільні образи наречених
Цвет свадьбы – классический Синий
Цвет и стиль свадьбы
Цвет свадьбы – классический Синий
Выбор свадебного платья по типу фигуры – советы от экспертов YesYes
Образ жениха и невесты
Выбор свадебного платья по типу фигуры – советы от экспертов YesYes
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала