Все статьи Советы и идеи от YesYes Ранок нареченої: поради і плейлист від YesYes

Ранок нареченої: поради і плейлист від YesYes

Ранок нареченої – це дуже особливий момент. Він створює настрій на весь день, до якого ти так довго готувалася. Так що давай зробимо його приголомшливим! Для цього ми підготували кілька важливих порад, а наприкінці на тебе чекає класний плейлист.

Підготуйся до зйомки

Британські вчені впевнені, що шикарний будуарний образ дає +100 до впевненості :) Зараз є безліч варіантів, від скромної елегантності до гарячих комплектів.

Філософське питання на засипку: навіщо вибирати один комплект гарної білизни, якщо можна взяти одразу два? Вибери один комплект для весільного дня – комфортний та приємний до тіла, без зайвих деталей, які можуть натирати чи завдавати дискомфорту. Тут доведеться враховувати колір сукні, її прозорість та фасон.

А ось для будуарної фотосесії та першої шлюбної ночі вибирай комплект сміливіше! Панчохи, портупея, корсет, шнурівка – все, на що ти не наважувалася раніше, стане в нагоді для цього випадку. Вибирай те, в чому почуватимешся справжньою королевою. І дозволяй собі це не лише у день весілля! До речі, ми вже писали поради для ідеальної будуарної фотозйомки, не забудь прочитати :)

Крім того, порадься з фотографом, який декор та елементи гардеробу знадобляться для предметної зйомки.

Склади план

Часові нестиковки через непродуманий таймінг можуть зіпсувати настрій із самого ранку. А ось детально прописаний план зменшить нервозність.

Напередодні дня Х ти маєш чітко розуміти, о котрій приїде фотограф, стиліст і візажист, скільки часу їм потрібно на роботу і коли повинні закінчитися твої збори. Заклади хоча б півгодини на запізнення та форс-мажори. І не забудь виділити собі 15-20 хвилин на те, щоб заспокоїтись, випити чай (або не чай, якщо ти розумієш про що ми) і зібратися з думками.

Не забудь поснідати

Ні, келих шампанського – це не комплексний сніданок, ми теж розчаровані :) Тобі має вистачити енергії до самого бенкету, тож не нехтуй їжею.

Вибирай поживніші варіанти: вівсянка з фруктами, яєчня з овочами, крекери з хумусом, солодкі оладки. Тим більше в такий день можна побалувати себе чимось дуже смачним і інстаграмним. А потім можна і келих шампанського.

До речі, ми маємо чудову статтю про сніданок нареченої, яка допоможе тобі визначитися з меню.

Добре відпочинь

Розуміємо, у передчутті весільного дня заснути буде складно! Тобі обов'язково треба виспатися. По-перше, чекає довгий і складний день – позіхати буде ніколи :) По-друге, поганий сон відбивається на зовнішньому вигляді і нервозності. Важливі моменти весілля набагато приємніше проживати свіжою та виспаною.

Увечері напередодні весілля відклади гаджети хоча б за годину до сну, провітри кімнату, примі пінну ванну, влаштуй собі чаювання – загалом, постарайся розслабитися по максимуму, щоб вчасно заснути.

Збери групу підтримки

Без подружок нікуди! Вони допоможуть розрядити обстановку та розділять з тобою такий важливий момент. Сміх і кумедна балаканина відволічуть тебе від думок “А якщо флорист запізниться? А раптом торт пом'явся? Щось точно піде не так!" Тож включайте на фон приємний плейлист і насолоджуйтесь останніми годинами твого холостяцького життя. А ще разом із подружками можна зробити шикарні кадри!

Видихай

Relax, take it easy. Не зациклюйся на дрібницях і пам'ятай про головне: про свого нареченого та момент, коли ви офіційно станете родиною. Хіба на тлі цього невеликі нестиковки в розкладі мають значення?

Увімкни класний плейлист

Музика допоможе розслабитись та створить потрібний настрій. Спеціально для тебе ми підібрали різноманітний плейлист, насолоджуйся :)

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Естетика і жодної вульгарності: натхнення для весільної фотосесії в білизні
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Як обрати весільні туфлі для нареченої? Головні поради
Читайте также
Послесвадебный чеклист: 15 дел, которые ждут тебя сразу после свадьбы
Советы и идеи от YesYes
Послесвадебный чеклист: 15 дел, которые ждут тебя сразу после свадьбы
Первая встреча жениха и невесты: 5 трогательных вариантов
Советы и идеи от YesYes
Первая встреча жениха и невесты: 5 трогательных вариантов
Весільні келихи для молодят: варіанти на будь-який смак від YesYes
Декор и флористика
Весільні келихи для молодят: варіанти на будь-який смак від YesYes
Стиль свадьбы Ботаник: зелень творит чудеса
Цвет и стиль свадьбы
Стиль свадьбы Ботаник: зелень творит чудеса
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4203 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала