Усі статті Поради та ідеї від YesYes Ранок нареченої: поради і плейлист від YesYes

Ранок нареченої: поради і плейлист від YesYes

Ранок нареченої – це дуже особливий момент. Він створює настрій на весь день, до якого ти так довго готувалася. Так що давай зробимо його приголомшливим! Для цього ми підготували кілька важливих порад, а наприкінці на тебе чекає класний плейлист.

Підготуйся до зйомки

Британські вчені впевнені, що шикарний будуарний образ дає +100 до впевненості :) Зараз є безліч варіантів, від скромної елегантності до гарячих комплектів.

Філософське питання на засипку: навіщо вибирати один комплект гарної білизни, якщо можна взяти одразу два? Вибери один комплект для весільного дня – комфортний та приємний до тіла, без зайвих деталей, які можуть натирати чи завдавати дискомфорту. Тут доведеться враховувати колір сукні, її прозорість та фасон.

А ось для будуарної фотосесії та першої шлюбної ночі вибирай комплект сміливіше! Панчохи, портупея, корсет, шнурівка – все, на що ти не наважувалася раніше, стане в нагоді для цього випадку. Вибирай те, в чому почуватимешся справжньою королевою. І дозволяй собі це не лише у день весілля! До речі, ми вже писали поради для ідеальної будуарної фотозйомки, не забудь прочитати :)

Крім того, порадься з фотографом, який декор та елементи гардеробу знадобляться для предметної зйомки.

Склади план

Часові нестиковки через непродуманий таймінг можуть зіпсувати настрій із самого ранку. А ось детально прописаний план зменшить нервозність.

Напередодні дня Х ти маєш чітко розуміти, о котрій приїде фотограф, стиліст і візажист, скільки часу їм потрібно на роботу і коли повинні закінчитися твої збори. Заклади хоча б півгодини на запізнення та форс-мажори. І не забудь виділити собі 15-20 хвилин на те, щоб заспокоїтись, випити чай (або не чай, якщо ти розумієш про що ми) і зібратися з думками.

Не забудь поснідати

Ні, келих шампанського – це не комплексний сніданок, ми теж розчаровані :) Тобі має вистачити енергії до самого бенкету, тож не нехтуй їжею.

Вибирай поживніші варіанти: вівсянка з фруктами, яєчня з овочами, крекери з хумусом, солодкі оладки. Тим більше в такий день можна побалувати себе чимось дуже смачним і інстаграмним. А потім можна і келих шампанського.

До речі, ми маємо чудову статтю про сніданок нареченої, яка допоможе тобі визначитися з меню.

Добре відпочинь

Розуміємо, у передчутті весільного дня заснути буде складно! Тобі обов'язково треба виспатися. По-перше, чекає довгий і складний день – позіхати буде ніколи :) По-друге, поганий сон відбивається на зовнішньому вигляді і нервозності. Важливі моменти весілля набагато приємніше проживати свіжою та виспаною.

Увечері напередодні весілля відклади гаджети хоча б за годину до сну, провітри кімнату, примі пінну ванну, влаштуй собі чаювання – загалом, постарайся розслабитися по максимуму, щоб вчасно заснути.

Збери групу підтримки

Без подружок нікуди! Вони допоможуть розрядити обстановку та розділять з тобою такий важливий момент. Сміх і кумедна балаканина відволічуть тебе від думок “А якщо флорист запізниться? А раптом торт пом'явся? Щось точно піде не так!" Тож включайте на фон приємний плейлист і насолоджуйтесь останніми годинами твого холостяцького життя. А ще разом із подружками можна зробити шикарні кадри!

Видихай

Relax, take it easy. Не зациклюйся на дрібницях і пам'ятай про головне: про свого нареченого та момент, коли ви офіційно станете родиною. Хіба на тлі цього невеликі нестиковки в розкладі мають значення?

Увімкни класний плейлист

Музика допоможе розслабитись та створить потрібний настрій. Спеціально для тебе ми підібрали різноманітний плейлист, насолоджуйся :)

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Естетика і жодної вульгарності: натхнення для весільної фотосесії в білизні
НАСТУПНА СТАТТЯ Як обрати весільні туфлі для нареченої? Головні поради
Читайте також
Во всеоружии: готовимся к первой встрече со свадебным специалистом
Поради та ідеї від YesYes
Во всеоружии: готовимся к первой встрече со свадебным специалистом
​​​​Свадебные тренды 2018: женитесь модно!
Поради та ідеї від YesYes
​​​​Свадебные тренды 2018: женитесь модно!
Образ невесты в стиле Урбан-шик: свадебные платья, прически и макияж
Образ наречених
Образ невесты в стиле Урбан-шик: свадебные платья, прически и макияж
Макіяж нареченої на літньому весіллі: ТОП-10 порад
Образ наречених
Макіяж нареченої на літньому весіллі: ТОП-10 порад
Каталог весільних послуг

Усі весільні спеціалісти, ресторани та салони

Дивись увесь Каталог

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу