Все статьи Образ жениха и невесты Макіяж нареченої на літньому весіллі: ТОП-10 порад

Макіяж нареченої на літньому весіллі: ТОП-10 порад

Літо – найулюбленіша пора року для більшості наречених. Так хочеться яскравих кольорів і цікавих б’юті-експериментів, але не забувай про спеку, яка може звести нанівець усі старання візажиста. У цій статті YesYes поділиться порадами, як вберегти макіяж на літньому весіллі. 

Увага на засмагу

Сподіваємося, ти пам’ятаєш, як наполегливо ми радимо записуватися на тестовий весільний макіяж і зачіску, а не залишати результат роботи б’юті-майстрів сюрпризом на день свята :) Але влітку додається ще один нюанс, про який легко забути. 

Якщо в день весілля ти плануєш бути засмаглою, намагайся приходити на тестовий макіяж з максимально близьким до бажаного тоном засмаги. Те, що виглядає фантастично на аристократично блідій шкірі, може загубитися на засмаглій, і навпаки.  

Матуючий праймер

Подовжи життя тону для свого весільного мейку простим поетапним планом: спочатку зволоження, потім матуючий праймер і лише за ним – тональний крем. Таким чином ти не даш шкірному жиру розмазати тон зсередини вже за годину після зборів, а також позбудешся небажаного блиску. 

Обирай класику

Зараз соцмережами проноситься черговий тренд, у якому дівчата згадують свої макіяжі з 2016-го року і висміюють те, що тоді здавалося нам еталоном краси :) Це зайвий привід нагадати: бути в тренді і використовувати новинки – це круто, але для важливих подій все ж краще обирати класичні образи. Це зробить ваші весільні фото “поза часом”, і через 20 років, переглядаючи весільний альбом, ти не будеш жалкувати про свій вибір. 

Додай об’єму віям

Навіть якщо у повсякденному житті ти не віддаєш перевагу нарощеним чи накладним віям, то для весільного образу варто спробувати. Накладні вії додадуть очам виразності як на фото, так і наживо. Проте радимо кілька разів “потренуватися” до весілля – так ти зможеш звикнути до відчуттів накладних вій і вони не приноситимуть дискомфорт у важливий день. 

Санскрін – не завжди гарна ідея

Сенсація, але сонцезахисні засоби, про які нагадують усі б’юті-інфлєнсери, можуть завадити весільним фото. Справа в тому, що певні компоненти, які зустрічаються у тональних основах з ефектом санскріну, можуть додавати неприємні засвіти на шкірі при фотосесії. Мова про оксид цинку та діоксид титану, тож оминай ці складники при виборі продуктів для весільного макіяжу. 

Не забувай про шию

Літні весільні сукні зазвичай відкритіші, тож не оминай увагою зону декольте і шию. Так ти збережеш свій образ від дивної різниці у тоні, яку точно буде помітно при денному освітленні. 

Водостійкі засоби

Особливо якщо плануєте завершити вечір стрибком у басейн :) Навіть без таких феєричних планів стійкі засоби стануть у пригоді: з ними ти зможеш концентруватися на щирих емоціях, а не переживати за стан лайнера чи туші. 

Потужна фіксація

Спрей-фіксатор – незамінна річ у важкому літньому макіяжі. Не треба недооцінювати цей крок фіксації, якщо хочеш, аби макіяж “дожив” хоча б до святкового банкету :)

Пудра після знежирення

Як би ми не гналися за натуральністю у весільному макіяжі, все ж він залишається дуже плотним – маленькою кількістю продуктів не досягнеш ідеального покриття для фото. Влітку до цього міксу з тону, контурінгу та різноманітних хайлайтерів, рум’ян і кремів додається збільшена кількість шкірного сала та поту. 

Аби весільний макіяж не виглядав рихло і липко, не забудь скористатися матуючими серветками перед нанесенням пудри. Це прибере залишки маслянистості.  

Рятівна косметичка

Поцілунки, сльози радості, висока активність і спека – навіть найстійкіші професійні продукти навряд пройдуть ці випробування без жодних проблем. Тож аби зберігати свіжий і зібраний вигляд протягом усього святкування, тобі знадобиться базовий набір косметики, аби підправити макіяж. Матуючі серветки, помада, туш, пудра і ватні палички – це мінімум, який обов’язково має бути в сумочці у тебе чи у подружки нареченої. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Ти точно це робиш: 5 літніх загроз обручкам
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Літнє весілля: як вирішити найпоширеніші проблеми
Читайте также
Костюм жениха по типу фигуры: тонкости правильного выбора
Образ жениха и невесты
Костюм жениха по типу фигуры: тонкости правильного выбора
Весільний парфум нареченої: головні поради
Образ жениха и невесты
Весільний парфум нареченої: головні поради
Авто на свадьбу – советы молодожёнам
Планирование и организация
Авто на свадьбу – советы молодожёнам
Обручальные и помолвочные кольца: все, что ты хотела знать
Советы и идеи от YesYes
Обручальные и помолвочные кольца: все, что ты хотела знать
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала