Все статьи Образ жениха и невесты Весільний парфум нареченої: головні поради

Весільний парфум нареченої: головні поради

Фінальний штрих образу нареченої – весільний парфум! Не варто його недооцінювати: саме аромати найкраще закарбовуються в нашій пам’яті і мають неабиякий вплив на емоції. Тож підходимо до вибору свідомо – YesYes вже поспішає з порадами, аби допомогти тобі обрати ідеальний парфум для нареченої :) 

Розбираємося з різновидами: що за Eau?

Перш за все, давай визначимося з різновидами парфумів. Зазвичай зустрічаються три типи: парфумована вода (eau de parfum), туалетна вода (eau de toilette) та одеколон (eau de cologne). Вони відрізняються за пропорціями спирту, води та ароматичного екстракту. Найбільший вміст ароматних речовин у парфумованій воді (від 15%), тож і запах таких парфумів буде більш насиченим чи навіть різким. Якщо ж ти прихильниця легкого шлейфу, обирай туалетну воду чи одеколон. 

Враховуй настрій образу

Подумай, який настрій ти хочеш демонструвати своїм образом нареченої в день весілля. Погодься, навряд чи палка жінка-вамп і мрійлива романтична дівчинка оберуть один і той самий парфум :) Також варто зважати на загальну атмосферу майбутнього весілля, його стилістику і локацію. Наприклад, затишне весілля в саду так і просить квіткових ароматів, а ресторан у дорогому готелі з атмосферою старого Голлівуду вимагає більш “дорослих”, насичених ароматів, як-от з нотками амбри і дерева. 

Ось кілька прикладів, що допоможуть обрати парфум нареченої на весілля: 

Тендітна романтика – легкі та квіткові, на основі троянди чи півоній: Gucci Bloom, Chloe, Love in White by Creed.

Спокуслива вишуканість – гострі нотки спецій та дерева: Black Opium by YSL, Baccarat Rouge 540 by Maison Francis Kurkdijan, Flowerbomb by Viktor & Rolf.

Волелюбна легкість – повітряні та ледь вловимі: Jo Malone Wood Sage & Sea Salt cologne, Bvlgari  au thé blanc, Byredo Gypsy Water.

Класичні ноти – Acqua di Gio by Giorgio Armani, Bleu de Chanel, Sauvage by Dior, Santal 33 by Le Labo.

Довіряй своєму смаку

Вибір аромату – це дуже делікатна та індивідуальна справа, адже парфум може звучати по-різному в залежності від особливостей шкіри. Саме через це не варто сліпо слідувати порадам блогерів чи консультантів, попередньо не спробувавши запах на собі. Крім того, навіть якщо іншим подобається, як на тобі звучить якийсь аромат, а сама ти почуваєшся некомфортно – однозначно треба шукати інший варіант. Серед усіх оточуючих саме ти чутимеш цей запах найдовше, тож дослухайся до себе :) 

Не забудь завчасно протестити аромат

Ми не радимо залишати експерименти на день весілля, тож і парфуми не стали виключенням. Приводів понервувати у тебе і так буде достатньо, тож аромат має бути комфортним і дарувати додаткову впевненість, а не дратувати. 

Варто поносити парфуми кілька днів і спробувати їх в різних обставинах: коли температура підвищуєтсья чи падає, періодично оновлюючи чи навпаки, набризкавшись лише перед виходом. Так ти будеш впевнена, що в ароматі раптом не вилізуть нотки котячого туалету чи ядреного спирту, варто лише спітнити :) 

Таким чином ти можеш протестувати кілька пробників різних парфумів, аби обрати той, що відчуватиметься найкомфортніше. 

Нанеси парфум правильно 

Для найбільш стійкого ефекту нанось аромат на зап’ястя, за вухами та на рівні пупка. Потім розпили “хмаринку” з 2-3 пшиків та пройдися туди-сюди, аби запах осів на одязі та волоссі. Але будь обережна з сукнею! Деякі парфуми не є повністю прозорими і можуть залишати сліди. В такому разі наносити аромат варто до того, як ти одягнешся. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ 6 справ, якими ви не повинні займатися на весіллі
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Обираєш кольорову палітру для свого весілля? Уникай цих помилок
Читайте также
Бьюти-процедуры перед свадьбой: как подготовиться без грустно-смешных ситуаций
Образ жениха и невесты
Бьюти-процедуры перед свадьбой: как подготовиться без грустно-смешных ситуаций
Осенний образ невесты: свадебное платье, обувь и верхняя одежда
Образ жениха и невесты
Осенний образ невесты: свадебное платье, обувь и верхняя одежда
Свадебный маникюр 2020: 42 идеи, фото и тренды
Образ жениха и невесты
Свадебный маникюр 2020: 42 идеи, фото и тренды
Як розрахувати кількість алкоголю на весіллі?
Еда, торты, кейтеринг
Як розрахувати кількість алкоголю на весіллі?
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4203 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала