Все статьи Советы и идеи от YesYes Музика для весілля від українських виконавців

Музика для весілля від українських виконавців

Час українізовувати весільний плейліст! Океаном Ельзи чи треками Христини Соловій нікого не здивуєш, тому ми вирішили приділити увагу менш відомим широкому загалу гуртам і вокалістам. Слухай добірку українських пісень для весілля від YesYes, поповнюй плейліст для власного свята і відкривай для себе нові імена. Хто зна, може хтось із перерахованих стане твоїм новим улюбленцем :) 

АСАФАТОV – Море

Суперфіналіст "Голосу країни" Сергій Асафатов – не тільки мультриінструменталіст, але й власник унікального і впізаваного голосу. Обов'язково ознайомся з його творчістю, а для весілля ми радимо чуттєву композицію "Море". Особливої проникливості додасть саме версія на фортепіано, яку ми і додали нижче. 

LAUD – 2 дні, У цю ніч

Власник впізнаваного тембру LAUD просто захопив чарти і український ТікТок своєю композицією "2 дні". Ніжний текст і пристрастна мелодія створюють поєднання, що ідеально пасуватиме для першого танцю яскравої і темпераментної пари. 

Трек "У цю ніч" дещо нагадав нам стилістику Еда Ширана та Монатіка. Легка за настроєм, ця пісня чудово впишеться у весільний плейліст як для фону, так і для запальної діскотеки :)

Фіолет – Я твій

Чарівна і тендітна композиція з пронизливим текстом підійде, щоб підкреслити найромантичніші моменти. Мотиви трохи меланхолійні, десь навіть надривні, але сповнені ніжності і піднесення. Вибір справжніх романтиків!

Cheev – Чекай, Оберігати

Продовжуємо тему повільних меланхолійних композицій треком "Чекай" від виконавця Cheev. Інструментальний супровід ідеально пасуватиме глибоким емоційним моментам: наприклад, для церемонії запалення сімейного вогнища у колі найрідніших або вечірньої весільної церемонії. 

Додати вечірці ритму для запальних танців допоможе ремікс пісні "Оберігати" від Winter Kid. Романтичний текст + танцювальний ритм = шикарна пісня для весільної дискотеки :)

ADAM – Таку, як є

Неймовірно щира пісня від виконавця ADAM ніби створена для весілля. Це історія не про юну закоханість, а про довге кохання і прийняття один одного. Чудові сенси у тексті у поєданні з легкими мотивами варті уваги на весільній вечірці.


KRUTЬ - Забери мене до себе на Різдво

Композиції Марини Круть варті уваги не тільки через м'який вокал дівчини, а й завдяки чарівні звуки бандури. Ти могла чути голос виконавиці на національному відборі до Євробачення, де вона отримала дуже високі бали як від журі, так і від глядачів. Трек "Забери мене до себе на Різдво" з лагідним перебором струн бандури і ніжним текстом буде хорошим фоном для весільної вечері або повільного танцю. Радимо акустичну версію :)

KOLA - Чи разом?

Пісня "Чи разом?" розриває український музичний простір з моменту виходу. Трек зачаровує стилем виконання, тому приготуйся переслуховувати його раз за разом наступні кілька днів :) "Чи разом?" сповнена жалю від очікування коханого після розлуки, тому навряд підійде для першого танцю, але чудово урізноманітнить весільний плейліст. 

SHUMEI - Вона Була Така

Пронизлива лірична пісня "Вона була така" стане неймовірним супровідом для найбільш чутливих моментів весілля. Дуже особливий вокал разом із акустичною гітарою зачаровують. 

TVORCHI - Like IT like THAT 

Хіт від гурту TVORCHI – чудовий приклад нового покоління української музики. З першого прослуховування ти б подумала, що це продукт нашої сцени? :) Грайлива і мелодійна, ця пісня точно стане однією з родзинок твого списку музики для весілля! 

Гурт О – Роби любов

Весільний плейліст потребує не тільки романтичної лірики – як же ж без спокусливих треків для грайливого настрою на ранок нареченої і супровідну фотосесію? Із цим завданням шикарно впорається Гурт О. Українська музика може бути не тільки високе і чисте кохання, а й дещо гарячішою :)

LATEXFAUNA - LIME

Літня та релаксна пісня з невибагливим текстом від Latexfauna створить потрібну атмосферу на літньому весіллі. Головне не ставитися занадто серйозно до лірики, а просто насолоджуватися ритмом :)


Grohotsky – Будь зі мною

Завершуємо нашу добірку українських пісень для весілля чутливою і романтичною піснею від Ігоря Грохоцького. Пронизлива і лірична, вона стане ідеальним вибором для першого танцю. 


ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ На чому зекономити при організації весілля?
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Одружуватися не можна чекати: чи варто зараз розписуватися і святкувати весілля?
Читайте также
Любви к уютным, вязанным свитерам посвящается: украшаем зимнюю свадьбу!
Советы и идеи от YesYes
Любви к уютным, вязанным свитерам посвящается: украшаем зимнюю свадьбу!
Шкідливі поради: як перетворити весільну підготовку у нічний жах?
Советы и идеи от YesYes
Шкідливі поради: як перетворити весільну підготовку у нічний жах?
Готовим сани к зиме: идеи пригласительных на зимнюю свадьбу
Гости, приглашения
Готовим сани к зиме: идеи пригласительных на зимнюю свадьбу
Цвет свадьбы – насыщенная Фуксия
Цвет и стиль свадьбы
Цвет свадьбы – насыщенная Фуксия
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала