Усі статті Їжа, торти, кейтеринг Весільний бенто-торт: фотодобірка для ласунів

Весільний бенто-торт: фотодобірка для ласунів

Бенто-торти – вже не просто мимолітний тренд. Тепер ці малюки міцно затрималися в асортименті більшості кондитерів, адже це зручно, красиво і не потребує додаткових приводів, аби поласувати тортиком :) Але маленькі торти можуть стати ще й чудовим рішенням для весілля на двох, річниць або святкування після розпису, коли немає потреби замовляти величезний і дорогий торт на масштабний банкет. У цій статті YesYes познайомить тебе з цим десертом поближче і надихне фотодобіркою найгарніших весільних бенто-тортів. 

Що таке бенто-торт?

Бенто-торт – це маленький бісквітний тортик, розрахований на одну-двох осіб. Зазвичай їхня вага близько 300-450 грам, а діаметр – 10-12 см, проте деякі кондитери можуть робити їх більшими за потреби. Часто бенто запаковують в паперові ланч-бокси та додають у комплект ложечки, аби можна було його з’їсти будь-де. Погодься, ідеально зручний варіант для ласування на фотосесії або романтичному пікніку після розпису!

Також бенто славляться своїми цікавезними дизайнами. Кондитери обмежені у фізичному просторі в декоруванні такого десерту, але це не заважає використовувати смішні та романтичні написи, харчовий друк, глітер та інші елементи. 

Все, годі розповідати, краще подивитися романтичні та оригінальні приклади нижче! Заварюй чай і будь готова бігти за солоденьким :) 

Фотодобірка маленьких весільних бенто-тортів


ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Як покращити стосунки з партнером? Гра "21 питання"
НАСТУПНА СТАТТЯ Символічна весільна церемонія: 10 кращих прикладів
Читайте також
Банкет или фуршет – какой формат свадьбы выбрать?
Їжа, торти, кейтеринг
Банкет или фуршет – какой формат свадьбы выбрать?
Свадебный торт 2018: безупречно чёрный
Їжа, торти, кейтеринг
Свадебный торт 2018: безупречно чёрный
Музыканты на свадьбу: что надо знать невесте
Планування і організація
Музыканты на свадьбу: что надо знать невесте
Каравай на свадьбе – значение, традиции и рецепт от YesYes
Весільні традиції
Каравай на свадьбе – значение, традиции и рецепт от YesYes

100 кроків весільної підготовки від YesYes.ua

Щоб ви нічого не забули під час підготовки до весілля та щоб не довелося “копирсатися” по всьому інтернету у пошуках інформації про підготовку, YesYes зробив для вас ДУЖЕ КОРИСНУ ШТУКУ - Список справ нареченої.

Там уже зібрані в одному місці всі весільні справи! Якщо хочеться більше інформації по кожному кроку, просто клацніть по пункту - розкриється стаття. Виконані пункти відмічайте галочками. Все дуже просто :)

Перейти до Списку справ

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу