Все статьи Образ жениха и невесты Натхнення зірками: весільні сукні для кожного знаку зодіаку

Натхнення зірками: весільні сукні для кожного знаку зодіаку

Шукаєш натхнення для пошуку своєї ідеальної весільної сукні? Спитаймо порад у зірок! YesYes зібрав фотодобірку весільних суконь для кожного знаку зодіаку. Не обмежуйся лише своїм знаком: раптом у сусідів по зодіакальному колу зможеш підгледіти щось цікаве :)

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овен – це найімовірніша кандидатка на весільний брючний костюм через її сміливість та крутий норов. Настільки крутий, що дай боже нареченого не змусить одягти спідницю :) Овен точно вдягнеться тільки так, як їй самій заманеться, без жодних вагань з приводу традицій, звичаїв чи модних порад: брючний костюм, екстра-міні чи пишна королевська сукня – хто знає?

Телець (21 квітня – 20 травня)

Розкішно і якісно – ці два слова мають описувати ідеальну весільну сукню Тельця. Така наречена не любить заощаджувати на собі ані час, ані гроші, тож до вибору підійде прискіпливо: кожна деталь має для неї значення. На противагу більш ексцентричним знакам, Телець скоріше обере класичні, перевірені часом фасони. 

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Запальнички на будь-якій вечірці, наречені-Близнюки обиратимуть щось з ноткою провокації, аби про їхню сукню говорили ще довго після весілля. Вони дуже цінують свою свободу, в тому числі у рухах, тож образ повинен пасувати до танців до світанку і жодним чином не обтяжувати наречену. 

Рак (22 червня – 22 липня)

Втілення казкових принцес у ніжних летючих сукнях – це точно про Раків. Цим щирим і мрійливим дівчатам ідеально підходять весільні сукні А-силуету, невагомі тканини, сяйво і акуратне мереживо. Образ так і навіює думки про казкових ельфійок чи русалок :) 

Лев (23 липня – 22 серпня)

Королеви зодіаку завжди привертають на себе максимум уваги, тож у день весілля їхній образ має бути грандіозним! Якщо шлейф – то найдовший, бант – як мінімум метр вшир, а фата має бути унікальна і неповторна. Левиця точно обере сукню, яка б затьмарила будь-кого навіть на червоній доріжці у Каннах чи Лос-Анджелесі.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Чисті лінії, мінімалізм і охайність – ось запорука комфортного для Діви весільного образу. Такі дівчата не допустять м’ятої тканини чи розхристаного фасону. Все має бути бездоганно! Проте нудним їхній смак точно не назвеш: унікальна увага до деталей, до якої схильні Діви, допоможе обрати досконалу у всіх сенсах весільну сукню. 

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Дівчата-Терези мають особливий витончений смак і легко підхоплюють тренди. Хоча і можуть розгубитися в них, бо стереотипно вважаються нерішучими і тими, що важко роблять будь-який вибір :) Але що б не обрала наречена-Терези, одвічну класику чи останній крик моди, це напевно буде щось неймовірно романтичне, легке і жіночне. 

Скорпіон (23 жовтня – 22 листопада)

Розкішна наречена-Скорпіон точно не буде ховатися за образом наївної романтичної дівчинки: навряд від них варто очікувати рюшиків та польових квітів у волоссі. Ці дівчата не бояться проявляти свою сексуальність, але форми для цього можуть обирати різні: від шокуючих вирізів на сукні до повністю закритих, проте спокусливих силуетів, що вигідно підкреслюють фігуру.   

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Волелюбні та авантюрні Стрільці точно не будуть жертвувати власним комфортом навіть у день весілля. Скоріш за все такі дівчата оберуть сукні вільного крою без тугих корсетів чи важких рукавів. Ну і без перчинки не обійдеться, все ж таки це вогняний знак :)

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Сукня нареченої-Козерога повинна бути поза часом – класичною, елегантною, але розкішною. Ніяких ненадійних трендів чи провокаційних рішень! Тільки шик чистих ліній та дорогих тканин. Козеріг вміє не тільки заробляти гроші, але і витрачати їх з таким смаком, що будь-хто позаздрить.

Водолій (20 січня – 19 лютого)

От кого точно не бентежать стереотипи про “довге, біле та пишне”, то це наречену-Водолія. Новатори і експериментатори, вони ненавидять нав’язливі обмеження, тож від їхнього весільного образу можна чекати будь-чого: крейзі-фасони, найнеочікуваніші аксесуари та кольори. 

Риби (20 лютого – 20 березня)

Мрійниці зодіаку Риби точно підійдуть до вибору весільної сукні з особливою фантазією. Тут варто чекати і міфологічних мотивів, і вінтажних елементів, і зовсім фентезійних фасонів. Головні мотиви: відсутність відчуття штучності, казковість та певна ефемерність образу.  

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Весільні торти: ТОП-5 трендів 2023 року
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Шпаргалка від YesYes: 5 найкращих стилістик для літнього весілля
Читайте также
Свадебное платье для беременной невесты: что искать?
Образ жениха и невесты
Свадебное платье для беременной невесты: что искать?
15 правил идеального свадебного макияжа
Образ жениха и невесты
15 правил идеального свадебного макияжа
Діти молодят на весіллі: організаційні тонкощі
Планирование и организация
Діти молодят на весіллі: організаційні тонкощі
Свадьба в стиле Бохо
Цвет и стиль свадьбы
Свадьба в стиле Бохо
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала