Все статьи Еда, торты, кейтеринг Весільні торти: ТОП-5 трендів 2023 року

Весільні торти: ТОП-5 трендів 2023 року

YesYes зібрав добірку трендів весільних тортів 2023 року, аби ти надихнулася цікавими ідеями для своєї солодкої родзинки весільного вечора!

Відокремлені яруси

Оформлення весільного торту – це не лише колір крему, декоративні фігурки або квіти. Зараз є куди ширший вибір декору, іноді дуже неочікуваного. Один з таких трендів – відокремлені яруси. 

Для різноманітності або навіть ефекту левітації використовуються різні інструменти: обручі, акрилові розділювачі з наповненням і без, приховані підставки. Таке рішення надасть торту монументальності і архітектурності форм, а отже дуже виділить серед інших більш традиційних десертів.  

Спиральний декор

Ми вже звикли до живих квітів, що огортають весільні торти по спиралі. Цьогоріч кондитери радять віддати перевагу цукровим або квітам з помадки, карамельним нитям ручної роботи та іншим складним за текстурою і формою варіантам – бантам, метеликам чи абстрактним композиціям з цукру.  

Залишається лише огорнути цим декором весільний торт і вуаля – фентезійний і повітряний ефект водоспаду досягнуто! 

Lambeth

Вінтажний декор Lambeth захоплює стрічки соцмереж усіх ласунів. Цей стиль оформлення бере початок у Британії минулого сторіччя: торти пастельних кольорів (від рожевого до жовтого чи зеленого) доповнюються складними візерунками, кантами чи розетками з глазурі і крему. Наостанок головний елемент – вишенька на торті, у прямому сенсі слова :) 

Якщо вам подобається ретро-естетика, максималізм та наївна романтичність – варто скористатися цим трендом. 

Увага на текстури

Більше полюбляєш мінімалізм, але боїшся, аби весільний торт не виглядав занадто нудно? Тоді це рішення для тебе. Монохромні текстуровані торти мають ідеальний баланс: цікавий і оригінальний декор помітний при близькому спогляданні, а здалеку виглядають ненав’язливо.

Мазки пензля чи мастихіну, текстура гофрованого паперу і трафарети – ви можете додавати різну текстуру для кожного ярусу і досягти неповторного вигляду для вашого весільного торта. 

Екстра розмір

Величезні весільні торти повертаються! Все ж з часом традиційний велетень зсуває з позицій кенді-бари та дрібні десерти. 

Грандіозні весільні торти у 6-7 ярусів створюють насправді вау-ефект і стануть чудовим центром композиції вашого банкету. Маємо лайфхак для заощадливих: не усі яруси мають бути справжніми :) Задля економії (або через невелику кількість гостей) використовують і штучні яруси, які через маскування кремом ніяк не відрізняються від звичайних. 

Пресовані квіти

Все ж без квітів у весільних тортах важко обійтися :) Проте набувають популярності нові підходи до використання флористики – наприклад, дрібні пресовані квіти. Це чудове рішення, якщо ви полюбляєте наївну невимушену романтику більше, ніж помпезну розкіш. 

Але важливо звернути увагу на те, які саме квіти ви оберете для свого торту, адже вони мають бути безпечні для харчових продуктів. Жимолость, лаванда, чорнобривці, братки чи кульбабки – ось невеликий список опцій. Ваш кондитер у парі з флористом може запропонувати й інші варіанти, доречні для концепції весілля і загальної естетики. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ ТОП-10 помилок, яких має уникати наречений
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Натхнення зірками: весільні сукні для кожного знаку зодіаку
Читайте также
Банкет или фуршет – какой формат свадьбы выбрать?
Еда, торты, кейтеринг
Банкет или фуршет – какой формат свадьбы выбрать?
Как выбрать ресторан для свадебного банкета?
Еда, торты, кейтеринг
Как выбрать ресторан для свадебного банкета?
8 главных ошибок невесты
Советы и идеи от YesYes
8 главных ошибок невесты
Свадьба осенью: идеи декора по сезону
Декор и флористика
Свадьба осенью: идеи декора по сезону
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала