Все статьи Цвет и стиль свадьбы Шпаргалка від YesYes: 5 найкращих стилістик для літнього весілля

Шпаргалка від YesYes: 5 найкращих стилістик для літнього весілля

Літо – це найгарячіша пора для весіль! YesYes не залишить тебе без підказок: у цій статті ми оглянемо 5 найцікавіших стилістик для літнього весілля. 

Ботанік

Єднання з природою – тренд останніх років, і, звичайно, він дійшов і до оформлення весіль. У стилі Ботанік зелень, що зазвичай виступає тлом, виходить на передній план. Це чудовий варіант, щоб трохи урізноманітнити Рустик, додати потертих вінтажних прикрас і потонути в зелені – природа, натуральність та екологічність шикарно підходять для весіль.

Важливі елементи декору: рослини в горщиках, мінімалістичний декор, поєднання білого та зеленого, скло, сукуленти.

На що звернути увагу: флористика.

Очевидно, правда? :) Не все так просто: на перше місце в стилі Ботанік виходять не квіти, а зелень – сукуленти, папороть, листя монстери та навіть кактуси. Яскраві квіти швидше надають акцент важливим деталям, а не виступають основним елементом декору.

Бохо

Весілля у стилі Бохо – це натуральність, легкість та… ексцентричність! Як епоха хіпі, вона просякнута тягою до свободи від забобонів і зайвих “так треба”, тому тісна сукня, чохли на стільцях та екстра високі підбори будуть недоречними. Використовуй етнічні мотиви та красу природи, щоб отримати весілля у стилі богемного шику.

Важливі елементи декору: ловці снів, пампасна трава, килими, строкаті тканини, стрічки, роги, пір'я, квіти у волоссі.

На що звернути увагу: комфорт та затишок.

Жодної сором'язливості та зайвих формальностей! Весілля у стилі Бохо далеке від прийому у Британської королеви, тож думай про зручність та теплу атмосферу свободи.

Мінімалізм

Лаконічний та елегантний декор, світло та багато вільного простору – відмова від усього зайвого на користь мінімалізму все частіше зустрічається на весіллях. У цьому стилі майже не використовується текстиль та яскрава флористика, а також варто відмовитися від усього зайвого: нагромаджень квітів на арці та столах гостей, чохлів на стільцях та надлишку прикрас на сукні нареченої.

Важливі елементи декору: світлі нейтральні відтінки, геометричний декор, сукуленти, простора локація.

На що звернути увагу: надмірна простота.

Мінімалізм – це не лише виключно білий колір та строга геометрія. Щоб оформлення весілля виглядало цікавіше, його можна розбавити яскравими кольоровими акцентами, плавнішими лініями та пудровими відтінками. Тож не вір, що мінімалізм – це просто і нудно :)

Мароканський стиль

А може втілити на своєму весіллі східну казку? Хоч Марокко арабська країна, слідувати мусульманським традиціям необов'язково. А ось надихнутися їхньою багатою культурою – можна і навіть потрібно :) Щоб передати потрібну атмосферу, використовуй велику кількість прикрас та декору, яскраві кольори (наприклад, поєднання фуксії з малиновим, помаранчевим та золотом) та, звичайно, східні солодощі: рахат-лукум чудово впишеться в кенді-бар весілля у марокканському стилі.

Важливі елементи декору: арабська в'язь, яскрава палітра кольорів, велика кількість прикрас, східні візерунки на тканинах, м'які подушки на підлозі, килими, ідеальне місце – намет на березі річки або моря.

На що звернути увагу: пахощі.

Через аромати та запахи можна сильно впливати на відчуття людини. І чому ми не замислюємося про це під час організації весілля? :) Пряні запахи східних спецій, пахощі або просто ароматичні палички створять потрібну атмосферу, сп'янивши гостей ароматами сходу.

Грецький стиль

Синє море, стародавні міфи та легенди, південне сонце – чи готова ти звести своє весілля на Олімп? :) Греція має давню і багату культуру, так що є чим надихнутися. Якщо тебе теж тягне непідробна велич і культура насолоди кожним моментом життя (або просто любиш фету і морепродукти :), варто задуматися про весілля в грецькому стилі.

Важливі елементи декору: оливкові гілки, живі квіти, грецькі візерунки, колони, велика кількість білого та синього кольорів.

На що звернути увагу: меню.

Щоби повністю занурити гостей у атмосферу Греції, меню має відповідати. Тобі стане в нагоді “середземноморська дієта”: використовуй легкі овочеві закуски, сир фета та морепродукти при складанні меню. До того ж, це не лише смачно, а й дуже корисно. Не забудь про хороше вино :)

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Натхнення зірками: весільні сукні для кожного знаку зодіаку
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Про що жалкують молодята після весілля?
Читайте также
Колір 2024 року – Персиковий! Оформлюємо весілля кольором Pantone
Цвет и стиль свадьбы
Колір 2024 року – Персиковий! Оформлюємо весілля кольором Pantone
Лимонная свадьба
Цвет и стиль свадьбы
Лимонная свадьба
Зимняя сказка: украшение свадьбы природными материалами
Советы и идеи от YesYes
Зимняя сказка: украшение свадьбы природными материалами
Весілля у п’ятницю: що треба врахувати?
Планирование и организация
Весілля у п’ятницю: що треба врахувати?

100 шагов свадебной подготовки от YesYes.ua

Чтобы вы ничего не забыли во время подготовки к свадьбе и чтобы не пришлось “рыться” по всему интернету в поисках информации о подготовке, YesYes сделал для вас ОЧЕНЬ ПОЛЕЗНУЮ ШТУКУ - Список дел невесты.

Там уже собраны в одном месте все свадебные дела! Если хочется больше информации по каждому шагу, просто щелкните по пункту - раскроется статья. Выполненные пункты отмечайте галочками. Все очень просто :)

Перейти в Список дел

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала