Усі статті Образ наречених Не як всі: як зробити образ нареченої оригінальним?

Не як всі: як зробити образ нареченої оригінальним?

Довга біла сукня принцеси, натуральний макіяж, акуратні підбори – ось класичний список асоціацій, що виникає при слові "наречена". Якщо ж ти хочеш трохи порушити правила і зробити свій образ нареченої більш незвичайним та оригінальним, то ми з радістю підтримаємо твої експерименти :) YesYes підготував для тебе кілька ідей, як додати нотку бунтарства у твоє весільне вбрання. Впевнені, буде вау!

Шкіряна куртка

Додамо в ніжний образ нареченої трохи бунтарства? Довге весільне плаття, що летить, в поєднанні з грубою шкіряною курткою створять дуже крутий контраст. Особливо цікавий ефект вийде, якщо куртка буде більшою за розміром, ніби з чоловічого плеча – так ти виглядатимеш у ній ще витонченіше. Це чудовий варіант для ранньої осені або пізньої весни, коли погода мінлива і потрібно захиститися від вітру та вечірньої прохолоди.

Шкіряну куртку нареченої можна зробити унікальною, замовивши нанесення написів або символічний принт. Така “реліквія” збереже пам'ять про ваш щасливий весільний день.

Джинсова куртка

Якщо шкірянка виглядає тобі занадто грубо або масивно, її можна замінити на джинсову куртку. Такий елемент гардеробу стане яскравим акцентом в образі нареченої та додасть трохи кежуалу. Те, що потрібно, якщо ти не хочеш перетворювати весілля на королівський бал чи офіційний прийом.

Відмінним доповненням стане бахрома, вишивка, написи та навіть квіти на твоїй куртці.

Чорна весільна сукня

Весільна сукня стала білою нещодавно – її ввела в моду королева Вікторія, будучи нареченою в 1840 році. Ну, відносно недавно, з огляду на тривалість історії весіль :) До Вікторії весільні сукні були найрізноманітніших кольорів та відтінків, причому домінував червоний. Не так уже багато наречених вирішуються на нього зараз, правда? Можна сказати, що королева пішла наперекір устоям, то чому б не наслідувати її приклад!

Чорне весільне плаття виглядає дуже елегантно і однозначно приверне до тебе увагу. Тож дерзай, якщо ти звикла порушувати підвалини та довіряти лише своєму смаку, а не слухати чужі “так треба”.

Додай яскравості

І взагалі, навіщо обмежувати себе традиційною весільною палітрою при виборі сукні нареченої? Жовтий, рожевий, кораловий, глибокий смарагдовий, та й взагалі будь-які кольори відмінно підійдуть для весільної сукні, якщо вони тобі йдуть і наголошують на твоїй красі. Вибирай хоч золоту сукню в паєтках, якщо почуваєшся в ній королевою :)

Але щоб не загубитися на фото серед гостей, ретельно продумай дрес-код та попроси запрошених вибрати для своїх нарядів інший колір.

Брючний весільний костюм

Не кожна дівчинка мріє побути принцесою і точно не зобов'язана хотіти довгу і пишну сукню на своєму весіллі. Ми всі різні та маємо на це повне право. В останні роки на хвилі цього усвідомлення весільні дизайнери все частіше представляють брючні костюми та комбінезони для наречених замість традиційних довгих весільних суконь. І що ми можемо сказати: нареченої у штанах – це вау!

Брючні костюми та комбінезони виглядають дуже елегантно і сміливо, так що не хвилюйся – нудно чи повсякденно ти виглядати точно не будеш! Щоб додати образу нареченої урочистості, сконцентруйся на аксесуарах, зачісці та макіяжі. Наприклад, яскраві човники, екстра-довга фата або шлейф, незвичайний головний убір додадуть твого весільного костюма оригінальності.

Яскравий макіяж

Натуральність не сходить з позиції гарячого тренду вже якийсь сезон, але це не зобов'язує тебе вибирати образ нареченої а-ля “натюрель” :) Якщо душа просить яскравих стрілок або більше хайлайтера, то треба прислухатися! Яскраві тіні, стрілки складних форм і незвичних кольорів, незвичайні відтінки помади та блискітки на обличчі – не бійся експериментів із макіяжем, якщо у повсякденному житті ти звикла до яскравості та оригінальності.

Нехай твій образ нареченої відбиває тебе і твої смаки, а не ілюструє модні віяння.

Весільне міні

Довга весільна сукня в підлогу – це не тільки красиво, а й іноді вкрай незручно. Якщо ти не хочеш сковувати себе в рухах (і похвалитися шикарними ногами!), Довжина міні стане чудовою опцією. Такий експеримент із образом нареченої точно не залишиться непоміченим :) Доповни образ яскравими туфлями на підборах і лови захоплені погляди нареченого.

Якщо все ж таки не хочеш відмовлятися від дефіле до весільної арки у довгій сукні, то можна піти на компроміс: довга сукня для церемонії, коротка – для банкету. Заощадити бюджет допоможуть весільні сукні-трансформери. У таких моделей продумані знімні елементи, завдяки яким ти по суті отримуєш дві сукні за ціною однієї.

Акцент на взуття

Якщо шпильки – не твоє, то чому б не замислитись про яскраву альтернативу? Грубі черевики або ковбойські чоботи будуть круто контрастувати з ніжною мереживною весільною сукнею – такі варіанти чудово впишуться у весілля у стилі Рустик чи Бохо. А що вже говорити про комфорт, якщо ваше весілля проходитиме на природі! Зручні черевики вбережуть тебе від незручних ситуацій з падіннями та дозволять танцювати без зупинки, не звертаючи уваги на те, наскільки рівна поверхня під ногами.

Ще один варіант – кеди чи кросівки для нареченої. Їх можна кастомізувати, замовивши нанесення написів чи малюнків під тематику вашого весілля.

Незвичайні аксесуари

Яскраві та помітні прикраси можуть зробити образ справді незабутнім і екстравагантним. Зачіски з обручами стали трендом останніх сезонів, а такі оригінальні варіанти з додатковими елементами точно викличуть "вау"-ефект.

Якщо сумніваєшся в практичності такого аксесуара нареченої, але дуже хочеш його спробувати, то використовуй його на весільній фотосесії. Так ти отримаєш кадри в шикарному нестандартному образі, але не переживатимеш через прикраси під час церемонії та банкету.

Не забудь, що образ нареченої – це лише одна зі складових ідеального весілля, а попереду ще стільки всього! Щоб не розгубитися в лавині передвесільних справ, заходь у наш Онлайн-планувальник: ми розписали для тебе всі найважливіші завдання та залишили підказки, які допоможуть з організацією.

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Геть з меню: страви, які не варто подавати на весіллі
НАСТУПНА СТАТТЯ Сучасне весілля: від чого вже час відмовитися?
Читайте також
Образ української нареченої 2022: тренди та натхнення
Образ наречених
Образ української нареченої 2022: тренди та натхнення
Всё о свадебных аксессуарах
Образ наречених
Всё о свадебных аксессуарах
Венчание: всё, что нужно знать молодожёнам
Весільні традиції
Венчание: всё, что нужно знать молодожёнам
Свадебный торт 2018: безупречно чёрный
Їжа, торти, кейтеринг
Свадебный торт 2018: безупречно чёрный
Тут молодята шукають спеціалістів

Створено вже 4228 тендерів на YesYes

  1. Створюй оголошення (тендери)
  2. Отримуй пропозиції від спеціалістів
  3. Обирай кращих
Тендери допомагають заощадити безліч часу на пошуки.

Переглянути тендери Створити тендер

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу