Все статьи Образ жениха и невесты Осінні тренди для образу нареченої 2023: ідеї для макіяжу та зачіски

Осінні тренди для образу нареченої 2023: ідеї для макіяжу та зачіски

Прийшов час для затишних і теплих осінніх весіль, тож не можемо залишити тебе без свіжої добірки б’юті-трендів! У цій статті YesYes допоможе тобі створити незабутній образ нареченої, завдяки трендам макіяжу і зачісок для осіннього весілля 2023. 

Теплі земляні відтінки тіней

Природа починає змінювати образ, а за нею і трендові палітри тіней. Використовуй теплі природні відтінки в макіяжі очей – м’які коричневі та бежеві, тьмяний оранжевий або ж глибокий бургунді, якщо хочеться більш виразних кольорів. Легке літнє покриття час замінити на смокі в натуральних палітрах. Це зробить погляд більш виразним та підтримає осінню атмосферу. 

Сливові помади

Не боїшся прикути усі погляди до своїх губ? Тоді настав час спробувати насичені відтінки помад: сливові, ягідні або вишневі вуста – ідеальний вибір для осінньої пори. Тим паче, що відтінок стиглої вишні просто заполонив цьогорічні подіуми, тож це найгарячіший тренд осені 2023! Але з таким виразним акцентом не забувай час від часу поправляти свою помаду під час весілля. Але впевнені, що про це тобі нагадуватиме зацілований наречений :) 

Графічні стрілки

Якщо ти любиш експерименти в макіяжі, то наступний тренд тобі точно сподобається. Трендсеттери заохочують нас відриватися на повну, обираючи форму стрілок: чим графічніше та виразніше – тим краще! Якщо ж екстравагантні варіанти не для тебе, спробуй компромісні опції. Наприклад, подвійна стрілка або графічна підводка нижнього повіка зроблять образ більш цікавим, але не будуть його перевантажувати. 


Драматичний лук

Після яскравого і легкого в текстурах літа так і хочеться додати образам “ваги”, драматизму чи навіть трохи готичності. Додавай більше контрасту в макіяжі за допомоги темних брів, яскравих губ і порцелянового тону шкіри. Гостріший контуринг також додасть образу стриманості та елегантності. 

Текстуровані плетіння

Якщо осінь для тебе скоріш про комфорт і затишок, аніж драматизм і похмурість, то додай образу жвавості і легкої наївності за допомогою трендових плетінь. Французькі коси, плетіння віночком, “риб’ячий хвіст” або ж міні-косички – варіантів просто безліч, тож точно знайдеш щось по душі.  

Розслаблені пучки

Незмінний тренд, що вже став класикою весільних зачісок, – пучок. Для затишного осіннього луку радимо обирати більш розслаблений варіант, а ось пригладжені пучки, волосинка до волосинки, залишити для драматичних образів. 

Незвичні аксесуари в зачісці

Правильно підібрані аксесуари зроблять довершеною твою весільну зачіску та додадуть унікальності навіть простим легким локонам. Вибір величезний: шовкові банти, стрічки, хустки, обручі, заколки з імітацією перлів чи дорогоцінних каменів та багато іншого. Обирай те, що найкраще підійде весільному образу за стилістикою і сяй!

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Як підготувати тост на весілля: 10 порад
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Як організувати весільну церемонію на заході сонця? Головні аспекти
Читайте также
Костюм жениха по типу фигуры: тонкости правильного выбора
Образ жениха и невесты
Костюм жениха по типу фигуры: тонкости правильного выбора
Натхнення зірками: весільні сукні для кожного знаку зодіаку
Образ жениха и невесты
Натхнення зірками: весільні сукні для кожного знаку зодіаку
Цікаві факти про весілля Королеви Єлизавети, які ти не знала
Советы и идеи от YesYes
Цікаві факти про весілля Королеви Єлизавети, які ти не знала
Как отпраздновать годовщину свадьбы? Список идей от YesYes
Советы и идеи от YesYes
Как отпраздновать годовщину свадьбы? Список идей от YesYes
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4203 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала