Все статьи Планирование и организация Про що жалкують молодята після весілля?

Про що жалкують молодята після весілля?

Весілля – це організаційно складне свято, тож все передбачити неможливо. Але ми спробуємо вберегти тебе хоча б від частини проблем :) YesYes обрав 5 пунктів, про які найчастіше жалкують наречені після весілля, аби ти змогла уникнути цих помилок. 

Недостатньо романтики

Перший пункт може прозвучати дивно: як може бути замало романтики на весіллі? Проте це цілком можливо. Якщо наречені вимушені стежити за кожною організаційною дрібницею, намагаються приділити якомога більше уваги гостям і нікого не обділити, часу один на одного залишається небагато. А якщо ще й під кінець вечора хочеться лишень завалитися спати (або порахувати гроші з конвертів), то і романтичних спогадів про першу шлюбну ніч не залишиться. 

Ми радимо час від часу нагадувати собі, заради чого взагалі влаштовується це свято.  Виділіть півгодинки на вечерю удвох, щоб ніхто не встрягав у вашу бесіду, або ненадовго втечіть від гостей, аби прогулятися і поділитися враженнями. Бажано попередити про це ведучого або інших членів команди, аби вони не забили тривогу :) 

Невдалий розклад

А недарма ми наголошуємо про важливість продуманого таймінгу :) Дійсно, неграмотне планування може змусити вас то панічно поспішати, то томитися в довгому нудному очікуванні наступного етапу. YesYes радить закладати додаткові 15-30 хвилин між важливими справами, аби у разі виникнення форс-мажору, вам вистачило часу на його вирішення. Проте не варто і робити надвеликі розриви у розкладі, аби ні ви, ні гості не занудилися в очікуванні.

Також важливо продумати і маршрут: зайві роз’їзди у день весілля дуже виснажують, тому при плануванні і виборі локації намагайтеся обирати або універсальні місця, або ж мінімізувати переїзди між ними. 

Детальні поради, як скласти ідеальний таймінг весільного дня, читай у нашій статті “Встигнути все”.

Замало відео

Багато хто з молодят жалкує, що відмовилися від послуг відеографа або ж замовили його на занадто короткий час. Повірте, після весілля ви дуже цінуватимете ті відеофрагменти з щирими усмішками, милими вітаннями та смішними моментами. Так, напевно, частину з них зафільмують гості на свої телефони, проте якість, тривалість і ракурси можуть засмутити. Тому радимо не заощаджувати на своїх спогадах і звертатися до професіоналів: кращих відеографів ти знайдеш у Каталозі YesYes :)

Конфлікти

Ми розуміємо, що весілля – це щасливий, проте дуже напружений день. Хочеться, аби після такої довгої підготовки усе пройшло ідеально, тож будь-яка дрібничка може вивести з рівноваги. 

Наречений наступив на ногу під час першого танцю? Мама не заспокоюється зі своїми недоречними порадами? Хтось із команди потрапив у затор і тепер через нього все затримується? Так, у моменті це може спровокувати дуже емоційну реакцію, адже все це здається катастрофічно важливим. Проте ми впевнені, що маленькі факапи швидко забудуться або викликатимуть у майбутньому лише усмішку. А от згадка про сварку може вганяти тебе у сором ще довгий час після весілля. 

Тому радимо все ж утримуватися від конфліктних ситуацій в такий день. Найголовніша цінність – це люди і стосунки, а не організаційні дрібнички. 

Усе на своїх плечах

Звісно, зірки цього дня – це молодята. Але це не означає, що саме вони мають виконувати усі головні і другорядні ролі :) Багато з новоспечених дружин жалкує, що взяли на себе забагато обов’язків, що не дало розслабитися впродовж свята. Ми радимо найняти координатора або хоча б розподілити завдання і зони відповідальності між друзями і родичами. Так ти зможеш сконцентруватися, наприклад, на романтичній церемонії, а не згадувати, чи приїхав там вже торт і чи правильно засервирували зону банкету. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Шпаргалка від YesYes: 5 найкращих стилістик для літнього весілля
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Весільні традиції: як зробити їх сучаснішими?
Читайте также
Современная свадьба: от чего пора отказаться?
Планирование и организация
Современная свадьба: от чего пора отказаться?
Не все так гладко: форс-мажоры на королевских свадьбах
Планирование и организация
Не все так гладко: форс-мажоры на королевских свадьбах
План рассадки гостей и именные карточки – делай красиво!
Гости, приглашения
План рассадки гостей и именные карточки – делай красиво!
5 звездных свадеб: роскошь и помпезные традиции
Советы и идеи от YesYes
5 звездных свадеб: роскошь и помпезные традиции
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4197 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала