Усі статті Планування і організація Про що жалкують молодята після весілля?

Про що жалкують молодята після весілля?

Весілля – це організаційно складне свято, тож все передбачити неможливо. Але ми спробуємо вберегти тебе хоча б від частини проблем :) YesYes обрав 5 пунктів, про які найчастіше жалкують наречені після весілля, аби ти змогла уникнути цих помилок. 

Недостатньо романтики

Перший пункт може прозвучати дивно: як може бути замало романтики на весіллі? Проте це цілком можливо. Якщо наречені вимушені стежити за кожною організаційною дрібницею, намагаються приділити якомога більше уваги гостям і нікого не обділити, часу один на одного залишається небагато. А якщо ще й під кінець вечора хочеться лишень завалитися спати (або порахувати гроші з конвертів), то і романтичних спогадів про першу шлюбну ніч не залишиться. 

Ми радимо час від часу нагадувати собі, заради чого взагалі влаштовується це свято.  Виділіть півгодинки на вечерю удвох, щоб ніхто не встрягав у вашу бесіду, або ненадовго втечіть від гостей, аби прогулятися і поділитися враженнями. Бажано попередити про це ведучого або інших членів команди, аби вони не забили тривогу :) 

Невдалий розклад

А недарма ми наголошуємо про важливість продуманого таймінгу :) Дійсно, неграмотне планування може змусити вас то панічно поспішати, то томитися в довгому нудному очікуванні наступного етапу. YesYes радить закладати додаткові 15-30 хвилин між важливими справами, аби у разі виникнення форс-мажору, вам вистачило часу на його вирішення. Проте не варто і робити надвеликі розриви у розкладі, аби ні ви, ні гості не занудилися в очікуванні.

Також важливо продумати і маршрут: зайві роз’їзди у день весілля дуже виснажують, тому при плануванні і виборі локації намагайтеся обирати або універсальні місця, або ж мінімізувати переїзди між ними. 

Детальні поради, як скласти ідеальний таймінг весільного дня, читай у нашій статті “Встигнути все”.

Замало відео

Багато хто з молодят жалкує, що відмовилися від послуг відеографа або ж замовили його на занадто короткий час. Повірте, після весілля ви дуже цінуватимете ті відеофрагменти з щирими усмішками, милими вітаннями та смішними моментами. Так, напевно, частину з них зафільмують гості на свої телефони, проте якість, тривалість і ракурси можуть засмутити. Тому радимо не заощаджувати на своїх спогадах і звертатися до професіоналів: кращих відеографів ти знайдеш у Каталозі YesYes :)

Конфлікти

Ми розуміємо, що весілля – це щасливий, проте дуже напружений день. Хочеться, аби після такої довгої підготовки усе пройшло ідеально, тож будь-яка дрібничка може вивести з рівноваги. 

Наречений наступив на ногу під час першого танцю? Мама не заспокоюється зі своїми недоречними порадами? Хтось із команди потрапив у затор і тепер через нього все затримується? Так, у моменті це може спровокувати дуже емоційну реакцію, адже все це здається катастрофічно важливим. Проте ми впевнені, що маленькі факапи швидко забудуться або викликатимуть у майбутньому лише усмішку. А от згадка про сварку може вганяти тебе у сором ще довгий час після весілля. 

Тому радимо все ж утримуватися від конфліктних ситуацій в такий день. Найголовніша цінність – це люди і стосунки, а не організаційні дрібнички. 

Усе на своїх плечах

Звісно, зірки цього дня – це молодята. Але це не означає, що саме вони мають виконувати усі головні і другорядні ролі :) Багато з новоспечених дружин жалкує, що взяли на себе забагато обов’язків, що не дало розслабитися впродовж свята. Ми радимо найняти координатора або хоча б розподілити завдання і зони відповідальності між друзями і родичами. Так ти зможеш сконцентруватися, наприклад, на романтичній церемонії, а не згадувати, чи приїхав там вже торт і чи правильно засервирували зону банкету. 

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Шпаргалка від YesYes: 5 найкращих стилістик для літнього весілля
НАСТУПНА СТАТТЯ Весільні традиції: як зробити їх сучаснішими?
Читайте також
Лучшие конкурсы для девичника от YesYes
Планування і організація
Лучшие конкурсы для девичника от YesYes
Выездная свадебная церемония: частые ошибки и как их исправить
Планування і організація
Выездная свадебная церемония: частые ошибки и как их исправить
Букет невесты: популярные вопросы и ответы наших экспертов
Декор і флористика
Букет невесты: популярные вопросы и ответы наших экспертов
Вредные советы: как превратить свадебную подготовку в кошмар?
Поради та ідеї від YesYes
Вредные советы: как превратить свадебную подготовку в кошмар?
Каталог весільних послуг

Усі весільні спеціалісти, ресторани та салони

Дивись увесь Каталог

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу