Все статьи Образ жениха и невесты Як обрати весільні туфлі для нареченої? Головні поради

Як обрати весільні туфлі для нареченої? Головні поради

Будь-яка наречена з захопленням чекає миті вибору тієї самої весільної сукні. Але не треба забувати про інший важливий елемент – весільне взуття! У цій статті розповімо головні поради, аби знайти ідеальні туфлі для весілля, мати приголомшливий вигляд та не обклеюватися пластирями :)

Визнач свій стиль

Першим кроком варто визначитися: як саме ти хочеш виглядати на своєму весіллі? Легка та романтична, спокуслива і пристрасна, елегантна і стримана? Не поспішай давати відповіді на ці питання, а краще наберися натхнення в соцмережах, модних виданнях та весільному глянці. Чим багатшим буде твій банк ідей, тим легше буде підібрати унікальний образ, що відображатиме саме тебе. 

Спочатку – сукня

Спокуса велика! Але навіть якщо ти побачила, здавалося б, ідеальну пару весільних туфельок, не поспішай їх купувати, якщо сукня поки не придбана. Ну хіба що купуй “про всяк випадок” :) Взуття має гармонійно доповнювати сукню в усіх аспектах: стиль, яскравість, фурнітура та матеріали, висота підборів. Обрати весільну сукню і так непроста задача, тож не обтяжуй її необхідністю узгоджуватися з омріяними черевичками. Набагато простіше зберігати традиційний порядок: спочатку сукня, потім – взуття.

Віддавай перевагу офлайн-шопінгу

Ті, хто не піддавався онлайн-шопінгу до останнього, і то здалися за часів карантину :) Ми знаємо про мільйон переваг покупок не виходячи з дому, але в разі зі взуттям, тим паче весільним, ціна помилки надто велика. Ти можеш знати бренд, бути впевнена в зручності їхніх колодок, але все ж стаються факапи і з розмірами, і зі зручністю, і з термінами доставки. Тож радимо користуватися інтернетом для пошуку референсів та перевірки наявності, а остаточну покупку робити в фізичному магазині. Звісно, після прискіпливої примірки. 

Не бійся додати кольору

Оббігала всі магазини в пошуках білих чи нюдових підборів? А може спробувати щось яскраве і незвичне для весіль? :) Якщо ти не боїшся експериментувати, а стилістика образу дозволяє відійти від консервативності, то радимо придивитися до кольорових моделей взуття. Це може стати родзинкою образу нареченої.

Враховуй особливості весільної локації

Обов’язово враховуй, де відбуватиметься церемонія, фотосесія та саме святкування. Високі підбори-стилети, навіть найзручніші у цілому світі, мало допоможуть на церемонії на пляжі, чи не так? Якщо якась частина свята відбуватиметься надворі, особливо десь у лісі чи біля водойми, краще обирати пласку підошву, аби твоя хода виглядала елегантно, невимушено і не завершилася у травмпункті. Змінне взуття стане чудовою опцією, якщо не хочеш зовсім відмовлятися від шпильок в цей день. 

На першому місці комфорт

Не злися на нас за очевидні поради, ми маємо це сказати :) Іноді пошук ідеальної пари взуття затягується і так мотає нерви, що хочеться закрити очі на певні недоліки, тільки б вже купити щось і завершити з цим завданням. Чудово розуміємо твою втому, але у питаннях власного комфорту точно не треба йти на компроміси. Весільне взуття має витримати шалений день на ногах і головне – бути для тебе непомітним. Болісні відчуття, мозолі та криваві садни ніяк не вписуються у щасливий день нареченої. Тому жодних поблажок, навіть тим ну ду-у-уже гарнющим, але незручним босоніжкам.  

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Ранок нареченої: поради і плейлист від YesYes
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Знаки зодіаку як етапи підготовки до весілля
Читайте также
Ідеї весняного манікюру: тренди на весілля і на кожен день
Образ жениха и невесты
Ідеї весняного манікюру: тренди на весілля і на кожен день
Свадебная накидка – чудо-аксессуар
Образ жениха и невесты
Свадебная накидка – чудо-аксессуар
Банкет или фуршет – какой формат свадьбы выбрать?
Еда, торты, кейтеринг
Банкет или фуршет – какой формат свадьбы выбрать?
Свадебные традиции: как сделать их современнее?
Свадебные традиции
Свадебные традиции: как сделать их современнее?
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала