Усі статті Гості, запрошення Запрошення на зимове весілля: ідеї і натхнення

Запрошення на зимове весілля: ідеї і натхнення

Створи казковий настрій задовго до зимового весілля, обравши унікальний дизайн запрошень. YesYes зібрав надихаючу добірку, яка допоможе тобі знайти ту саму ідею для зимових весільних запрошень. 

Американський стиль

У таких весільних запрошеннях акцент роблять на шрифтах і незвичному розміщенні тексту. Чудовий варіант для весілля у стилі Рустик або Ретро! Доповни дизайн декором зі сніжинок чи хвойного лісу, щоби підкреслити зимову тематику. 

Лісова акварель

Зимовий ліс – це неймовірно романтично і атмосферно, тож чому б не використати ці мотиви в офорлменні весільних запрошень? Дуже гарно виглядатиме ліс, намальований аквареллю: такий фон на запрошенні виглядатиме туманно і трохи загадково і точно приверне увагу ваших гостей.

Зіркове небо

Продолжаем тему романтики, загадочности и вдохновения природой :) Звездное небо и покрытые снегом деревья будут отличным фоном для ваших пригласительных на зимнюю свадьбу.

Замовити весільні запрошення ти можеш у спеціалістів з Каталогу YesYes!

Додатковий декор

За допомогою мотузки чи стрічок прикріпіть до конверту із запрошенням ялинкову гілочку. По-перше, це гарно і привертає увагу. По-друге, ялинковий аромат – ще одна можливість повзаємодіяти з увагою запрошених і налаштувати їх на потрібний настрій задовго до дати весілля.  

Дорогий смарагдовий

Благородний смарагдовий відтінок – чудове рішення для елегантного зимового весілля. Він чудово поєднується із золотом та охрою, тож додай ці кольори в дизайн запрошень. 

Крафт-картон

Крафт-картон замість білого паперу і мотузка замість стрічок – від таких запрошень віє чимось затишним, домашнім і дуже теплим :) Якщо така атмосфера для вас ближче, ніж помпезний шик, то починайте створювати потрібний настрій вже із запрошень. А як круто на крафті виглядає ефект снігу, для створення якого знадобиться лише біла фарба!

Відтінки бордового

Червоні, бордові відтінки і марсала чудово вписуються в оформлення зимового весілля. Вони створюють враження розкоші і тепла. Запрошеня можна як повністю оформити в цій палітрі, так і використати її тільки для акцентів – наприклад, конверті та елементах декору на листі. 

Прозорий акрил

Якщо ви хочете елегантності і шику, то замість паперу використайте акрил для ваших запрошень на зимове весілля. По-перше, запрошення на такому матеріалі виглядатимуть незвично і дорого. А по-друге, завдяки прозорості вони краще впишуться в атмосферу зимового весілля – виглядає, ніби морозні візерунки на вікні. 

Незвична форма

А хто сказав, що весільні запрошення мають бути прямокутними? Для зимового весілля ідеально підійдуть прозорі запрошення з акрилу у формі сніжинки або уламку льда. Так ви точно виділитеся серед інших молодят вже за кілька місяців до свята!

Класична гама

Класичне зимове поєднання кольорів – червоний і зелений, немов ягоди горобини та ялинкове гілля. Якщо використаєш таку палітру, гості одразу підсвідомо налаштуються на зимову казку і розпочнуть занурення в атмосферу вашого весілля :)

Увага на конверт

Зробити запрошення на весілля унікальними може не тільки типографіка, але й декорований конверт. 

Стильна абстракція

Абстрактне тло, ефект мінералів і використання градієнту – чудові інструменти для створення стильних запрошень. 

Елегантний мінімалізм

Незалежно від сезону, мінімалізм і елегантність залишаються у тренді. Щоби зробити дизайн весільних запрошень більш цікавим, радимо зробити акцент на унікальні шрифти, розміщення і розмір тексту. Також дуже незвичайно виглядають монохромні лінійні ілюстрації. 

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ ТОП-15 популярних пісень, які не варто вмикати на весіллі
НАСТУПНА СТАТТЯ “Медовий місяць” завершився і стосунки стали нудними. Що робити?
Читайте також
Список гостей: 9 человек, которых можно смело вычеркнуть
Гості, запрошення
Список гостей: 9 человек, которых можно смело вычеркнуть
В якому порядку гості промовляють тости на весіллі?
Гості, запрошення
В якому порядку гості промовляють тости на весіллі?
Флористика на осінньому весіллі: які квіти використати восени?
Декор і флористика
Флористика на осінньому весіллі: які квіти використати восени?
Цвет свадьбы – сказочное Серебро
Стиль і колір весілля
Цвет свадьбы – сказочное Серебро
Каталог весільних послуг

Усі весільні спеціалісти, ресторани та салони

Дивись увесь Каталог

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу