Все статьи Гости, приглашения Запрошення на зимове весілля: ідеї і натхнення

Запрошення на зимове весілля: ідеї і натхнення

Створи казковий настрій задовго до зимового весілля, обравши унікальний дизайн запрошень. YesYes зібрав надихаючу добірку, яка допоможе тобі знайти ту саму ідею для зимових весільних запрошень. 

Американський стиль

У таких весільних запрошеннях акцент роблять на шрифтах і незвичному розміщенні тексту. Чудовий варіант для весілля у стилі Рустик або Ретро! Доповни дизайн декором зі сніжинок чи хвойного лісу, щоби підкреслити зимову тематику. 

Лісова акварель

Зимовий ліс – це неймовірно романтично і атмосферно, тож чому б не використати ці мотиви в офорлменні весільних запрошень? Дуже гарно виглядатиме ліс, намальований аквареллю: такий фон на запрошенні виглядатиме туманно і трохи загадково і точно приверне увагу ваших гостей.

Зіркове небо

Продолжаем тему романтики, загадочности и вдохновения природой :) Звездное небо и покрытые снегом деревья будут отличным фоном для ваших пригласительных на зимнюю свадьбу.

Замовити весільні запрошення ти можеш у спеціалістів з Каталогу YesYes!

Додатковий декор

За допомогою мотузки чи стрічок прикріпіть до конверту із запрошенням ялинкову гілочку. По-перше, це гарно і привертає увагу. По-друге, ялинковий аромат – ще одна можливість повзаємодіяти з увагою запрошених і налаштувати їх на потрібний настрій задовго до дати весілля.  

Дорогий смарагдовий

Благородний смарагдовий відтінок – чудове рішення для елегантного зимового весілля. Він чудово поєднується із золотом та охрою, тож додай ці кольори в дизайн запрошень. 

Крафт-картон

Крафт-картон замість білого паперу і мотузка замість стрічок – від таких запрошень віє чимось затишним, домашнім і дуже теплим :) Якщо така атмосфера для вас ближче, ніж помпезний шик, то починайте створювати потрібний настрій вже із запрошень. А як круто на крафті виглядає ефект снігу, для створення якого знадобиться лише біла фарба!

Відтінки бордового

Червоні, бордові відтінки і марсала чудово вписуються в оформлення зимового весілля. Вони створюють враження розкоші і тепла. Запрошеня можна як повністю оформити в цій палітрі, так і використати її тільки для акцентів – наприклад, конверті та елементах декору на листі. 

Прозорий акрил

Якщо ви хочете елегантності і шику, то замість паперу використайте акрил для ваших запрошень на зимове весілля. По-перше, запрошення на такому матеріалі виглядатимуть незвично і дорого. А по-друге, завдяки прозорості вони краще впишуться в атмосферу зимового весілля – виглядає, ніби морозні візерунки на вікні. 

Незвична форма

А хто сказав, що весільні запрошення мають бути прямокутними? Для зимового весілля ідеально підійдуть прозорі запрошення з акрилу у формі сніжинки або уламку льда. Так ви точно виділитеся серед інших молодят вже за кілька місяців до свята!

Класична гама

Класичне зимове поєднання кольорів – червоний і зелений, немов ягоди горобини та ялинкове гілля. Якщо використаєш таку палітру, гості одразу підсвідомо налаштуються на зимову казку і розпочнуть занурення в атмосферу вашого весілля :)

Увага на конверт

Зробити запрошення на весілля унікальними може не тільки типографіка, але й декорований конверт. 

Стильна абстракція

Абстрактне тло, ефект мінералів і використання градієнту – чудові інструменти для створення стильних запрошень. 

Елегантний мінімалізм

Незалежно від сезону, мінімалізм і елегантність залишаються у тренді. Щоби зробити дизайн весільних запрошень більш цікавим, радимо зробити акцент на унікальні шрифти, розміщення і розмір тексту. Також дуже незвичайно виглядають монохромні лінійні ілюстрації. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ ТОП-15 популярних пісень, які не варто вмикати на весіллі
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ “Медовий місяць” завершився і стосунки стали нудними. Що робити?
Читайте также
Что надеть гостям на свадьбу: цветовая палитра, праздничный дресс-код и другие нюансы
Гости, приглашения
Что надеть гостям на свадьбу: цветовая палитра, праздничный дресс-код и другие нюансы
Книга пожеланий – креативные идеи от YesYes
Гости, приглашения
Книга пожеланий – креативные идеи от YesYes
Весенняя свадьба: палитра, стиль и идеи
Советы и идеи от YesYes
Весенняя свадьба: палитра, стиль и идеи
10 рецептов освежающих коктейлей для твоей летней свадьбы
Еда, торты, кейтеринг
10 рецептов освежающих коктейлей для твоей летней свадьбы
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4202 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала