Все статьи Советы и идеи от YesYes ТОП-15 популярних пісень, які не варто вмикати на весіллі

ТОП-15 популярних пісень, які не варто вмикати на весіллі

Запальні загальновідомі пісні та романтичні балади – без них не обходиться жодне весілля. Але чи вслухувалася ти у тексти, які так часто лунають на святах? Ми підготували список з 15 треків, які не варто вмикати не весіллі через їх провокативний або недоречний зміст.  

Дисклеймер: якщо ви любите ці треки і хочете почути їх на своєму весіллі – то відкидайте будь-які поради і вмикайте те, що хочеться :) Ми лише надаємо рекомендації, але вони жодним чином не повинні вас обмежувати. 

Every Breath You Take – The Police

Спокійна, романтична і… лякаюча? “Кожен твій вдих, кожен твій крок, кожна порушена обіцянка – я буду спостерігати за тобою”, “З тих пір, як ти пішла, я був втрачений безповоротно”, “Хіба ти не бачиш, що ти моя?” – усі ці рядки навряд чи про здорові щасливі стосунки. Скоріше нагадує манію після болючого розставання і психічні порушення ліричного героя. 

I Will Always Love You – Уітні Хьюстон

Ніхто не сумнівається, що ви кохатимете один одного вічно. Але точно не треба робити це так, як оспівує Уітні Хьюстон, адже там мова йде про розрив стосунків: “Кисло-солодкі спогади, це все що я з собою забираю. Тож прощавай, будь ласка не плач. Ми обидва знаємо, що я не те, що тобі потрібно”. А ви – саме те, що один одному потрібно :) 

Make You Feel My Love – Адель

Адель продовжує тему болючих розривів з попереднього пункту, але йде ще далі – у пісні йдеться про повний розпач, депресію і жертовність через втрачене кохання. “Я зголоднію, впаду у розпач і сум, хитатимуся вулицею” – картина доволі жалісна, тож навряд ти захочеш асоціацій з ліричною героїнею, попри її готовність зробити заради кохання що завгодно.  

The Scientist – Coldplay

Класика сумних пісень :) Попри більш жвавий мотив (особливо у порівнянні з треком Адель), це все ще сповнений жалю твір про зіпсовані стосунки: “Нам так соромно розлучатися. Ніхто не казав, що це буде так складно. Ох, поверни мене до старту”. 

My Heart Will Go On – Селін Діон

Посилання на сльозливий Титанік зі спірною історією кохання не дуже доречне. А без асоціацій з Леонардо Ді Капріо, що прямує на дно океану, слухати Селін Діон не вийде у жодного з ваших гостей. І знову ж таки, пісня говорить про втрачене кохання, яке згадується щоночі у снах. 

Marry You – Бруно Марс

Попри прямолінійну назву, нічого спільного з традиційним весіллям ця пісня не має. Марс співає про спонтанне одруження через скуку та вплив алкоголю: “Це чудова ніч, ми шукаємо, яку б дурницю зробити. Здається, я хочу на тобі одружитися. Це у тебе особливий погляд чи лише вплив останнього коктейлю?”

I Will Survive – Глорія Гейнор

Так, цьому треку точно будуть підспівувати на танцполі :) Але текст суперечить самій ідеї весілля: “Я мала змусити тебе повернути ключі, якби знала, що ти повернешся і потурбуєш мене. Ну давай, виходь за двері, тому що тебе тут більше не чекають”.

Pumped Up Kicks – Foster The People

Легкий і нав’язливий мотив так і проситься до плейлисту для вечірки! І навіть про любов немає жодного слова. Хіба там може приховуватися підстава? Може! Текст посилається на стрільбу в американських школах і трагедію в Колумбайні. Впевнені, що це м’яко кажучи не найкращий варіант для весільної вечірки.

Rude – Magic!

Вся пісня присвячена тому, як хлопець йде наперекір батькам своєї коханої і одружується на ній без їхнього благословіння. Якщо вам пощастило вибудувати сприятливі стосунки між родинами, цей текст буде недоречним. Хоча мотив і справді приємний, якщо не вслухуватися :)

Love The Way You Lie – Емінем і Ріанна

Аб’юз, маніпуляції, фізичне насилля і прямі погрози вбити другу половинку – ось такий коктейль прихований за нав’язливим мотивом хіта від Ріанни та Емінема. Важкувато уявити танець у білій весільній сукні зі щасливою усмішкою під рядки  “Якщо вона спробує ще раз піти, я прив’яжу її до ліжка і підпалю дім”. 

Dear Future Husband – Меган Трейнор

“Після кожної сварки просто вибачись. Навіть якщо я була неправа. Ти знаєш, що я права завжди” – ну дуже дивні стратегії стосунків пропонує Меган Трейнор у цій пісні. Ми за здоровий підхід, тож не схвалюємо такі музичні “поради” на весіллі :)

You Don’t Own Me – Saygrace ft.G-Eazy

Жіноча незалежність від чужої думки і внутрішня свобода – це класна ідейна основа для пісні. Але на противагу цьому партнер ліричної героїні представляється дуже контролюючим і має проблеми зі власністю, тому від нього треба ледь не відбиватися: “Не намагайся мене змінити. Я тобі не належу. Не прив’язуй мене до себе, тому що я ніколи не залишусь”

Bad Romance – Lady Gaga

Леді Гага співає про порочний зв’язок, проблемні стосунки і тягу до них, а також натякає на трикутники: “Я хочу твою любов і помсту всіх твоїх коханок”. Ми впевнені, що ваші стосунки заслуговують набагато приємніших епітетів, тим паче в день створення вашої родини. 

I’m Not The Only One – Сем Сміт

Ввімкнути на весіллі пісню про подружню зраду і розлучення? Ну, ми б подумали ще раз :) “Ти і я, ми дали клятви. Я не можу повірити, що ти мене зрадила”. 

Single Ladies – Beyonce

Композиція, яка звучить ледь не на кожному весіллі під час кидання букету нареченої :) По-перше, радимо обрати більш оригінальний варіант. А по-друге, попіклуватися про почуття друзів, які ще не готові до такого кроку як одруження: у пісні це питання стає ледь не ультиматимом. Деякі з гостей разом із радістю за вас можуть відчувати певний дискомфорт щодо власного особистого життя (всі ми іноді відчуваємо це на весіллях), тож пропонуємо не нагнітати ситуацію плейлистом. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Як гостям одягнутися на весілля? 5 помилок, які варто уникнути
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Запрошення на зимове весілля: ідеї і натхнення
Читайте также
Як ускладнити роботу весільному фотографу: ТОП-10 помилок весільних фото
Советы и идеи от YesYes
Як ускладнити роботу весільному фотографу: ТОП-10 помилок весільних фото
Девичник: 12 новых идей от YesYes
Советы и идеи от YesYes
Девичник: 12 новых идей от YesYes
Як гостям одягнутися на весілля? 5 помилок, які варто уникнути
Гости, приглашения
Як гостям одягнутися на весілля? 5 помилок, які варто уникнути
Перелёт со свадебным платьем: только не волнуйся
Планирование и организация
Перелёт со свадебным платьем: только не волнуйся
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала