Зіркові весілля 2022

Життя не зупиняється, а кохання – тим паче. Ми пропустили багато новин з шоу-бізу і життя зірок, тож давай трошки попліткуємо, щоб відволіктися від важких новин. У цій статті YesYes розповість про найзнаковіші зіркові весілля 2022 року. 

Бен Аффлек і Дженіфер Лопес

Ця зіркова пара зробила другу спробу, і сподіваємося, вдалу :) Аффлек і Лопес вже були заручені 20 років тому, але розійшлися і поновили стосунки тільки у 2021 році, що ще раз доказує – справжнє кохання рано чи пізно наздожене, навіть попри помилки молодості. За три місяці до весілля Бен освідчився співачці, подарувавши обручку з зеленим діамантом у тому же стилі, що і на початку їхньої історії кохання. 

Пара таємно розписалася у Лас-Вегасі, відклавши пишне святкування на місяць. Саме ж пишне весілля за участі зіркових гостей пройшло у маєтку Аффлека у штаті Джорджія. Пара обрала класичний шикарний стиль свята у спеціально встановленому білому шатрі з великою кількістю білосніжних квітів та навіть білим роялем. Наречена обрала весільну сукню від Ralph Lauren. 

Свято було приватним, тож маємо лише фотографії від папараці у низькій якості, але розмах зрозумілий навіть з таких кадрів :)

Брітні Спірс і Сем Асгарі

Нарешті у житті Брітні почалася біла смуга, яку вона так заслуговує. 9 червня поп-діва зіграла весілля зі своїм коханим, фітнес-інструктором Семом Асгарі, з яким зустрічалася близько 6 років. Спірс відома гучними витівками і скандалами, тож від весілля очікували різного, але свято вийшло затишним і тихим – наскільки це можливо із сотнею гостей :) Хоча за зірковими мірками це дуже скромно. 

Весілля пройшло на віллі Брітні у Каліфорнії. Від інсайдерів видання People дізналося, що зірка виходила до вівтаря під пісню Преслі Can’t Help Falling In Love, а сукня нареченої була від модного будинку Версаче.  

Через складні стосунки, на весіллі не було батьків і сестри Брітні, проте завітав її брат і чимало зіркових гостей: Періс Хілтон із мамою Кеті, Селена Гомес, Мадонна, Донателла Версаче, Крістіна Агілера та інші. 

Проте без скандалів не обійшлося: весілля ледь не зірвав колишній чоловік Брітні, Джейсон Александер, який увірвався в будинок і почав вести трансляцію в Інстаграмі. На щастя, його вчасно зупинили охоронці.  

Жозефін Скрівер і Олександр Делеон

Наступна парочка теж не спішила з весіллям: з моменту освідчення до укладення шлюбу екс-моделі Victoria’s Secret Жозефін Скрівер та соліста американської групи The Cab Алекса Делеона пройшло 4 роки. Зустрічалися вони з 2013-го року. 

Гадаємо, момент пропозиції був незабутнім, адже Алекс постарався :) У 2018-му пара приїхала у Фінляндію подивитися на північне сяйво і посеред змерзлого озера під чарівним небом чоловік освідчився коханій. По-доброму заздримо такому романтичному моменту.

Весілля зіграли у Мексиці в Кабо-Сен-Лукас. Серед запрошених – лише найближчі друзі і родичі пари, а також коліжанки Жозефін. 

Ліндсі Лохан і Бадер Шаммас

У липні, на свій день народження, Ліндсі Лохан також зізналася підписникам, що уклала шлюб зі своїм обранцем, арабським фінансистом Бадером Шаммасом. Пара вирішила відкласти пишне святкування, хоча фанати очікували дійсно масштабної події. І не дивно: одна лише обручка, з якою Бадер зробив пропозицію коханій, коштувала більше 250 тисяч доларів. 

“Я найщасливіша жінка у світі, – поділилася Лохан в Інстаграм, – Він знайшов мене і побачив, що я потребую щастя і безтурботності. Я вражена, що тепер він мій чоловік, моє життя, все для мене. Кожна жінка має відчувати себе так кожен день”. 

Попри відкладене пишне весілля, пара виглядає дуже щасливою разом, тож нам залишається тільки порадіти за них :)  

Нікола Пельтц і Бруклін Бекхем

А ось хто дійсно порадував нас незвичайною розкішшю, то це наступна пара – донька американського мільярдера Нікола Пельтц і старший син зіркової пари Бекхемів, Бруклін Бекхем. Весілля тривало близько трьох днів, журнал Vogue запросили для освітлення події, а фотографом стала Енні Лейбовіц. 

Загальна вартість свята оцінюється в три мільйони фунтів. Також на фотографіях засвітилася розкішна обручка, ціна якої сягає половини вартості весілля! Саме святкування відбувалося за єврейськими традиціями, а проводив його особисто Девід Бекхем, батько нареченого.   

За час події наречена змінила три сукні, основна була від будинку Valentino і коштувала сто тисяч фунтів стерлінгів. Як бачимо, від послуг свекрові, дизайнерки Вікторії Бекхем, дівчина відмовилася. Стосунки родин взагалі виглядають натягнуто: через одруження, Бруклін переїхав до США і зовсім перестав навідуватись до батьків в Англії. Крім того, відомо про неприємні стосунки Ніколи із обраницею молодшого сина Бекхемів, на що не змогла повпливати навіть Вікторія попри докладені зусилля. 

І хоча союз Ніколи із Брукліном може і не влаштовувати певних членів впливових родин, перемагає усе одно кохання :)

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ 8 запитань, які потрібно проговорити з партнером після сварки
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Весільні келихи для молодят: варіанти на будь-який смак від YesYes
Читайте также
Чёрное свадебное платье – тренд или бред?
Советы и идеи от YesYes
Чёрное свадебное платье – тренд или бред?
6 справ, якими ви не повинні займатися на весіллі
Советы и идеи от YesYes
6 справ, якими ви не повинні займатися на весіллі
Тост на свадьбе за родителей: слова благодарности и любви
Советы и идеи от YesYes
Тост на свадьбе за родителей: слова благодарности и любви
Выездная свадебная церемония: частые ошибки и как их исправить
Планирование и организация
Выездная свадебная церемония: частые ошибки и как их исправить
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4201 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала