Все статьи Советы и идеи от YesYes Чим зайнятися з коханим при відключеннях світла?

Чим зайнятися з коханим при відключеннях світла?

Періодична відсутність електроенергії – нова реальність українців. Проте ми вже впоралися з такою кількістю жахливих проблем, що зможемо налаштувати життя і тепер! Ми впевнені, що і без електрики можна знайти собі заняття і отримувати задоволення. Тому YesYes підготував тобі список ідей, які допоможуть не тільки розважитися і скоротати час при відключеннях світла, але й провести ці години з користю для ваших стосунків з коханим. 

Як краще впоратися з віяловими (і незапланованими) відключеннями?

Прийміть ситуаціюПерший і важливий крок. Так, тепер це частина нашої реальності, тож треба до неї адаптуватися і спробувати отримувати насолоду від життя попри будь-які обставини. 

Плануйте гнучкіше. Жорсткий і продуманий графік більше не працює, адже відключення світла і повітряні тривоги не мають визначеного розкладу. Адаптуй планування своїх справ таким чином, щоби більшість пунктів можна було пересувати залежно від обставин. Це зменшить стрес і почуття провини через неможливість вкладатися у жорсткі намічені дедлайни через події, які від тебе не залежать. 

Підготуйте житло. Запасіться свічками, заряджайте павербенки вчасно, майте запас технічної води – чого ми це розказуємо? :) Впевнені, що ти читала ці обов’язкові поради у сотнях телеграм-каналів, тож знаєш рекомендації краще за нас. Порадимо тільки не нехтувати цими речами, адже вони можуть значно полегшити вам життя на цей період і зменшить стрес від відключення світла. 

Розробіть план. Обдумайте з партнером і поодинці, які хатні чи робочі справи ви можете робити без електрики і води, а також те, чим можна зайнятися у темні години. Можна підготувати собі неелектричні предмети для розваг завчасно: наприклад, купити збірку кросвордів, пазли або настільну гру. А більше ідей для дозвілля ми наведемо далі.  

Чим зайнятися з партнером, коли вимкнули світло?

Прогулянки

Якщо відключення відбулося вдень і за гарної погоди, час рушати на прогулянку. Пошукайте навкруги затишні дворики чи парки, пройдіться новими доріжками, змінивши звичний маршрут. Дослідіть місцевість, пошукайте кав’ярні, що працюють від генератора, поспостерігайте за життям оточуючих та й просто насолодіться повітрям і компанією один одного. Прогулянки стають набагато приємнішими, коли вам немає куди поспішати. 

Романтична вечеря

Так, “рятувати” розморожені вареники з картоплею – це також романтична вечеря, якщо ви при цьому запалите свічки :) Приготуйте разом вечерю з продуктів, які можуть швидко зіпсуватися без холодильника, а потім насолодіться повільною трапезою без Ютюбу та фільмів – лише за розмовами один з одним. 

Парні тренування

Спорт дарує нашому організму цілий гормональний коктейль, який піде лише на користь вашому моральному стану. А заняття у парі зроблять розминку веселішою! Займіться парною йогою, влаштуйте змагання, хто довше вистоїть у планці, або спробуйте вже сходити на парну пробіжку у парк. Після неї можна винагородити себе переможним тістечком :) Проте при виборі активності зважайте на те, чи буде вдома можливість прийняти гарячий душ в умовах відсутності електроенергії. 

Сумісна творчість 

Сумісне створення чого завгодно – потужний інструмент для прокачки будь-яких стосунків, в тому числі у парі. Якщо відключення електроенергії застало вас при денному світлі, а також ви встигли завчасно підготуватися, можна зробити разом щось творче. Намалюйте разом картину руками без застосування пензлів або спробуйте малювати по черзі, доповнюючи картини один одного. Зробіть жартівливу аплікацію з вирізок зі старих журналів чи газет. Та хоч влаштуйте показ мод, збираючи найдивніші луки з наявного одягу :) Головне – насолоджуватися процесом і один одним. 

Відверті розмови 

Через побутову метушню і величезний стрес через війну, ми можемо відчувати брак часу на задушевні розмови. Ну коли розмовляти про почуття, якщо стільки всього треба вирішити тут і зараз? Але відсутність електрики може надати таку можливість, хоч і вимушено. 

Якщо відчуваєте брак тем або просто не знаєте, з чого почати, можна скористатися опитувальником “36 запитань, щоби закохатися”. Взагалі це починалося з експерименту, де двоє незнайомих людей відповідали разом на ці питання по черзі, а після цього дивилися протягом кількох хвилин один одному в очі. Дослідження показало, що ці запитання допомагали відчути емоційну близькість і довіритися навіть незнайомій людині, але і парам, які вже довго разом, цей список допоможе стати ближче і поглибити свій зв’язок. Головне – бути готовими до діалогу, адже деякі теми доволі складні, і відповідати чесно. 

Мрії і плани

Зараз усі ми живемо у часи величезної невизначеності і руйнування планів. Але давай поглянемо на це з іншого боку: зараз є можливість розчистити старі цілі і уявлення про майбутнє, що стали неактуальними, передивитися свої цінності і мрії про подальше життя. Проговоріть це з коханим, як тепер вам уявляється щаслива картинка того, що буде після перемоги. Можливо, ви задумалися про подорожі, зміни у кар’єрі чи переглянули погляди на комфортний темп життя? А може просто з’явилося дике бажання завести собаку :)

Цей рік показав на жахливому прикладі, що можливо все. Але ж це працює не тільки в бік негативу, але й позитивних подій і змін, правда? Помрійте разом про нові щасливі часи, які щогодинно наближаються. 

Дитячі ігри

Давно давали волю внутрішній дитині? Час згадати, які розваги вам подобалися у дитинстві, і відтворити їх зараз. Хрестики-нулики, морський бій, хованки, навіть будівництво халабуди з ковдр і стільців! Також підійдуть різноманітні настільні ігри. Проте рекомендуємо завчасно вивчити правила, адже без світла розбиратися з інструкцією може бути проблематично :)

Окрім очевидних веселощів, такі дурниці можуть добре повпливати на загальний психологічний стан. Дитяча поведінка допомагає нервовій системі скинути напруження і на якийсь час відпустити контроль. Такий місточок до безтурботного дитинства сколихне приємні спогади і підніме настрій, а ще може наштовхнути на розмови про цей приємний етап життя, що зблизить вас із коханим ще більше.

Робота над розкутістю  

А тепер до дорослих ігор :) Затишна темрява і відсутність відволікаючих електронних гаджетів – чудова можливість приділити час один одному нікуди не поспішаючи. У такій романтичній і розслабленій атмосфері набагато простіше налаштуватися на інтимні теми, щоби вдосконалити сексуальне життя. Ви можете обговорити експерименти, які хотілося б спробувати, чи одразу перевірити деякі з них на практиці. 

Також можна завчасно, коли буде стабільне підключення до інтернету, підготувати фанти для пар. Такі ігри можуть як мінімум вас розважити і налаштувати на грайливий настрій, а може навіть привнести щось нове у ваші інтимні стосунки. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Каблучки з мінералами: 20 альтернатив діамантам. Частина 2
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Каблучки з мінералами: 20 альтернатив діамантам. Частина 1
Читайте также
8 вещей, которые нельзя делать после предложения руки и сердца
Советы и идеи от YesYes
8 вещей, которые нельзя делать после предложения руки и сердца
Свадебный день в подробностях – советы невестам
Советы и идеи от YesYes
Свадебный день в подробностях – советы невестам
Цвет свадьбы – космический Ультрафиолетовый
Цвет и стиль свадьбы
Цвет свадьбы – космический Ультрафиолетовый
Свадебные клятвы: никаких шаблонов, только искренность и любовь
Свадебные традиции
Свадебные клятвы: никаких шаблонов, только искренность и любовь
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4202 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала