Все статьи Образ жениха и невесты Манікюр для нареченої: 39 ідей для натхнення

Манікюр для нареченої: 39 ідей для натхнення

На весільних світлинах особлива увага буде прикута до твоїх рук – адже саме там опиниться заповітна обручка :) Читай нашу статтю для пошуку натхнення для весільного манікюру або щоб просто порадувати себе новим шикарним дизайном нігтиків. 

Патріотичний дизайн

Найперший і найголовніший тренд – це патріотичний дизайн. Це спосіб підкреслити свою приналежність до героїчного народу і ще раз висловити свою любов до рідної землі. Варіантів українського манікюру безмежна кількість: ти можеш зробити двоколірний дизайн, використати символіку та етнічні мотиви або просто зробити абстрактний манікюр у жовто-блакитній гамі. 

Квітковий візерунок

Флористичні мотиви ніяк не виходять з трендів, а лише трансформуються у нові цікаві інтерпретації. Зараз вартий уваги більш мінімалістичний квітковий дизайн з дещо “дитячими” і наївними мотивами. 

Натхнення небокраєм

Продовження тренду на дитячу безпосередність з попереднього пункту :) Хмаринки, зорі і місяць, сонечко виглядають ніби з кумедного малюнку. Чудовий вибір, якщо хочеш підкреслити свою юність і романтичну чутливість. 

Яскравіше за діаманти

А це вже вибір для тих, хто полюбляє виглядати розкішно. Імітація сяючого дорогоцінного каміння на нігтях виглядає дорого і привертатиме немало уваги. 

Азіатський дизайн

Новий східний тренд у нейл-арті – об’ємні і незвичайні елементи декору: наприклад, желейні ведмедики, метелики, бантики. Все це доповнюється блискітками, голографічним покриттям або пастельними відтінками. Вибір для тих, хто полюбляє експериментувати і пробувати нові тренди. Головне, щоб з таким об’ємним декором налізла обручка :)

Анімалістичні мотиви

І хто сказав, що наречені мають бути тільки ніжними принцесами з ідеальним нюдом? Не ховай внутрішню тигрицю і пристрасну натуру, якщо це твоє справжнє “Я”! Щоби дотриматися балансу, радимо зробити анімалістичні акценти, наприклад, у поєднанні з френчем. Так “леопард” виглядатиме більш вишукано. 

Золото – завжди хороша ідея

Розкішна класика і безпрограшний вибір! Використовуй золоті акценти глітером, полоскою френчу або забий на умовності і зроби тотал-голд дизайн. Чудово виглядатиме на засмаглій шкірі. 

Елегантний мармур

Мармуровий манікюр вже довго не виходить з фаворитів, проте дещо змінюється. Зараз майстри радять робити такий дизайн менш насиченим і контрастним. Цікавості може додати золота фольга або краплинка глітеру.   

Мінімалістичний шик

Якщо любиш ненав’язливий манікюр, то радимо обрати спокійний нюд з легкими штрихами прикрашання: наприклад, тоненька смужка глітеру, охайні камінці або кольорові смужки зроблять нігтики цікавишими, але не привертатимуть забагато уваги. 

Ідеальні відблиски

Ще один спосіб вишукано збагатити нюдове покриття – використання втирок. Вони допоможуть імітувати ефект перлин і додадуть красивих переливів манікюру.  

Тотальне сяйво

Не любиш напівтонів? Тоді повний вперед – багато блиску не буває, особливо у такий день! 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Як зробити виїзну церемонію дешевше?
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Як зберегти стосунки з коханим і родиною: поради проти конфліктів
Читайте также
Свадебные платья в стиле Бохо: фотоподборка от YesYes
Образ жениха и невесты
Свадебные платья в стиле Бохо: фотоподборка от YesYes
Костюм жениха по типу фигуры: тонкости правильного выбора
Образ жениха и невесты
Костюм жениха по типу фигуры: тонкости правильного выбора
6 справ, якими ви не повинні займатися на весіллі
Советы и идеи от YesYes
6 справ, якими ви не повинні займатися на весіллі
Тренди весільної флористики: що буде популярним у 2024 році?
Декор и флористика
Тренди весільної флористики: що буде популярним у 2024 році?
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4202 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала