Все статьи Советы и идеи от YesYes Добірка захоплюючих книг для холодних вечорів

Добірка захоплюючих книг для холодних вечорів

До весни ще далеко, тож зайвий раз здійснювати подвиг і вилазити з-під ковдри не хочеться :) Аби ти не засумувала в очікуванні теплих сонячних днів, підготували для тебе список захоплюючих книг на будь-який смак. Тож скоріш заварюй чай, читай анотації і обирай, в який світ пірнути найближчими вечорами!  

“Один за одним”, Рут Веа

Захоплюючий детектив-триллер у дусі Агати Крісті. Шикарне відірване від світу шале у французьких Альпах, корпоратив успішного технологічного стартапу, дороге ігристе у блискучих келихах і тріскотіння вогню. Що б могло піти не так? Проте вже на другий день під час спуску на лижах стається нещасний випадок, і вже ніхто не почувається у безпеці, адже ділити готель доводиться з невідомим вбивцею.  

“Клара і Сонце”, Кадзуо Ісігуро

Унікальний роман-антиутопія з незвичайним оповідачем – історію ми спостерігаємо очима Клари, дівчини-роботки. Чудовий матеріал для роздумів, якщо тебе цікавлять питання штучного інтелекту, неповторності людської душі та пошуку сенсу кохання в епоху цифровізації та холодних алгоритмів. 

“Драбина”, Євгенія Кузнєцова

Чи достатньо купити будинок в 4 тисячах кілометрів від родини, аби нарешті жити самостійно і по своїх правилах? Війна доводить, що ні. Рятуючись від вторгнення, величезна і різнобарвна сім’я Толіка їде до нього. Побутові конфлікти, туга за домом, тінь війни, від якої не втекти навіть за край землі, і запах домашніх помідорів.

“Сім чоловіків Евелін Г’юґо”, Тейлор Дженкінс Рід

Молода журналістка отримує пропозицію від легенди кіно – Евелін Г’юґо готова вперше розповісти історію свого життя для біографії, що точно стане бестселлером. Діва Голлівуду минулого сторіччя зводила публіку з розуму своїми незабутніми ролями, але більше інтересу викликало лише її насичене особисте життя. Чому Евелін довірила цю історію невідомій журналістці та кого ж у своєму житті вона кохала по-справжньому?

“За Перекопом є земля”, Анастасія Левкова

Володарка величезного списку номінацій, ця книга є справжнім путівником, що допоможе зрозуміти Крим у всіх його тонкощах та хитросплетіннях культур. Разом з героями ми проходимо шлях від 90-х років до самої окупації 2014-го, періодично занурюючись у старовинну ретроспективу. Все, що варто зрозуміти, аби одного разу повернути і не втрачати ніколи. 

“Четверте крило”, Ребекка Яррос

Якщо ти скучила за захопливим young-adult фентезі і хочеш порадувати внутрішнього підлітка, то це саме та книга. Закрита школа з суворими правилами, величні дракони, боротьба за свободу від політичних таємниць і, звісно ж, палке кохання. Вайолет, тендітна закохана у книжки дівчина, за наказом матері вимушена відправитися на навчання в елітний військовий корпус, аби одного дня стати наїзницею дракона і рушити на захист держави. Але перед цим треба вижити у місці, де ледь не кожен третій учень мріє про смерть Вайолет через вчинки її родини.    

“Місто дівчат”, Елізабет Ґілберт

Новий хіт від авторки культової книги “Їсти, молитися, кохати”. Жіноча свобода, право жити своє життя, сміливість і кохання в декораціях Нью-Йорку 1940-го року. Дев’ятнадцятирічна Вівіан вилітає з коледжу та, відправившись до тітки, потрапляє у вирій справжнього богемного життя. Проте хоча зіркові знайомства, алкоголь і театр запаморочують голову, одного разу доведеться повернутися до непривітної реальності. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Як не дозволити технологіям і гаджетам зіпсувати стосунки?
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ 5 «проблем», які є нормальними у здорових стосунках
Читайте также
Лаванда, шалфей, базилик? Делимся рецептом букета невесты с травами
Советы и идеи от YesYes
Лаванда, шалфей, базилик? Делимся рецептом букета невесты с травами
Признаки того, что нужно взять паузу в свадебной подготовке
Советы и идеи от YesYes
Признаки того, что нужно взять паузу в свадебной подготовке
Дети молодоженов на свадьбе: что нужно предусмотреть?
Планирование и организация
Дети молодоженов на свадьбе: что нужно предусмотреть?
Свадьба в пятницу: что нужно учесть?
Планирование и организация
Свадьба в пятницу: что нужно учесть?
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала