Все статьи Советы и идеи от YesYes Кольоровий дим на весіллі: як використати правильно?

Кольоровий дим на весіллі: як використати правильно?

Переглядаючи весільні добірки в Пінтерест, неможливо не зупинятися на яскравих фото з кольоровим димом. Рука так і тягнеться використати його і на своєму весіллі, проте не все так просто – є кілька нюансів, які необхідно врахувати, якщо хочете отримати яскраві враження, а не історію про факап. YesYes у цій статті розповість про всі тонкощі, як використати кольоровий дим у ваших фото. 

Чому варто використати кольоровий дим не весіллі?

Це найпростіший спосіб додати яскравий вибух кольорів на короткий проміжок часу. Саме те що треба, аби закарбувати веселий, грайливий момент і порадувати свою внутрішню дитину. Ще й не за всі гроші світу :) Кольорові шашки набагато дешевші та простіші у використанні, ніж професійні піротехнічні установки, які потребують знань, підготовки та певних ресурсів локації. 

Переваги кольорового диму: 

Безпечність. Кольорові шашки безпечні для здоров’я, не горять і не створюють вибухову хвилю. 

Широка палітра. Варіантів кольорів – безліч, тож ви можете обрати саме той, що впишеться в особливості локації і дизайн-концепції вашого весілля. 

Приховують недоліки. Кольорові шашки можуть добре замаскувати фон на фото, якщо ви змушені фотографуватися в не дуже мальовничій локації. 

Як використовувати кольоровий дим на весіллі

Для початку важливо уточнити у менеджера вашої весільної локації, чи можна використовувати кольорові шашки на їхній території. Якщо так – чудово, існує безліч варіантів використання для весільної фотосесії :) 

По-перше, чітко розплануйте таймінг. Кольоровий дим буде в повітрі недовго, від 60 до 90 секунд, тож варто грамотно розпорядитися часом. Подумайте, які саме моменти ви хочете додатково підкреслити кольоровими шашками. Буде класно використати їх під час вашого першого поцілунку на церемонії, при появі на банкетній локації, під час першого танцю. 

Під час фотосесії кольорові шашки краще за все відіграють під час зйомки з гостями або у портретних фото. 

Заходи безпеки при використанні кольорового диму на весіллі

Найголовніше, на що варто зважати, коли плануєш використовувати димові шашки на весіллі, – це безпека. Якими б безневинними не здавалися, вони все ж підпадають під категорію піротехнічних пристроїв, на ряду з феєрверками. 

Дуже важливо чітко розуміти, як працюють димові шашки та як користуватися ними безпечно. Проконсультуйтеся зі спеціалістами, які знають правила користування та вже мають досвід роботи з ними. Ми розповімо про кілька моментів, які треба брати до уваги: 

Простір. Впевніться, що використовуватимете димові шашки лише на відкритій локації з достатньою кількістю простору. В закритих приміщеннях тестувати їх точно не варто. 

Погодні умови. Сильний вітер точно може зіпсувати ваші кадри, розносячи дим занадто швидко, тож часу на вдалі фото буде ще менше. 

Дихання. Краще не залишатися всередині кольорової хмари занадто довго, аби не надихатися димом. До того ж, аромат від шашок не назвеш приємним :) 

Прибирання. Важливо назначити відповідальну особу, яка займеться прибиранням наслідків після того, як шашки будуть використані. 

Як і будь-який піротехнічний продукт, димові шашки потребують обережності під час використання. Але ж ти хочеш гарну весільну фотосесію? Якщо так – навіть не сумнівайся! Кольоровий дим допоможе створити чудові фото та відеокадри, які запам'ятаються на все життя!

Щоб уникнути казусних ситуацій, заздалегідь підберіть кольори та інтенсивність димової завіси. Разом із фотографом придумайте сценарій зйомки – так ви збережете дорогоцінний час, коли шашка вже буде в дії. Як ми вже писали вище, фотосесія з кольоровим димом – зоряний час для вашого фотографа! Вибирайте фахівця, щоб не розчаруватися в результаті. Найкращі фахівці цієї творчої індустрії чекають на тебе в нашому Каталозі!

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Тренди педикюру 2023: для наречених і не тільки
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Ти точно це робиш: 5 літніх загроз обручкам
Читайте также
Беременная невеста: как справиться с двойным счастьем
Советы и идеи от YesYes
Беременная невеста: как справиться с двойным счастьем
Помилки, яких припускаються усі наречені
Советы и идеи от YesYes
Помилки, яких припускаються усі наречені
Зірки знають відповідь: весільна естетика знаків зодіаку
Советы и идеи от YesYes
Зірки знають відповідь: весільна естетика знаків зодіаку
Цвет свадьбы – сказочное Серебро
Цвет и стиль свадьбы
Цвет свадьбы – сказочное Серебро
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала