Все статьи Образ жениха и невесты Образ нареченої на будь-який бюджет. Частина 1: 3500 грн

Образ нареченої на будь-який бюджет. Частина 1: 3500 грн

Образ нареченої у всі часи – це найбільш обговорювана та важлива частина весільної церемонії. Саме на сукню, взуття та аксесуари кожна наречена ладна витратити і весь свій вільний час на пошуки, і все що є на банківському рахунку (своєму, батьків, нареченого та батьків нареченого). 

Та що робити, якщо обмаль і часу, і нуликів у бюджеті? Дочитати цю статтю до кінця. YesYes запросив Дар’ю Кущеву, професійну  персональну стилістку, зібрати різноманітні образи на різний стиль та гаманець. Ти не тільки отримаєш стилістичні поради, а й конкретні добірки речей з цінами і посиланнями на магазини :) 

Найактуальніші весільні фасони сезону 2022/23 

Для початку пропоную розібратися із головними трендами сезону та у яких українських брендів можна їх знайти. Одним з таких актуальних елементів у вашій сукні може стати бант, який знову повернувся до моди. Витончений приклад такої сукні із розкішним бантом знайшла для вас у «Eva Lendel». Ще у цього бренду є моделі із об’ємними рукавами, що також безумовний тренд. До того ж третім попаданням у тренди стане ще один варіант весільної сукні із мереживним закритим верхом та довгими рукавами у вікторіанському стилі. 

Ще одне трендове рішення – квітчаста аплікація – було помічено у сукні нової колекції шоуруму «Slanovskiy». Інші цікаві варіанти ви також зможете там знайти, а особливу увагу приділіть аксесуарам: наприклад, чорні рукавички. Додавати саме чорні елементи до білосніжної сукні – це безумовний тренд 2022/23. 

Активне посилання: весільний салон «Slanovsky»

Якщо прагнете знайти  трендову сукню, то зверніть увагу на квадратне декольте, об’ємні бальні варіанти без бретельок та сукні зі шлейфами. 

А тепер переходимо до конкретики – образи нареченої до 3500 грн.

Мінімалізм та практичність

Хто сказав, що весільна сукня має коштувати дорожче 2 тисяч гривень, а одягти її після церемонії вже неможливо? Якщо ви, як і я, обираєте лише ті речі, які можна стилізувати по-різному та одягати декілька (десятків) разів, то для вас в мене декілька варіантів у бюджетному діапазоні до 3500 гривень. 

Вишуканий образ

Корсетна сукня бюстьє від «Gepur» ідеально підійде для тихої весільної церемонії із розписом. У такому вбранні ви точно зможете виглядати розкішно на фотосесії та промовити обітниці найкращому чоловікові на світі. Такий фасон буде вдалим для спекотної погоди та ідеальним майже для всіх типів фігури, окрім випадків із плечима значно ширшими за стегна. 

Активні посилання на речі: сукняфатавзуття

Якщо вашій фігурі не личить фасон бюстьє чи сезон весілля не занадто теплий, то оберіть атласну сукню із довгими рукавами від «Brandhall» (пасує і дівчатам Plus size). Доповнимо сукню зручними босоніжками на невисоких підборах із актуальним квадратним носом та елегантними зав’язками на нозі у білому кольорі – самі такі знайшла для вас у «Swawilla Store». А також коротким вельоном трохи нижче плечей, за бажанням. Аби додати образу патріотичних ноток пропоную придбати гумку-хустку від «Gepur» з колекції «Хоробра», яку можна пов’язати у волосся, на руку або обгорнути нею весільний букет. 

Активні посилання на речі: сукнягумка-стрічкавзуття

Актуальне ретро 

Надихаючись образами наречених минулих десятиліть, які обирали ошатні, але скромні сукні без обтягування фігури, натрапила на ідеальний варіант вінтажного вбрання у «Swawila store». Сукня у довжині максі (може бути міді на вас, якщо ваш зріст більший за 170 см) з активними рукавами виглядає святково та стильно. Такий настрій нагадав мені весільний образ принцеси Бєатріс, тож пропоную тут обрати розпущене волосся та легкі романтичні кучері. У зачіску можна додати святкові прикраси, наприклад гілочку від «Skrynya». Продовжувати романтичний настрій можна підборами з попереднього образу, або ризикнути та стилізувати сукню у сучасних тенденціях, додавши великі кросівки, які також можна знайти у «Swawila store». Така стилізація зі спортивними кросівками нагадує мені образ головної героїні з фільму «Батько нареченої». Який референс обрати  – вирішувати тільки вам. 

Активні посилання на речі: сукняприкрасавзуття

Жіночність, сміливість та брутальність 

Якщо вашу фігуру частіше описують як «найменша та найтендітніша у світі», тобто ви маєте невеликий зріст та не дуже об’ємні груди, то зверніть увагу на цю надзвичайну знахідку від «Mocko». Додати до такої краси можна хіба що брутальності високими чоботами у чорному кольорі або кольорі хакі, які я знайшла у «Pavi shoes». На завершення окрім вельона, який тут може бути достатньо довгим, аж додолу, варто додати жакет з чоловічого плеча, яким зможете підкреслити і виділити тендітну жіночність образу різким контрастом. Можете не купувати окремий, а просто зняти з нареченого :) Додати кольору може гумка-хустка з колекції «Незалежна» від «Gepur», яку можна використати для низького хвоста, що буде пасувати ідеально. 

Активні посилання на речі: сукнявзуття

Якщо ваша фігура не відповідає характеристиці “маленькі об’єми грудей та низький зріст”, але поєднання жіночності та брутальності близьке, то замінити сукню і жакет можна костюмом із короткою спідницею та піджаком від «Devari». Одягати його на голе тіло та також поєднувати із високими чоботами та низьким хвостом.  

Активні посилання на речі: костюмгумка-хусткавзуття

У наступній частині розберемо більш дорогі, але не менш функціональні образи. Вже незабаром :)

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Як зберегти стосунки на відстані? 7 порад
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Як зробити виїзну церемонію дешевше?
Читайте также
Свадебная причёска: от красивых фото к воплощению в жизнь
Образ жениха и невесты
Свадебная причёска: от красивых фото к воплощению в жизнь
Образ жениха: подборка идей костюмов на свадьбу
Образ жениха и невесты
Образ жениха: подборка идей костюмов на свадьбу
Свадьба в стиле Шебби Шик: тренды, идеи по декору и советы от YesYes
Цвет и стиль свадьбы
Свадьба в стиле Шебби Шик: тренды, идеи по декору и советы от YesYes
Выбор свадебного платья по типу фигуры – советы от экспертов YesYes
Образ жениха и невесты
Выбор свадебного платья по типу фигуры – советы от экспертов YesYes
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала