Все статьи Советы и идеи от YesYes Шкідливі поради: як зіпсувати весільні образи наречених

Шкідливі поради: як зіпсувати весільні образи наречених

Ми часто розповідаємо, як зробити ваші весільні образи ідеальними саме для вас. Для цього в нас є аж окрема рубрика :) Але сьогодні YesYes зібрав найбільш шкідливі поради, які тільки може почути наречена стосовно образу для весілля. Читай уважно і роби навпаки!

Якнайшвидше купуй сукню

Як тільки ти отримала пропозицію руки і серця, одразу записуйся на примірки до весільних салонів. Це ж головна і найприємніша справа у підготовці до весілля, чого зволікати? Після покупки, вважай, вже половина справ зроблена. 

Не треба перед цим визначатися зі стилістикою весілля, місцем і навіть датою – хіба літні та зимові образи можуть кардинально відрізнятися? Це просто відмовки, щоб розтягнути весільну підготовку. 

Обрати ідеальну сукню – це легко і швидко

Якщо ж хочеш залишити вибір весільної сукні на десерт, це теж не проблема: можна йти до салону за тиждень до визначеної дати свята. Треба просто зайти до салону, що найближчий до твого дому, і за годинку ти знайдеш потрібний варіант. Якщо там нічого не припаде до душі, просто купуй те, що найбільше розхвалюють консультанти. Тобі та сукня на один раз, можна і потерпіти, навіть якщо не дуже подобається. 

Нареченому підійде костюм з випускного

З нареченим все взагалі просто: в нього ж був колись випускний зі школи? От хай його мама знайде той костюм на антресолях і гарненько попрасує. Якщо рукава вже закороткі, то можна їх підкотити чи просто зняти піджак. А короткі штани – то взагалі тренд! 

Нареченого взагалі не треба питати, як він хоче виглядати

Взагалі не починай тему одягу з майбутнім чоловіком, він все одно нічого в тому не тямить. А то ще почне пропонувати якісь дурні ідеї: то краватку у клітинку він не хоче, то кросівки надумає взути, то образ йому давай менш формальний, бо у фраці некомфортно. Це твоє свято, тож хай терпить мовчки, ти краще знаєш, як він має виглядати. 

Сукня може бути тільки білою, довгою і пишною

Ніяких експериментів, ти ж не на Хеловін зібралася, щоб кольорову весільну сукню міряти! Всі знають, що наречена має одягати ідеально білу сукню принцеси, щоби виглядати як величезний тортик. Весь цей мінімалізм, асиметричний крій та кольори – то просто дурість для інших свят. Як гості зрозуміють, хто тут наречена, без білої пишної сукні?

Зачіску і макіяж можна зробити самостійно. Максимум – попросити подружку

Ти і так щодня робиш макіяж, що там складного у мейкапі для весілля? Навіть якщо у повсякденному житті ти не користуєшся косметикою, то кілька туторіалів на Ютюбі зроблять з тебе б’юті-гуру, тож не треба витрачати гроші на якихось візажистів. Хочеш зробити добре – зроби сама! Те саме стосується і зачіски. Просто налий побільше лаку, щоб волосся добре трималося. 

Комфорт неважливий, це всього на один день

Сукня заважка, підбори ламають ноги, а в корсеті важко дихати? А ти що хотіла, дорогенька? Краса потребує жертв, в основному від тебе самої. Тобі доведеться пробути в цьому образі лише якихось годин 12-14, тож можна і потерпіти. Тому навіть не думай обирати зручність замість розкоші, інакше виглядатимеш надто щасливою на фотографіях. 

Чим більше нових процедур – тим краще! 

Перед весіллям потрібно почистити пір’ячко так, як ти не робила цього ніколи. Тому терміново пірнай у гугл, аби знайти найновіші і найтрендовіші процедури у світі краси і косметології. Новий пілінг за три дні до весілля? Обов’язково! Солярій, гіалуронка у губи та незвичний спосіб депіляції? Супер. Не забудь ще пофарбуватися у новий колір та зробити нову стрижку. До речі, свого візажиста і парикмахера, якщо ж вирішила їх замовити, можеш не попереджати – розберуться в день весілля. 

Обов’язково треба схуднути

У кожної завжди знайдуться 2-3 кіло, яких треба позбутися. А якщо це напередодні весілля – то всі 5! Тому перед омріяною датою переходь на огірки та воду і побільше тренуйся, аби всіх вразити ідеальною фігурою. Синці під очима і проблемну шкіру через таке харчування тоналкою замаже візажист, а з нещасними голодними очима розбереться фотограф у фотошопі. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ До чого треба бути готовою під час весільної підготовки? 7 неочевидних речей, про які варто нагадати
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Післявесільний сум: що це таке і як його подолати
Читайте также
Ранок нареченої: поради і плейлист від YesYes
Советы и идеи от YesYes
Ранок нареченої: поради і плейлист від YesYes
Дети на свадьбе: секреты от слёз и истерик
Советы и идеи от YesYes
Дети на свадьбе: секреты от слёз и истерик
Одружуватися не можна чекати: чи варто зараз розписуватися і святкувати весілля?
Советы и идеи от YesYes
Одружуватися не можна чекати: чи варто зараз розписуватися і святкувати весілля?
10 советов, как выбрать идеальные свадебные туфли
Советы и идеи от YesYes
10 советов, как выбрать идеальные свадебные туфли
Каталог свадебных услуг

Все свадебные специалисты, рестораны и салоны

Смотри весь Каталог

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала