Все статьи Советы и идеи от YesYes ТОП-10 помилок, яких має уникати наречений

ТОП-10 помилок, яких має уникати наречений

YesYes підготував список помилок, яких припускаються чоловіки перед весіллям, та поради, як їх уникнути. Надсилай своєму нареченому, аби ваша підготовка і сам важливий день пройшли ідеально!

Помилка №1. Уникати весільної підготовки

Якщо твоя половинка поринула у передвесільні справи, це не привід самоусуватися від цього процесу десь у барі з друзями :) Проявляй свою залученість – все ж таки це ваше спільне свято. Спитай, чим можеш допомогти: наприклад, прорахунки бюджету, домовленості про технічне обладнання і трансфери можуть здатися для тебе більш зрозумілими, ніж питання декору чи концептуального меню. 

Помилка №2. Говорити “Мені все одно”

Ця фраза має стати табу на час весільної підготовки. Особливо, якщо твоя обраниця дуже серйозно ставиться до майбутнього весілля. А якщо вона скинула тобі цю статтю – ставлення у неї точно серйозне :)

Така відповідь може дуже образити наречену і навіть призвести до сварки. Тому навіть якщо питання для тебе дійсно непринципове, приклади трохи зусиль і поділися своєю думкою. 

Помилка №3. Планувати забагато сюрпризів

Романтичний порив здивувати свою другу половинку – це чудово, але важливо дотримуватися міри. У такий відповідальний день набагато краще відкрито поговорити з нареченою про свої плани і бажання, аніж просто йти і робити це без розмов. 

Помилка №4. Не дотримуватися бюджету

Звісно, який закоханий чоловік зможе відмовити майбутній дружині у замовленні найдорожчого сорту троянд для весільної арки, крафтових запрошень і дизайнерській сукні з останньої колекції? :) На початку весільної підготовки у стані ейфорії вам захочеться погоджуватися буквально на кожну організаційну пропозицію, але наполегливо рекомендуємо: спочатку детально прораховуємо бюджет і визначаємо пріоритети, а лише потім – укладаємо угоди. 

На щастя, YesYes має безліч порад щодо планування весільного бюджету! Почніть зі статті "Весільний бюджет: головні помилки".

Помилка №5. Не зустрічатися з підрядниками

По-перше, гонорари фотографа, відеографа, ведучого та інших спеціалістів – це величезна частина вашого бюджету. А по-друге, від якості роботи цих людей залежить атмосфера на весіллі, а також спогади про нього. Саме тому радимо не пропускати зустрічі з ними під час підготовки до свята, аби налагодити контакт і бути впевненим у результаті. 

Помилка №6. Порушувати кордони на парубоцькому вечорі

На щастя, стереотип про обов’язковий парубоцький вечір у стриптиз-клубах відходить у минуле. Але не буде зайвим нагадати, що куди б не зайшло святкування “останніх днів на свободі”, воно не повинно зневажати твою майбутню дружину і вашу зовсім юну родину. 

Помилка №7. Прокинутися з похміллям

Продовжуємо тему святкувань напередодні весілля неприємними наслідками. Ніхто не застрахований від важкого похмілля після гучного вечора, але псувати такий важливий день подібними станами – погане рішення. Іноді під час святкування важко розрахувати доречну дозу алкоголю, тож пропонуємо просте і елегантне рішення: влаштовувати парубоцький вечір хоча б за 2-3 дні до самого весілля. 

Таким чином не доведеться переривати вечірку на найцікавішому, а до дня Х всі учасники встигнуть привести себе до ладу. 

Помилка №8. Не проводити напередодні розмову з друзями

Так-так, це твої близькі друзі і вони бажають вам якнайкращого святкування. Але не всі ваші внутрішні жарти і приколи можуть бути доречними на святі, де будуть присутні батьки і родичі другої половинки. Проговоріть межі і табу, аби на куражі веселощів не виникло дискомфортних ситуацій. 

Помилка №9. Не приділяти достатньо часу коханій на весіллі

Здавалося б, як на весіллі можна приділити замало часу і уваги своїй новоспеченій дружині? Але це трапляється не так рідко, як може здатися :) Звісно, головні події дня будуть навколо вас двох, але не забувай бути уважним і чуйним: питай про самопочуття і емоції коханої, не зникай надовго з друзями чи родичами, а також не забудь “вкрасти” наречену з банкету на півгодинки, аби провести трохи часу наодинці і розділити враження. 

Особливу увагу варто приділити обраниці, якщо станеться якийсь форс-мажор: постарайся якнайшвидше передати комусь відповідальність за вирішення проблеми, а сам емоційно підтримай наречену. 

Помилка №10. Не підготувати обітницю

Не варто розраховувати на свою природну красномовність у такий відповідальний день :) Навіть душа компаній з підвішеним язиком може рознервуватися від великої уваги і ексклюзивності моменту. Що вже й казати про менш екстравертних і комунікабельних чоловіків!

Ми наполегливо радимо завчасно підготувати текст обітниці у спокійній обстановці, кілька разів потренуватися і роздрукувати текст промови на гарній листівці. Так ти точно будеш впевнений, що важливий момент не буде зіпсований недолугими паузами чи недоречними жартами через хвилювання. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ Весілля і соцмережі: поради для молодят
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Весільні торти: ТОП-5 трендів 2023 року
Читайте также
Як підтримати себе під час війни? Психологічні поради
Советы и идеи от YesYes
Як підтримати себе під час війни? Психологічні поради
Активные родители и свадебная подготовка: как взаимодействовать и решать спорные вопросы?
Советы и идеи от YesYes
Активные родители и свадебная подготовка: как взаимодействовать и решать спорные вопросы?
Стиль свадьбы – королевский! Или свадебные тренды, заимствованные у Принца Гарри и Меган Маркл
Цвет и стиль свадьбы
Стиль свадьбы – королевский! Или свадебные тренды, заимствованные у Принца Гарри и Меган Маркл
Как искать свадебных специалистов: 3 эффективных способа
Советы и идеи от YesYes
Как искать свадебных специалистов: 3 эффективных способа
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4203 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала