Усі статті Поради та ідеї від YesYes Весілля і соцмережі: поради для молодят

Весілля і соцмережі: поради для молодят

Соціальні мережі міцно зайняли важливе місце у житті багатьох із нас, і сперечатися з цим немає сенсу. Але крім величезної користі вони можуть приносити і чимало негативу. У цій статті YesYes поділиться порадами, як не дозволити соцмережам ускладнити вашу весільну підготовку та зіпсувати враження про весілля.

Повідомляй важливі новини особисто

Нарешті ти одержала заповітну пропозицію і все було як у казці: ніжно, романтично і так незабутньо. Звичайно, хочеться одразу розповісти про це всьому світу! Рука так і тягнеться сфотографувати обручку і поділитися цим з усіма підписниками в Інстаграмі :)

Але спочатку подумай про найрідніших: навряд чи мама зрадіє, що користувач Ноготочки_Дніпро_873 дізнався про таку важливу подію раніше за неї. Розкажіть новину рідним хоча б за допомогою дзвінка чи смс і лише після цього діліться емоціями у соціальних мережах. До речі, після обдзвону сім'ї та подружок та пошуку ідеального ракурсу для фотографії кільця не забудь про нареченого :) Вам напевно потрібно прожити ці важливі почуття вдвох, решта світу зачекає.

Залишай інтимні деталі за кадром

Поки ніхто не бачив твоєї весільної сукні, головний герой усіх обговорень – це обручка. Ми не відмовляємо тебе від мільйона фотографій прикраси у всіх ракурсах, і навіть готові поділитися ідеями як красиво сфотографувати обручку :) Але радимо утриматися від зайвих подробиць: наприклад, зовсім необов'язково розповідати незнайомцям із соцмереж про ціну кільця і кількість каратів.

Ця ж порада стосується і розповідей про те, як саме наречений зробив тобі пропозицію. Загальна інформація може бути дуже захоплюючою, але деякі дуже особисті слова краще залишити для вас двох або найближчих людей.

Твій стан – це пріоритет

Соцмережі можуть дуже допомогти при весільній підготовці. Тут на тебе чекає тонна натхнення, ідей для весілля, порад із планування та досвід інших наречених. Але передозування цією інформацією може змусити голову просто закипати.

Найнебезпечніше – це нескінченне поле для порівнянь. Якщо твоя стрічка заповнена весіллями селебріті та пар з високими фінансовими можливостями, то всередині може оселитися тривога, що без величезного бюджету весілля все одно не буде таким казковим, як тобі мріється. Постійні порівняння ведуть до стресу, невпевненості та розчарувань. Хіба тобі потрібний такий стан напередодні одного з найщасливіших днів?

Якщо починаєш помічати, що після перегляду стрічки настрій лише погіршується, то проведи ревізію своїх підписок та влаштуй невеликий детокс від соцмереж.

Придумайте хештег

Окремий весільний хештег допоможе вам оперативно зібрати фотографії та відео з весілля. Це дуже полегшує життя: вам не тільки не доведеться чекати на роботу весільного фотографа, але й вдасться побачити з боку чимало класних моментів, які ви не помітили під час весільного дня. Прочитайте нашу статтю "Рецепт класного хештега", придумайте свій і обов'язково сповістіть гостей.

Хештег може стати в нагоді під час весільної підготовки, якщо ти плануєш ділитися її ходом у соцмережах. Упевнені, буде дуже приємно згадувати ці моменти через час, а хештег допоможе швидко знайти потрібні пости.

Не ділися важливими організаційними деталями

З обережністю постався до того, що ти постиш у соціальних мережах щодо деталей весілля. По-перше, ти ніколи не знаєш, хто саме зможе побачити цю інформацію: наприклад, час та місце збору гостей краще залишити лише запрошеним. 

По-друге, розкриття всіх моментів заздалегідь може стати на заваді вау-ефекту в день весілля. Одна справа розкрити трохи незв'язаних між собою деталей та зовсім інша – показати весільну сукню та концепцію декору за місяць до дня Х.

По-третє, деякі публікації можуть наробити плутанини. Якщо ви вирішили використати весільний сайт замість стандартних запрошень, то посилання на нього краще надсилати особисто гостям, а не постити в Інстаграм. Так ти зможеш переконатися, що всі отримали посилання, і не отримаєш зайвих коментарів від тих, кого ви не збиралися запрошувати.

Весільні моменти "офлайн"

У деякі моменти весілля дуже важливо відкласти убік телефони і просто поринути у процес. Наприклад, під час самої весільної церемонії чи зворушливого моменту запалювання сімейного вогнища. Попроси ведучого, щоб він попередив гостей про важливість вимкнути телефони та просто бути з вами. Фотографії та сторіз для Інстаграму не такі важливі, як емоційна включеність. Тим паче, якщо в ці моменти працюватимуть професійний фотограф і відеограф: фахівцям буде навіть простіше зробити приголомшливі кадри, якщо гості не метушаться перед ними в пошуках кращого ракурсу.

Делегуй свій телефон

У день весілля ти маєш бути безтурботною та щасливою нареченою, а не smm-менеджером :) Делегуй свій телефон своїй найвідповідальнішій подружці: вона зможе не тільки допомагати тобі викладати щось цікаве в Інстаграм, а й відповідати на невчасні дзвінки та смс. А ти, у свою чергу, постарайся довше побути офлайн цього дня – вже завтра ти зможеш переглянути всі пости гостей, а поки що концентруйся на тому, що відбувається тут і зараз.

Щоби не забути жодної важливої дрібниці у весільній підготовці, скористайся нашим Списком справ нареченої. Ми створили покроковий план, який допоможе тобі самостійно організувати весілля своєї мрії. Детальні інструкції, зручний інтерфейс та важливі поради від експертів – все, щоб зробити твою підготовку до весілля простіше :)

ПОПЕРЕДНЯ СТАТТЯ Як спланувати весільний бюджет: 5 простих кроків
НАСТУПНА СТАТТЯ ТОП-10 помилок, яких має уникати наречений
Читайте також
Ко дню свадьбы – в прекрасной форме без диет!
Поради та ідеї від YesYes
Ко дню свадьбы – в прекрасной форме без диет!
Красивая кожа к свадьбе: 9 простых шагов
Поради та ідеї від YesYes
Красивая кожа к свадьбе: 9 простых шагов
Як організувати весільну церемонію на заході сонця? Головні аспекти
Планування і організація
Як організувати весільну церемонію на заході сонця? Головні аспекти
Свадьба весной - цветовая гамма, идеи по декору и флористике
Поради та ідеї від YesYes
Свадьба весной - цветовая гамма, идеи по декору и флористике
Каталог весільних послуг

Усі весільні спеціалісти, ресторани та салони

Дивись увесь Каталог

Оберіть вашу роль на весіллі

Я готуюся до весілля Я весільний спеціаліст

Пишіть сюди всі Ваші запитання, ідеї,
зауваження і просто думки з приводу
роботи нашого порталу