Все статьи Советы и идеи от YesYes Новорічний настрій: добірка фільмів і 5 порад для створення атмосфери

Новорічний настрій: добірка фільмів і 5 порад для створення атмосфери

Після такого важкого року усім нам потрібна маленька перерва на різдвяне диво. Відшукати святковий настрій набагато важче, ніж зазвичай, але ми пропонуємо тобі спробувати! YesYes зібрав поради, як створити казковий настрій без зайвих витрат. Ну і куди ж без новорічних фільмів :)

Зимові смаколики

Час побалувати себе смачненьким, адже зараз це ще й корисно для заспокоєння нервів. Запасайся улюбленими зимовими смаколиками: мандаринки, різдвяне печиво і солодощі, або ж дегустаційна порція олів’є, щоб не чекати святкового столу.  

Чудово, якщо матимеш можливість і натхнення приготувати щось самостійно. Імбирне печиво (зараз продаються спеціальні набори для прикрашання глазур’ю), глінтвейн або грог точно не завадять. 

Неповторний аромат

Ніщо так не допомагає у створенні атмосфери, як правильне використання ароматів. Які запахи у тебе асоціюються з зимовими святами? Напевно це випічка, мандаринки і звісно ж, хвоя! 

Маємо цікавий лайфхак, як посилити ці аромати в оселі. Візьми велику кастрюлю, поклади в неї нарізані кільцями цитрусові, кілька паличок кориці і гілочку з ялинки. Все це залий водою і після закипання залиш на невеликому вогні – вже за годину неповторний аромат заповнить всю квартиру. Головне час від часу перевіряти, щоби вся вода не википіла з ємності.  

Ну і звісно ж, шоколадне печиво, яблучний пиріг чи імбирні пряники в духовці внесуть свій незамінний вклад. Проте доведеться витратитися на яйця :)

Автономні прикраси

Традиційні гірлянди-ліхтарики майже безкорисні в нинішніх умовах постійних відключень світла. Проте, на щастя, зараз є безліч електричних прикрас, які працюють на батарейках або акумуляторах – щоправда, потрібно відстояти за ними чергу в Jysk або відшукати на інтернет-майданчиках. 

Також радимо згадати шкільні уроки малювання і праці: саморобні гірлянди та сніжинки з паперу не тільки прикрасять квартиру, але й стануть приводом провести час із родиною і зарядитися хорошим настроєм.

Святковий лук

Навіть якщо грандіозних планів на святкування немає, не забирай в себе радість від б’юті-зборів. Час повернутися до збережених ідей зачісок і макіяжів від інфлюенсерів ТікТоку та Інстаграму :) Спробуй по-новому вкласти волосся, зроби собі мейк і гарно одягнися – навіть якщо нікуди не збираєшся йти, можна наробити гарних фоток і підняти собі настрій просто так.  

Долучай рідних

Зимові свята – це не тільки про метушню в торгових центрах, міські ярмарки і ковзанку, які цьогоріч нам недоступні. Головне в цей казковий час – це родина, близькі і кохані. Долучай їх до своїх приготувань, і тоді стане по-справжньому казково і тепло, навіть у важкі дні. 

Добірка новорічних фільмів

Вже передивилася всі частини вивчених напам’ять “Гаррі Поттера” і “Сам удома”? Час переходити до нашої добірки! :) Хутчіш завантажуй фільми на телефон, аби було чим зайнятися в наступні вимкнення світла.

Пара на свята 

Зимові свята у родинному колі можуть стати справжнім пеклом, якщо ти досі не знайшла другу половинку. “Коли вже нарешті заміж?” викликає тільки роздратування і підвищену цікавість до годинника :) З такою проблемою стикається і головна героїня Слоан, яка сконцентрована на кар’єрі. Напередодні свят вона знайомиться з Джексоном, який також втомився від тиску родини. Він погоджується стати для Слоан фейковим хлопцем, щоби разом відвідувати святкові посиденьки і врятуватися від нав’язливих розпитів. 

Різдвяна ніч у Барселоні

Магія романтики кипить в Барселоні не лише влітку, але й напередодні Різдва. Родинні пари, сумні одиночки, красуні та палки сеньйори – усі прагнуть відчути кохання, і їхні історії складаються в неповторну мозаїку палкого міста. 

Нехай іде сніг 

Маленьке містечко, канун Різдва і мальовничий снігопад – ідеальна святкова картинка. Проте раптова снігова буря паралізує місто і заганяє усіх мешканців по домівках. Школярка планує перечекати бурю в найближчому кафе, але ще навіть не підозрює, як сильно її наступні вчинки повпливають на інших людей. 

Відпочинок за обміном

Після важкого розриву так хочеться кинути все і втекти на інший край світу. Саме так і планують поступити дві подруги, Айріс та Аманда, які вирішили обмінятися квартирами. Шлях від Лондону до Південної Каліфорнії (як і навпаки) непростий і обіцяє багато пригод кожній з дівчат.

Лицар перед Різдвом 

Яка дівчинка в дитинстві не мріяла зустріти лицаря на білому коні, який віддано покохає її і увезе в прекрасне “довго та щасливо”? Брук не була виключенням, але гіркий досвід у стосунках змусив її розчаруватися в чоловіках і понятті любові. Все змінить справжній лицар. Справжній – в сенсі зовсім справжній, якого чаклунка з Середньовіччя відправила у наш час! Брук намагається допомогти дивному гостю з минулого адаптуватися до сучасності.  

Щоденник Бріджит Джонс

Фільм, що вже став класикою :) Бріджит незадоволена своїм життям і зовнішністю. Різдво у родинному домі дарує їй знайомство з Марком Дарсі, який хоч і не стає чоловіком її мрії, але штовхає на зміни. Бріджит вирішує змінити все – схуднути, кинути палити та знайти ідеальні стосунки, – і заводить щоденник, щоби фіксувати свої успіхи. 

Різдвяні канікули

Ідеальне Різдво – саме таку мету ставить перед собою голова родини Грізволдів. Батько прагне дотриматися усіх важливих традицій, зібрати під ялинкою усю родину на свято і запалити масштабну ілюмінацію. Але на шляху до ідеалу без форс-мажорів не обійтися.

Різдво на двох 

Кейт працює у маленькому магазинчику різдвяних прикрас. Але це єдине, що поєднує її зі святом: дівчина заплуталася у проблемах, має залежність від алкоголю і зовсім втратила цікавість до власного життя. Раптом в її історії з’являється Том, який повністю переверне уявлення Кейт про саму себе та допоможе вибратися з емоційної ями. 

Передсвяткова лихоманка 

Вільямс виховує чотирьох дітей і намагається отямитися після смерті дружини. Пристрасть, що тримає чоловіка на плаву – це робота на радіо, але раптово він втрачає і це. Вільямс робить усе, аби повернутися до улюбленої справи і при цьому залишатися турботливим батьком для дітлахів. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ “Медовий місяць” завершився і стосунки стали нудними. Що робити?
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ До чого треба бути готовою під час весільної підготовки? 7 неочевидних речей, про які варто нагадати
Читайте также
Весенняя свадьба: палитра, стиль и идеи
Советы и идеи от YesYes
Весенняя свадьба: палитра, стиль и идеи
Дети на свадьбе: секреты от слёз и истерик
Советы и идеи от YesYes
Дети на свадьбе: секреты от слёз и истерик
Каблучки з мінералами: 20 альтернатив діамантам. Частина 1
Советы и идеи от YesYes
Каблучки з мінералами: 20 альтернатив діамантам. Частина 1
Свадебный видеограф: ответы на популярные вопросы невест
Свадебное фото
Свадебный видеограф: ответы на популярные вопросы невест

100 шагов свадебной подготовки от YesYes.ua

Чтобы вы ничего не забыли во время подготовки к свадьбе и чтобы не пришлось “рыться” по всему интернету в поисках информации о подготовке, YesYes сделал для вас ОЧЕНЬ ПОЛЕЗНУЮ ШТУКУ - Список дел невесты.

Там уже собраны в одном месте все свадебные дела! Если хочется больше информации по каждому шагу, просто щелкните по пункту - раскроется статья. Выполненные пункты отмечайте галочками. Все очень просто :)

Перейти в Список дел

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала