Все статьи Планирование и организация "Я хочу весілля після війни. Що можна зробити вже зараз?"

"Я хочу весілля після війни. Що можна зробити вже зараз?"

Ані пандемія, ані навіть війна не зупиняє українських закоханих вступати у шлюб і влаштовувати весілля – кількість сміливих пар вражає! Але якщо ви з нареченим вирішили почекати мирного часу, щоби святкуванню нічого не загрожувало, ми розуміємо і поважаємо твій вибір: кохання вміє чекати. YesYes підготував список справ, якими ти можеш потихеньку розпочинати весільну підготовку навіть в умовах повної невизначеності, аби не гаяти час. 

Продумати концепцію

Останні роки весілля постійно змінюються: тільки-но звикли до європейських форматів, надихнулися Пінтерестом і відмовилися від викупів у під’їздах, як ковід знову вніс свої корективи. Адаптувалися до всесвітньої пандемії і почали проявляти індивідуальність в організації свят – розпочалася війна і змусила вчитися жити і кохати зовсім по-новому. Ми впевнені, що і після перемоги трансформації весіль продовжаться, проте мрійливо сподіваємося, що майбутні зміни будуть спричинені куди більш позитивними подіями. 

Наразі у вас є час добряче подумати, чого хочете саме ви. Прислухатися до свого серця, втілювати мрії і ставити під сумнів тренди – це єдиний спосіб організувати весілля, від якого ви не будете ловити іспанський сором вже за кілька років :) 

YesYes радить пошукати натхнення у чужих святах, але критично поставитися до звичних концепцій. Обирайте для свого важливого дня лише те, що відгукується, і не бійтеся робити все всупереч традиційним шляхам, якщо цього бажаєте. 

Щоби сформувати більш чітку картинку майбутнього весілля, читай нашу статтю “Перший крок весільної підготовки: як створити концепцію?” Там ви знайдете список питань, відповіді на які допоможуть надати форму вашому баченню ідеального свята. 

Познайомитися з підрядниками

Коли ви приблизно розумієте, яким буде ваше весілля, можна перейти до формування команди підрядників. Перш за все треба визначитися, які спеціалісти вам потрібні. Наприклад, на камерних весіллях деякі пари відмовляються від послуг ведучого, інші вирішують проводити церемонію за допомоги близьких, а не церемоніймейстера. Мабуть, захищати до останнього будемо лише фотографів :) Адже саме їхня робота допоможе зберегти дорогоцінні спогади більш яскраво і довговічно. 

Коли список готовий, переходь до Каталогу весільних спеціалістів YesYes: там зібрані профі на будь-який смак і гаманець, і ви точно зможете знайти команду до душі. Без чіткої запланованої дати і бюджету навряд вийде завчасно сформувати вашу весільну дрім-тім, але ви зможете ознайомитися із цінами і роботами та обрати кількох фаворитів у всіх потрібних категоріях. Додавай на майбутнє тих, хто зацікавив, у Обране, щоби не загубити. 

Пошукати натхнення для весільних образів

Вибір весільного вбрання – це одна з найбільш захоплюючих справ у весільній підготовці :) Бігти до салонів на примірки чи замовляти сукню онлайн ще ранувато, проте вже можна замислитися, якою саме ти бачиш себе у такий важливий день. Це буде класичний образ принцеси з пишним довгим платтям, міні з паєтками і пір'ям, оригінальна кольорова сукня чи взагалі брючний костюм? Прислухайся до свого смаку, але не нехтуй модними порадами стилістів – ці підказки можуть наштовхнути тебе на цікаві ідеї і вберегти від прикрих помилок при виборі весільної сукні. Радимо кілька матеріалів:

Провести фотосесію лавсторі

Красиві фотографії зайвими точно не будуть, особливо коли приводом є ваші заручини. Сплануйте романтичну фотосесію, аби закарбувати емоції після пропозиції: це не потребує багато ресурсів і складної підготовки, тож цю справу можна не відкладати у довгий ящик. Ці фотографії можуть знадобитися не тільки для сімейного альбому і Інстаграму, але й для майбутніх запрошень чи весільного сайту. 

Крім того, це чудова можливість трошки потренуватися у позуванні, а також поближче познайомитися зі спеціалістом, кандидатуру якого ви розглядаєте на роль вашого весільного фотографа. Під час фотосесії ви зможете відчути, наскільки приємна і плідна ваша взаємодія, а готові фото дадуть уявлення про те, який результат ви отримаєте після зйомки весілля. На щастя, лавсторі не така відповідальна, тож навіть якщо у фінальних кадрах вам щось не сподобається – на відміну від весілля, завжди можна повторити спробу з іншим спеціалістом. 

Помріяти про весільну подорож

Ох, як ми всі скучили за подорожами: запланованими і приємними, а не вимушеними :( Віримо, що зовсім скоро ми матимемо таку можливість, а зараз можна про це разом помріяти і обговорити, як ви бачите вашу весільну відпустку. Чи буде це спокійне відмокання у морі на all-inclusive або ж романтична поїздка у гори за шаленими краєвидами? 

До речі, в Україні є багацько неймовірних місць, які вам точно захочеться відвідати після перемоги! Докладно про них читай у нашій статті “Ідеї для медового місяця в Україні: маршрути, місця і натхнення” Впевнені, що зовсім скоро доповнимо цей матеріал найцікавішими маршрутами українським Кримом. 

ПРЕДЫДУЩАЯ СТАТЬЯ 7 речей, які не є проблемами у стосунках, хоча можуть ними здаватися
СЛЕДУЮЩАЯ СТАТЬЯ Як підготуватися до весілля із турботою про себе?
Читайте также
Прощай, девичья фамилия: смена паспорта и других документов после замужества
Планирование и организация
Прощай, девичья фамилия: смена паспорта и других документов после замужества
Форс-мажорные ситуации на свадьбе
Планирование и организация
Форс-мажорные ситуации на свадьбе
Вдохновение для осенней лав-стори: 11 идей для фотосессии
Свадебное фото
Вдохновение для осенней лав-стори: 11 идей для фотосессии
Разделяй и празднуй! Когда не стоит расписываться и праздновать свадьбу в один день?
Планирование и организация
Разделяй и празднуй! Когда не стоит расписываться и праздновать свадьбу в один день?
Здесь молодожены ищут специалистов

Создано уже 4201 тендеров на YesYes

  1. Создавай объявления (тендеры)
  2. Получай предложения от специалистов
  3. Выбирай лучших
Тендеры помогают сэкономить массу времени на поиски.

Смотреть тендеры Создать тенедер

Выберите вашу роль на свадьбе

Я готовлюсь к свадьбе Я свадебный специалист

Пишите сюда все Ваши вопросы, идеи,
замечания и просто мысли по поводу
работы нашего портала